27

Елементарно Уотсън

преди 1 месец

Дори и една камила ще победи измамата "Тръмп".

26

FMC

преди 1 месец

Посолството пак пуска грантове на обърналите пола си, беше вдигнало ръце от дядо Джо. За щастие, Мъск е човекът, който води Америка, а не някакво си провинциално посолство :) Ще ви върне пола пак, спокойно :)

25

Алов

преди 1 месец

Като в Б-я Пеевски подготвя и после преправят бюлетините ясна ни е схмеата

24

Анонимен

преди 1 месец

Kъде се е чуло и видяло жена президент на САЩ?...

23

пияница мистик

преди 1 месец

До Платена Пропаганда === Ти говорител на американския народ ли си? А, дрогарю, кажи де? :))) Ти си един комунист, пенсионер. Вие комунистите обичате винаги да говорите от името на НАРОДА! Народа иска това...Народа иска онова :))) Обожаваш таксиметровия шофьор от Кремъл, нали познах> :))) Толкова сте елементарни, няма накъде повече. Точно Тръмпaнара каза, че ще даде толкова много и супер оръжие на Украйна, че да обърне войната и да принуди Пyтляpa да седне на масата за преговори :)))

22

анонимен

преди 1 месец

тръмп е мъжага, къде е тръгнала да се мери тая загоряла тенджера!

21

паф

преди 1 месец

тия анкети между афроамериканци ли ги правите?

20

Анонимен

преди 1 месец

Родения със сребърна лъжичка Тръмп срещу една тръгнала от нулата бойна ,непоколебима и уверена жена.Преодоляла всички несгоди в живота стигнала до главен прокурор и вице президент.Хищника трето поколение милярдери Тръмп този път ще срещне не госпожа Клинтън а един Боец който е много силно мотивиран.Ако Хилари беше ненавиждана за арогантноста си и с това предопредели победата на Тръмп то Камала е от друго тесто събирателен образ на американската мечта.Успех Камала

19

Анонимен

преди 1 месец

Води според шopoш-медиите. Този филм го гледахме през 2020 г, когато трябваше да легитимират бюлетините, пуснати по пощата от отвъдното.

18

FMC

преди 1 месец

Сменилите пола си, почнаха да ръсят умни неща във форума :). Ето, затова Мъск иска да ви затрие и ще ви затрие един ден.

17

Анонимен

преди 1 месец

Оранжавия клоун махна ли си памперса от ухото?

16

Анонимен

преди 1 месец

До до 11 Не е за това, а че си платил чуккането през данъците на фирмите си!

15

ДОБРО УТРО, БЪЛГАРИЯ

преди 1 месец

Оранжевият е в паника! КОЙ сега е "сенилният старец"?? :)))))

14

Бидон с деменция

преди 1 месец

празни надежди на днесарите че ще останат на хранилката на биденосвците, ттърсете си нова работа след ноември, парите за лиз........ите и лакеите свършиха

13

в страната на демокр

преди 1 месец

акция, всичко е манипулация, променят мисленето на хора които не могат да мислят чрез подвеждащи статии и стъкмистика, едва ли не Тръмп се е отказал от надпреварата не, че той ще промени нещо съществено.

12

до 11

преди 1 месец

И за какво е осъден Тръмп, че е чукал и си е платил на порно актриса къде е престъплението, че нещо не мога да вдена.

11

FMC

преди 1 месец

Само 56% от американците смятат, че Камила е пригодна умствено? Много зле. Явно не е толкова умна, щом цели 44% смятат, че не е пригодна умствено да управлява :) Но, нека изчакаме, една думичка не сме чули от устата и. Ако я държи все така затворена, може и да запази процента на умствена пригодност. Ако я отвори, нищо чудно дядо Джо да я изпревари.

10

Анонимен

преди 1 месец

Какво чудно има - прокурор срещу осъден престъпник. Какъв да е резултата?

9

Анонимен

преди 1 месец

Обработват стадото за голямата измама на изборите. Да не мислите че "ала бала" технологията ние сме я измисли? В САЩ са най големи майстори на "ала бала". Там освен с машини, дори гласуват дори с хартиени бюлетини по пощата.

8

Анонимен

преди 1 месец

Хайде започна се!!-:) Абе Тръмп ще спечели и това е!!