51

Анонимен

преди 1 седмица

Ама, вие какво очаквате от Бо клу Ци, въобразили си, че представляват нещо велико!!

50

Х

преди 1 седмица

забaвно е как бай Г си мисли, че ако не беше хомо щеше да има шанс с нея. :D

49

Сарафов

преди 1 седмица

Понеже единствения шанс някой закоравял престъпник с политически протекции да влезе в затвора, е да го стори доброволно, както вчера направи Брендо, без да сме го карали, ще се заемем с тази девойка за спускане на димна завеса. Уж гоним престъпниците. И хоп ето ти една престъпничка със знаме!

48

IQ 3.14

преди 1 седмица

До Бай Дрънбай ***, ти нямаш "Ваш" национален флаг. дежурните по коментари срещу хонорар сте циреите на медийното пространство

47

Зозо

преди 1 седмица

До Христо Христов..... Онуй отзад с бръснатата глава и рокля е за тpeпaне на място. Не прилича на човек. Нещо друго е.

46

Сър Пичук

преди 1 седмица

За Пепи еврото счита, но тук сте много дейни. Корумпирана ***

45

Бай Дрън

преди 1 седмица

Мноу съединители се оказва, че има тук. И всички до един желаят "доброто" на Путин. Ясни сте ми. Доказахте, че сте НПО драскачи и драскачи на едно две посолства. Айде, няма нужда. Заврете си националния ни флаг отзад, щом не е престъпление.

44

IQ 3.14

преди 1 седмица

До Бай Дрънзозо, колко е :))))))) хонорара на майката на папи ханс след като мон ползват :))))))))) неин пасквил?

43

Анонимен

преди 1 седмица

Е, и?! Със сигурност по-стойностен човек е тази от всеки, участвал на шествието на патриархалните татковци, биещи жените си татуирани бедняци бачкотещи бачкери пияндета, които не носят нищо нито на икономиката, нито на обществото. Със сигурност по-добре обратен (а тя не е), отколкото патриархален бедняк с мислене 5ти век преди Христа.

42

???

преди 1 седмица

За поруганата държава България от 35 годишната политическо-олигархична мафия КОГА!?

41

Знаменосец

преди 1 седмица

С БГ знамето имат право да се загръщат сам копейки, на проруски и профашистки митинги.

40

ПП-ДБ

преди 1 седмица

Ще работим в новия парламент за конституционни промени относно флага на bg. Да бъде равнопоставен с флага на lgbt+ флага.

39

Домбил Бомбасов

преди 1 седмица

на сбора на селото ми беха преградили сцената с трибагреници с герб, окачени на въже за простиране. това закононарушение ли е или не е?

38

Наблюдател

преди 1 седмица

С националния флаг, символизиращ Мафията, която си има държава могат да се разпореждат само престъпници като продажника Копейкин, търгуващите с БГ гражданство ВМРО, Пеевски, Борисов и т.н. С действията си горните са направили националното ни знаме светиня, а таз девойка го е поругала с красивото си тяло.

37

IQ 3.14

преди 1 седмица

изключително удобно, вместо въпроса кво праи умозрение на майката на папи ханс, която е работила цел живот жена на мъжа си, на нво-то, се чудиме дали на тая какичка роклята е закононарушение. и вълка сит, и фантомас поетеса, един вид.

36

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 27 - И едното, и другото са проблем. Магнитски не игнорира тая Мила някаква си. И хич не е за подценяване поведението и, децата и младежите я гледат. Последствията не са просто смях.

35

Христо Христов

преди 1 седмица

Онуй с бръснататат глава отзад е символ на европейското бъдеще на българия на про'с'таците дет гласуват за ЕС и НАТО. Факт.

34

Анонимен

преди 1 седмица

доста символично разкъса БГ знамето само за да покаже от какво е заместено то ...какво ли иска да ни каже

33

Анонимен

преди 1 седмица

И тия веят руското знаме на нац. празник , но няма койд а сезира прокуратурата за тях.

32

До До Е'но въпр

преди 1 седмица

Нито е бездарна, нито е е елементарна. Изключително интелигентна и приятна. Е не по критериите на чалгаджийте разбира се.