84

ВИДЯХ КИНЖАЛ

преди 3 месеца

Видях Кинжал. Раздираше добруджанското небе. Беше се насочил към Софето където нежно щеше да се приземи право в скута на Кирчо, Кокорчо, Тагаренко и Ицето Иванов, които седят в скута на Пеевски и Боко, които пък са седнали в скута на Доган.

83

Анонимен

преди 3 месеца

През Волго-Донския канал когато му дойде времето винаги могат да преминат от Каспийско към Черно море осемте десантни кораба които руснаците имат там.

82

Анонимен

преди 3 месеца

Вчера беше нанесен ракетен удар по обект в Одеса, където се беше събрала тълпа от силите за сигурност на киевската хунта. Руските ресурси съобщават, че броят на загиналите фашизоиди е от 100 до 500. УкроСМИ-тата представят ситуацията като удар по цивилните, а други канали писаха публикации за това колко лошо е да се събират на едно място дори в тила. В анонимните канали останаха такива публикации, но в публичните бяха изтрити малко след публикуването. Подобни съобщения пречат на Русия да бъде демонизирана.

81

Анонимен

преди 3 месеца

а хохлите с колко кораба са та имат превес в морето а днесбг големи миси.рки се оказахте

80

А на сушата?

преди 3 месеца

Русия е унищожила над 300 нацисти от отряда Кракен в Украйна,който са участвали в опита за нахлуване в Русия преди дни.С 1,5 тонна авиационна бомба.

79

до 73-ти, Разбира се

преди 3 месеца

ще ти обясня всичко най-подробно, но само след като обясниш кога и по-важното, как, Украйна ще си върне тия 20% загубена територия обратно?

78

ТОПОЛКИ колко има?

преди 3 месеца

680 ракети, всяка от които ще съдържа между 1 и 10 ядрени бойни глави, ще излетят мигновенно с един залп срещу САЩ и някакво скромно количество от тях ще е срещу Англия и може би Франция. В този момент и 2 подводници с 12 торпеда Посейдон ще поставят рекорд по най- високо цунами в Тихия и Атлантическия океан. А що се отнася до ответетния удар той ще е най малко 10 пъти по-лек и най-важното е, че Руското ПВО ще го очаква с отворени обятия !

77

ВЕСЕЛИНЪ 7112136860

преди 3 месеца

И днес в Днес сами си пишат статиите,сами си пишат оценки,сами си пишат коментари и изпълняват глупавите губещи заповеди на командирите си.Хей така,за едничкият ти дюнер -кебаб и чаша пепси-кола. И понеже интелектът доминира всеки ъгъл на редакцията-кол център,та и блокират ежедневно деветдесет и девет процента от разумните,оставят само по един на сеанс и най-нкрая се чудят защо не им стават .Еми ето затова не им стават.Защото за да ти става трябва да си Мъж,а не анонимна турска халал бабичка .

76

Друго си е Британия

преди 3 месеца

В опит да бъде изстреляна, британска балистична ракета се е пльоснала съвсем близо да мястото на изстрелване, където, между другото, в този момент е бил и минисърът им на войната. Северна Корея обаче редовно изстрелва балистични ракети. Колкото и да и се подиграват, очевидно научният и потенциал надвошава Британския. Имаше и кадри как един британски танк Челиднжър е заседнал дълбоко в Украинския чернозем и се опитват да го ринат с лопати, лежейки върху него.

75

Анонимен

преди 3 месеца

В Черно море има не украински, а натовски кораби. И това беше едно мирно пространство, преди наглите алчни американци да решат и него да включат в безкрайните си лакоми щения. А иначе каква е истината за "превеса" и къде е той - едва ли ще научим от натовските сайтове.

74

Анонимен

преди 3 месеца

Вече знаем, че статията е откровенна лъжа след като има сателитни снимки след удара, ракетите не са успели да ударят корабите.

73

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 63 "И имат капацитет да си построят още кораби" Даже СССР не е имал капацитет за това. Затова всички големи десантни кораби от клас "Ропуча", с които разполага Русия са произведени преди разпада на СССР НО В ПОЛША (Гданск).

72

Анонимен

преди 3 месеца

В очите на безродо-патрЕотите, колкото повече бой яде, толкова по-силна става рАЗИЯ. Ще ни осведомите ли кога да очакваме Украйна да си загуби излаза на море, че нещо така започна 26-тия месец от войната и малко трудно ще повярваме, че все още не са започнали да ползват най-добрите си оръжия и всичко върви по план?

71

Как са с превес?

преди 3 месеца

Ще превземат Крим с морски десант, яхнали по един дрон-камикадзе? :D А може би Турция ще им продаде гумени лодки за милиони?

70

Тавариш Тролски

преди 3 месеца

Хехе, укросите просто не разбират гениалния замисъл на Путин - този флот му идва само в преразход, след като видя че не можа да спре износа на товари от укранските пристанища, реши че няма нужда да харчи пари за него, но не може да каже директно закривам заради общественто менние а и какво да ги прави моряците после? Просто е наредил на адмиралите си да го подложат под уркаинските удари и те да го отърват от него - разходите му по всеки потопен кораб спадат рязко до 0 и има повече пари за друго.

69

Анонимен

преди 3 месеца

Това е бесмислието да поддържаш черноморски флот, в това езеро няма къде да се скрие нищо по-голямо от рибарска лодка.

68

Новобранец

преди 3 месеца

Записах се и кзах че искам на Слънчев Бряг. Пратиха ме в Авдеевка. Там опитах от лекарството на бай Вова, наречено ФАБ-1500. Казвам ви ит опит, ФАБ лекува!

67

Анонимен

преди 3 месеца

А ядрените подводници в морето? Забравихте за тях, нали?

66

до Да бъдем откровен

преди 3 месеца

Това само ти си го вярваш ,че така ще стане блажени са вярващите копейкин.

65

Анонимен

преди 3 месеца

Хайде Шутлера пак ще сменя ръководителя на флота. Последния колко издържа 2-3 седмици някъде? Даже и не му запомнихме името.