15

Ех Помните ли

преди 4 месеца

обещаваха ни да сме Швейцария на Балканите, ама Швейцария - дори не си и помисля, да приеме Еврота и е със най-скъпата Валута в Цяла Европа - Швейцарският Франк! Защо ли?!

14

КОПЕЙКИТЕ ПАК РЕВАТ

преди 4 месеца

СЕГА ПЪК, ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ ЗАБОГАТЯВАТ СЪС ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН, А РУСНАЦИТЕ ОБЕДНЯВАТ...

13

Анонимен

преди 4 месеца

тия мишки обаче верно си просят гражданска война.....няма да им се вярва на края... сенчестите им връзки няма да ги спасят от правата лопата... :D :D :D

12

евро сега

преди 4 месеца

как против еврото бе? премерете си температурата. евро и то веднага. Ако може да вземеш 100 хил евро или същата сума у туски рупий примерно кое ше вземе бре?

11

Рахел

преди 4 месеца

Ще отворите уста с изплезен език, ще поемете и ще преглътнете еврото така, както го направихте с ковид ограниченията и инфлацията. До 10 г. ще го направите и с CBDC. Приемете, че ролята ви в тоя живот е да се подчинявате пред decision maker-ите.

10

РЕФЕРЕНДУМ ЗА ВОЙНА

преди 4 месеца

КОГА ПУТИН НАПРАВИ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА ВОЙНА НА УКРАЙНА, ТОГАВА И В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМА РЕФЕРЕНДУМ....

9

Герен

преди 4 месеца

ГАДОФЧЕТА НЕ ИЗМИТИ НЕОПРАНИ ИЗЛЕЗТЕ СЪС ДЕКЛАРАЦИЯ ,ЧЕ ИЗЛИЗАТЕ ОТ ТОЗИ ЦИРК СЪС ГЕПАЧИ ДОГАЧИ И МАГНИТАЧИ.МОЛЯ.....ОЩЕ НЕ Е КЪСНО ДА ОПРАВИТЕ БЪЛГАРИЯ И ИМИДЖЪТ СИ.

8

...

преди 4 месеца

реално с влизането ни в еврото ще се вдигнат лихвите по ипотеки и кредити за жилище! Това ще удари мнооого строителната мафия която от 3 десетилетия вършее в България! Но я се замислете! В момента инфлацията в България официално е 6% за изминалата година! Реално е даже повече! И сега как може при 6% инфлация лихвата от банката ти да е 2-3% няма как! тя банката НЕ може да си покрие само инфлацията дето се вика! Та мафията строители ще е яко прецакана!!!!

7

Анонимен

преди 4 месеца

Ох, тия ни обясняват кое било законно! Да си погледнат канадския гражданин първо, дето натаманяват закони да го изперат, да не носи отговорност, че е бил на ръководна длъжност с двойно гражданство! После да ни обясняват и на нас!

6

АфроАмерикън

преди 4 месеца

Цунки помниш ли как се Обичахме в Нужникаа на посолствоТО?!

5

Некъф

преди 4 месеца

Аз съм за запазване на еврото но е противозаконно след като са събрани достатъчно подписи да не се проведе референдума!

4

Светозар

преди 4 месеца

Копейки, ревете ли ? Соца няма да се върне. Свиквайте.

3

Анонимен

преди 4 месеца

тоя *** да прочете Конституцията какво става при над 400 000 подписа! и никой не иска да отменя еврото. въпроса е просто да се приеме след няколко години!!! та кой точно прави дезинформация жалко дребно човеченце...?

2

Анонимен

преди 4 месеца

Митев, референдума беше за отлагане на еврото, дали си разбрал какво говориш?

1

Анонимен

преди 4 месеца

Дезинформатора се възмущава от дезинформация и продължава яростно да дезинформира