29

Анонимен

преди 4 месеца

Не ако,зелка,а кога. Казаха ти го англичаните и шефчето на ЦРУ. Просто въпрос на време.

28

Анонимен

преди 4 месеца

Всички войни приключват на територията на агресора.Всички диктатор приключват по един и същи начин.Неизбежно е.

27

Анонимен

преди 4 месеца

Ако Левски беше жив нямаше да има паметник! Се изказа клоунът.Изплашиха го и сега той плаши.

26

Анонимен

преди 4 месеца

Тръмпчо:Дойде време да приключим с руснаците.

25

п.п.

преди 4 месеца

пак тука се правят сметки без кръчмар....а кръчмаря е в кремъл, и се казва путин!

24

Анонимен

преди 4 месеца

Имам приятели дето се записаха на бригади в щатите и там в момента се изкарват по 15 долара на час чисто. Идват си за едно лято с 20К долара спестени. В началото в България имаше 120 хиляди украинци, вече останаха 20, останалите стотина хиляди вече се възползват от правото си да живеят и работят законно в богатите страни и там ще си останат.

23

Анонимен

преди 4 месеца

Колко метра останаха до Киев?

22

анонимен

преди 4 месеца

като се върне тръмп, ще спрат и пари и оръжие...

21

Bormann

преди 4 месеца

Най много и Молдова да заграби като бонус след като Молдовците открито искат да се присъединят към РФ, но толкоз. Тоз гарван какво грачи, Балтийските републики са в НАТО, ква инвазия, кви 5 левас ве бухахахахахаха

20

Анонимен

преди 4 месеца

Целта е почти постигната. Обединиха Натовските държави и в близките години ще харчат стотици милиарди за оръжия. Досега много страни в нато харчеха доста под 2% , а сега даже и по 3% . Американската военна промишленост има поръчки за десетки години напред, ръша е изолирана, а това че няколко милиона украинци са пожертвани, не им е проблем.

19

Анонимен

преди 4 месеца

На Петър Бойчев простотиите!

18

Анонимен

преди 4 месеца

Ало,русофилството,много слабо.Киев за три дни.

17

Анонимен

преди 4 месеца

Тази война може да свърши само с мирни преговори. Колкото повече ги отлагат, толкова повече намаляват. Преди войната Украйна беше 40 милиона, след войната ще са колкото Румъния и ще се възстановяват още 20 години. Всеки избягал от там, трудно ще се върне да работи там при заплати 5 пъти по ниски от европейсиките. То в България и без войни напуснаха над 2 милиона точно защото тук заплатите са по 1000 евро, а в богатите страни по 4

16

Анонимен

преди 4 месеца

До 9: Зеленски, ти ли си? Или е някой, който взема от същата дрога? Така или иначе ще кажа едно - нация от промити мозъци няма как да са родолюбци. И не казвам, че всички са такива, а и вероятно с времето много ще се осъзнаят, но когато гледаш интервюта със случайно преминаващи по улиците в Украйна, неволно се удряш по челото и си казваш: "Какви са тези хора?"

15

Историята се повтаря

преди 4 месеца

Русия продължава към Унгария. После Румъния, България и т.н. Нищо страшно за народите. Виж, за демокрадичните върхушки, това е по-лошо и от смърт. А за балтийските джуджета забрави - те и така са най-бързо измиращите нации.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Червените чаршафи не са спряли да реват от снощи.Успокойте се.Тази помощ е до септември.След това идва нова.Играта свърши.Америка се събуди.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Столтенберг каза, ще ви дадем оръжия, ама от вас се иска мобилизация. За 2 години си затриха поколението си до 50 годишни. Над 5 милиона жени и деца избягаха в чужбина, а мъжете им загинаха по окопите. Няма за какво да се връщат в държавата си за 500 евро заплати. Толкова беше средната заплата в Украйна преди войната. Сега свикнаха на по 1000 евро помощи по Германия, ЮК и не ги чакайте да се върнат да работят пак за без пари.

12

Анонимен

преди 4 месеца

Ако мислиш, че младото поколение е само 100 хиляди момчета, да, унищожено - само инвалидите в Украйна са два пъти повече. А повечето от младите украинки са по света. Трагедия.

11

Тц,не позна

преди 4 месеца

Русия продължава към Унгария

10

Диян

преди 4 месеца

Якото е, че досега никой измежду режимите в Киев и на Запад не е дал нито едно що-годе разумно обяснение защо Русия се видя принудена да удари Украйна. Единствените "обяснения" са бръщолевения за луд диктатор, на който му станало скучно и затова решил да нападне Украйна. Което дори за Хитлер никой не е твърдял. Там наред с цялата идеологическа окраска винаги е изтъквано, че Германия има нужда от територия и ресурси, за да достигне пълния си потенциал. Което за Русия никой не твърди. Тогава защо?