27

БОЕЦ БГ

преди 1 месец

Прав е Румен, ще избираме между Войната на путттин срещу Украйна (и цяла Свободна Европа, разбира се), и МИРА! Затова гласувайте ПРОТВ ужасната, брутална, безчовечна война, която мpъснaта кремълска бонза подпали!

26

Фицо

преди 1 месец

И аз такива тези развивах...

25

Нъл каза

преди 1 месец

,,Крим е руски, какъв да е?" Като някой пияница от махалата, а като политик и държавник трябваше да каже-Крим е незаконно окупиран от Русия, ама де акъл!

24

Бонго Бонго

преди 1 месец

Не ламти, защото сме в НАТО заедно. По планът на Радев да излезем от нато половин бг се връща в турско.

23

А нещо за Боташ?

преди 1 месец

Днес платихме ли си милиона?Заради парите ,които плащаме на турците,ще ни вдигнат тока с 30%.Гарантирано от Миротвореца.

22

Бонго Бонго

преди 1 месец

Точно така Христо!!!!Радев си пъйрдит периодично и си смъйрдит .

21

До Христо

преди 1 месец

Делян Пеевски няма да ги даде, иначе кой ще гласува за ДПС ? А и Турция не ламти за територии !

20

Радев,

преди 1 месец

Ами като е пагубна за Русия,Путин да я спре.

19

анонимен

преди 1 месец

корумпираната държава на Зеленски не иска мир,тя укри българин който има осъдителни присъди от Италия,Румъния,България,какво да очакваш от тях

18

Асен

преди 1 месец

България над всичко! Нас Украйна не ни интересува,да се оправят .На нас ни трябва правителство което поставя българския интерес и граждани преди всичко,не ,,бежанци,, три години на хотел а нула средства за лечение на българчета в чужбина

17

СДС имаше някога

преди 1 месец

Думите на президента са безсмислени. Русия е агресор в Украйна и се стреми към ново разделяне в Европа, и подялба на света. Аз не искам да живея в руска България, украинците не искат да живеят в руска Украйна, Европа не иска руски диктат. Войната е за запазване на независимостта.

16

Христо

преди 1 месец

Само ми е интересно Турция ако си поиска Разград и Кърджали, трябва ли да се борим или направо да ги подаряваме?

15

Анонимен

преди 1 месец

Президента ни както винаги е абсолютно прав, само дето нищо не прави освен вътрешнополитически кризи!

14

Анонимен

преди 1 месец

12, ти пък какво плати, че жалиш? Такса смет ли?

13

Анонимен

преди 1 месец

Пак плаши хората с апокалиптични прогнози! Да отстъпи Украйна територии за да има сила Русия да нападне на друго място! Плащат ли ви за тези изказвания от Москва, г-н Президент?

12

Анонимен

преди 1 месец

Абсолютно прав,ние вече плащаме заради арогантността на Зеленски които не иска да преговаря.На него войната му е удобна,кои знае колко милиарда е откраднал

11

Анонимен

преди 1 месец

демократично е да избираме войната демек :))))))

10

Анонимен

преди 1 месец

Защо , защо трябва ние да плащаме?

9

Наблюдател

преди 1 месец

Едно си знае копейката и това е ...! И каква е рецептата за мира? Да се подаряват територии на агресора и изнудвача?! Русия няма да се задоволи само с Украйна, но вече е ясно ако поиска и България, Радев е готов да и я поднесе на тепсия с панделка!

8

Майора

преди 1 месец

Прав е Радев , но не Европа а Путин и Русия започнаха братоубийствената война срещу Украйна! И то само заради мегаломанските амбиции на Путин да възстанови великата Рус! В днешно време това не може да стане , но да стоиш безучастен не става , утре той може да нападне друга страна!