30

Bad Face

преди 7 месеца

Важното е ежедневните загуби на фашисти и при Сирски, да не спадат под трайно въведената норма от минимум 800 фашиста на ден!!! Зеленски вече започна да мобилизира и бандеровци от фашисткият Иван-Франковски район, а не само руснаци от източните области.

29

Пак полицаи банди

преди 7 месеца

Както вече стана ясно в бандата на Нотариуса са членували действащите полицаи Петър Илиев, Мирослав Иванов и Станимир Манолов.

28

Не е ли ясно?

преди 7 месеца

Подла русофобска статийка. Вижда се още от това с какво започва. Руски войници лежали в снега и чакали укронацистите да ги дозастрелят. Хайде де! Сигурно руската армия не може да изчисти тях самите. Един залп на Слънцепека и пепел няма да остане от тях.

27

Анонимен

преди 7 месеца

Краят се вижда! Довиждане, наркоманче!

26

Анонимен

преди 7 месеца

Бил некомпетентен Зельо, той за клоун не ставаше, те го сложиха начело на цяла държава. Ако беше много компетентен, война нямаше да има.

25

Анонимен

преди 7 месеца

"58-годишният Сирски беше командир на сухопътните сили на Украйна и от 2013 г. участва в усилията на украинската армия да приеме стандартите на НАТО."-------------Съдейки по защитата на Бахмут под командването на Сирски, явно "натовските стандарти" са да хвърляш жива сила в месомелачката като бавноразвиващ, докато не ти останат войници. Аз такива стандарти не искам у нас.

24

Анонимен

преди 7 месеца

Какво е заглавието на този кратък разказ?

23

До 10

преди 7 месеца

Тук като никога не можем да обвиняваме редакцията. Няма много хора, които могат да говорят украински ( дори и в Украйна ), а камо ли да четат и превеждат.

22

Bad Face

преди 7 месеца

Мобилизираният резерв на украинските въоръжени сили e в състояние на отчаянието на обречените! Преди да влязат в Авдеевка, хората слушат непрекъсната канонада, отлично знаят, че им остават им не повече от 2-3 дни живот.

21

Анонимен

преди 7 месеца

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ!

20

Анонимен

преди 7 месеца

Стига ала бала,хохлите вече бягат с 200 и от Новомихайловка,да им е честит новия главнокомандващ.

19

Закривай окрайна!

преди 7 месеца

Вън наглите окраинци!

18

Анонимен

преди 7 месеца

Да турим Румен Радев или Бойко Борисов, истински мъже!

17

Анонимен

преди 7 месеца

Днес днесаджиите сериозно са се заели да ни заливат с руска пропаганда. А Зеленски си е велик.

16

someone

преди 7 месеца

последвалите методи за набиране на персонал от съветската епохахахах, тези методи с ритници в буса и отвличане на наборници с жесток бой, въобще не са съветски, а са си абсолютно бандеровски.По съветско да служиш в армията се е считало за чест и достойно дело, с гордост са ходели, ако не отидеш са гледали на теб с друго око.

15

Анонимен

преди 7 месеца

"Украйна е лошо режисиран филм с лоши актьори, който се провали в касата и ще свърши догодина на пролет." .......тука нашите купуват само евтини продукции и ще продължат да ни претоплят манджата с години

14

Анонимен

преди 7 месеца

"Войските са бесни от смяната на Залужний, Зеленски бил некомпетентен"-------------Отне им 2 години да разберат, че пропаднал наркоман и посредствен актьор не може да бъде върховен главнокомандващ армията.

13

Public enemies

преди 7 месеца

И Арнолд Шварценегер да сложат начело на украинската армия няма как да спечелят загубена вече война.

12

видиш ли дълга

преди 7 месеца

статия, значи се опитват да те убедят в нещо в което и те самите не си вярват, абсолютни противоречия на действия и обещания, няма нищо реално с действителността. пълна боза.

11

Bad Face

преди 7 месеца

Война в Украйна (02/11/24): Авдеевка, Часов Яр, Купянск, Угледар - въоръжените сили на Украйна имат проблеми навсякъде. Основните събития се развиват, разбира се, в Авдеевка, където нашите хора почти са стигнали до пътя на живота на Въоръжените сили на Украйна. Но в други области събитията са потенциално не по-малко опасни за врага от бъдещото му поражение в тази област, в което никой не се съмнява...