12

Анонимен

преди 4 месеца

Да го махат. Има стотици такива грозотии из цяла България. Навсякъде ни дебнат въоръжени съветски войници и партизани с петолъчки.

11

Какво!?!?!?!?

преди 4 месеца

Какъв референдум бе, луди ли сте!? Махайте я тая грозотия, какви са тия глупости! Альоша, Съветската армия във Варна и т.н. трябва да бъдат унищожени без каквито и да е референдуми! Недопустимо е! Ние с Европа ли сме или с Русия? Хора, опомнете се и ако има такава глупост гласувайте за махането му! Не се поддавайте на провокации! Долу Альоша!

10

СМЕХ...

преди 4 месеца

..АЗ НЕ ПОМНЯ "ДА СА МЕ ПИТАЛИ" ---КОГАТО СА СТРОИЛИ ТОЯ "ПАМЕТНИК НА РУСКИТЕ ПИЯНКИ"...ХА,ХА,ХААААААА.....У ПЛОВДИВ , ПОМНЯТ ЛИ НЕЩО ...??????????????????

9

Аре, бе!

преди 4 месеца

Първо флекса, после референдум. Като в София. При държави във военно положение - така се прави! Няма обществено обсъждане, няма гласуване на ОС, няма решение на Общината. Няма втора и трета съдебна инстанция. Или решение на собственикът - държавата. Режи, троши, после да го оправят следващите. Ако им стиска! Ама дори статуята на император Нерон, запалил и изгорил Рим, си стои в столицата на Италия...

8

Съвет от дядо

преди 4 месеца

Премахнете само автомата от паметника и обезоръжете Альоша и няма да заплашва никого.Може да се смени и името Володимир и става символ на мира.

7

Фирмата изпълнител

преди 4 месеца

Ще го гътнем и Альошата голямо рязане пак ще падне ама с флекс за камък ще бъде интересно като при Лоче ще ими и под кръста,хайде да не издаваме повече тайни ще бъде по-интересно от Лоча айде аз да бягам да събирам работниците, пък вие мислете и за следващи обекти пък че защо не за по следващи и по следващи.наслука лека и доходоносна.

6

Анонимен

преди 4 месеца

До3. Кои плашиш с Русия за тоя паметник .? За построяването му не е имало референдум. .

5

Абе...Глупости

преди 4 месеца

Само харчите парите на Държавата за тия руски простотии....ПАЛИ ФИТИЛА И БЕГАЙ...!

4

Анонимен

преди 4 месеца

Какъв референдум? Това да не е демокрация ;)

3

Скоро

преди 4 месеца

Абе вие си играете с Русия,ама да видим кога ще изпищите.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Паметникопоборниците настъпват !!!

1

Анонимен

преди 4 месеца

Дано пловдивчани имат повече акъл от заспалите "софиянци". В кавички, защото за жалост огромна част са реално провинциалисти и затова София е ***, надраскана и нарязана с флекс...