18

няма да има НАТО

преди 2 месеца

Столтенберг каза първо да победят Русия, и тогава в НАТО. А украинците защо така се напинят да влизат в НАТО? Нали сега Украйна като победи грохнала и рухнала и фалирала и изолираната Русия, и тогава вече няма да има НАТО, когато Русия се разчлени на малки демократични държави като България които ще живеят по нашите цивилизовани западни правила и ще ни доставят евтино ресурси и енергоносител и всичко да си развиваме цивилизацията и да си живеем като самодоволни и оядени западняци, и тогава вече няма нужда от НАТО, в какво НАТО иска да влиза Украйна като победи Русия?

17

Столипиново

преди 2 месеца

Батко стига с тази Украйна. Дай за няква песен

16

Отговор

преди 2 месеца

До Руси 3 За да ги видиш ,трябва до отидеш на фронта. Подкрепящите Зеленски са там.Бият се за родината си , а не като руснаците за Путин.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Хехе те вече са се сринали НАТО се оказа въздух под налягане.

14

мак

преди 2 месеца

Кога ще му светне, че нато се разширява, въоръжава, разполага където иска не от любов към украйна, а за да покаже ...пръст на русия.

13

Хаха ха

преди 2 месеца

Ако влязат в нато - ще го фалират за отрицателно време с постоянно искане на пари

12

Анонимен

преди 2 месеца

Без нато се сривате за 3 дена което не ми дреме. Но ние сега сме във война, при смяна на Путин, ще стане лошо

11

Анонимен

преди 2 месеца

Съседът му безмозъчен и нямал граници, на какво не е ясно. но че зелника е абсолютно без мозък вече на всички стана ясно. Стига се сополивихте за това Нато, ами отивайте да преговаряте, че още малко и съседът ти може изобщо да забрави, че е предлагал преговори няколко пъти.

10

Анонимен

преди 2 месеца

По скоро заради нато е срината . Ако бяха договорили нещо без нато да пречи нямаше да е толкова разрушена и разпродадена на бляк рок . Сега американците трябва да си пазят инвестицията в поля .

9

Анонимен

преди 2 месеца

А с НАТО ще е 3та световна война. По добре е да се сринете. Сърдете се на Зеленски и политиката му, която ви докара всичко това.

8

Анонимен

преди 2 месеца

А НАТО какво общо има с Украйна? Украйна член ли е на НАТО? Украйна член ли е на ЕС? Каква работа имат НАТО и ЕС в Украйна?

7

путката Украйна

преди 2 месеца

сама не може нищо да направи. На руснаците целия свят им обяви война, 18 хиляди санкции, всичко им спряха и всички западни компании се изнесоха, спряха им SWIFT, останаха почти без гражданска авиация и не се огънаха, приеха боя и побеждават, сами със собствени сили победиха запада и военно и икономически станаха първа икономика в Европа. А украинците 8 години избиваха руснаци, и целият запад им помага, ама нищо не могат сами да направят като се стигна до война, само просят, половината избягаха.

6

Анонимен

преди 2 месеца

А ве наркоман жалъъък, вие даже с НАТО вече се сринахте. А без НАТО не щяхте да се сринете, а да бъдете заличени от лицето на земята за една седмица, фашистки наркоман.

5

61

преди 2 месеца

НАТО ви срина! Кога ще го разберете си е ваш проблем.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Следващите 10 години ? Днеска яко укронатопропагандиране...

3

Руси

преди 2 месеца

Аз не съм видял един украинец с добро мнение или подкрепа към Зеленски! Украйна е унищожена и влачи Европа със себе си.

2

филанкиши

преди 2 месеца

Е и , какво от това?

1

Анонимен

преди 2 месеца

Просроченият прави всичко възможно, за да вкара отан в Украйна.