54

Анонимен

преди 2 месеца

До Много точен... - Вървете по селата и малките градове,само черно,неработещо,раждащо деца! - да, раждат деца щото 90% от черното "неработещо" от мъжки пол е всъщност работещо и занимаващо се със физически труд, в следствие на което мускулесто като кон и със самочувствие защото може да построи къща само с двете си ръце и чук докато бялото хем не ражда, хем лежи в офиса по 6 часа и не прави нищо... Очевидно е, че "Бялото мъжко" в България има в пъти по-ниско К.П.Д. от "черното неработещо".

53

Анонимен

преди 2 месеца

Ужас! Няма време за губене. Кога е следващият влак за Сибир?

52

Фен

преди 2 месеца

Този руски гъзолизец да престане да обижда българите.

51

България ще бъде!

преди 2 месеца

България няма да загине! За това се грижат нашите ромбове,които ударно попълват запасите от човешки ресурс! Има малък проблем,не искат да работят! Затова останалите малко читави българи трябва да се организират в групи,които да работят на две три и даже четири работи,а нашите тъмни да се грижат за поколението нови българи

50

Анонимен

преди 2 месеца

Учете македонски.

49

бг смешки 2

преди 2 месеца

какаъвто народа такава му и управията- ДЕМЕК НИКАКВА ! всеки народ си заслужава съдбата а българският доказа че не става за НИЩО в голямата си част ! сегаще гласува за поредният " спасител " плондира " полковник "Марков , който нищо не разбира от политика а само плямпа глупости по студията ....

48

АНГЕЛ

преди 2 месеца

Прав е човека. Следя го от близо. Но това което не му харесвам е че той никога не дава решение на проблемите. Той само ги разкрива.Когато разкриеш един проблем е хубаво да предложиш е някакво решение иначе е половинчата работа. Българска работа!! Ци.га.нс.ка работа !!!

47

Анонимен

преди 2 месеца

Всички държави ще изчезнат рано или късно и всички хора ще умрат. Добрата новина е, че нито Иво Христов, нито Русия ще доживеят изчезването на България. Но иначе - да, прав е, но не е изчерпателен.

46

От казаня за рикия

преди 2 месеца

България ще се оправи когато се изхващат всички руски кавали от Царя до Падаря Пълна ДЕКАВАЛИЗАЦИЯ Нито един руски кавал да не остане на държавна служба

45

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя от толкова време погребва България, че още се чудя защо не си е сменил гражданството в Руско или Северно Корейско. Ако го слушате, още преди 20г. сме изчезнали.

44

Анонимен

преди 2 месеца

В България е най-добре да си песимист - или си винаги прав, или в много редки случаи си приятно изненадан.

43

Анонимен

преди 2 месеца

Бг то трябва да се закрие!

42

Европеец

преди 2 месеца

Този деградирал комунистически субект беше предрекъл след Брекзит, че още в следващите две-три години ще има още напуснали страни, но нищо такова не се случи. Напротив, съюзът е още по-сплотен и има пет нови кандидати за членство.

41

Анонимен

преди 2 месеца

До Много точен,, 35...имаш ли деца и къде са? ..ти си си виновен..

40

Митю Очите

преди 2 месеца

Мафиотска държава сме.Мафията ни управлява и е насадена отвън .Тя е одобрена и поддържана от ЕС и Сащ.

39

Анонимен

преди 2 месеца

Абсолютен песимист и кариерист.

38

Анонимен

преди 2 месеца

Няма страшно, всички ще станете украинци. Светът ще изчезне много преди вас. Гледайте от добрата страна на войната.

37

Ninja

преди 2 месеца

Добре, че предците ни не са мислели като това мрънкало, че сме щели все още да си седим в пещерите!

36

Анонимен

преди 2 месеца

Всички ще умрем рано или късно и всяка държава ще изчезне. Гарантирам ви го и без да съм руска ***. Единственото, което има значение е, че до тогава за едни живота ще е "лайф", а за други "жизнь".

35

Анонимен

преди 2 месеца

Този звучи като човек с апатия. Защо изобщо му давате думата?