25

банани и WC хартия

преди 9 месеца

2-ри март - рождения ден на Горбачов е редно за нац. празник. Защото Горни ви подари свободата, която обърнахте на слободия.

24

Анонимен

преди 9 месеца

трябва да скъсаме рузките окови

23

Анонимен

преди 9 месеца

До Българин - Не е длъжен да се присъединява където и да било.

22

Българин

преди 9 месеца

"Идеята не е да правим политическа партия" Ти не го натискаш, а той сам си звъни.

21

Анонимен

преди 9 месеца

3 март е една позорна дата на която България е сменила турското робство с руско-имперско... Това са фактите русофилчета продажни и лъжливи... Имперска Русия е воювала срещу Турция на нашата територия единствено.... заради интересите си и сферите на влияние на Балканите без капка доза алтруизъм към българите... Същото прави и в момента с Украйна... "Освобождава" ги...

20

Българин

преди 9 месеца

До Анонимен 17 А тогава защо не е "сред инициаторите" ако не се крие? Нали имал "ясна позиция" пък не смее официално да се присъедини?

19

Анонимен

преди 9 месеца

Китайская XPeng X2 пересекла реку Сян, преодолев 1.5 км, проведя в воздухе 4 минуты. Автомобиль может нести нагрузку в 160 кг.

18

Цветан Камелий :

преди 9 месеца

Цветната либера3тия нямат ли паметници за събаряне и съдебна реформа на дневен ред,че се занимават с националния празник на България?!? А с изчегъртването на Тиквуний какво се случи? А със смачкването на ДъПъСъ и премахване на сараите? А европейския стандарт на живот в България извън жълтите павета?С демографската криза?С енергийната криза?С мигрантската криза?А с 4те моста над Дунав и 2те магистрали Хемус нещо? А със здравеопазване,образование,култура... Или не е полит-коректно да се шуми?

17

Анонимен

преди 9 месеца

трети март са го обявили за национален празник но това не означава че не може да го сменим. 3ти март е края на войната но не и началото на България. България се появява в резултат на Берлинския конгрес а не на 3ти март. Ако на Берлинския конгрес бяха казали че няма да я има България то България нямаше да я имам. Това е за тези на които ви пла=щат, да знаете.

16

Анонимен

преди 9 месеца

До Българин - Няма зящо да се крие Радев, той много ясно изрази мнението си по въпроса. И не е единственият, дето мисли така.

15

Анонимен

преди 9 месеца

A какво става с Шенген, след 16 години 6лизане на брюкселски *** българите могат ли свободно пътуват в ЕС като западно европейците, или българите са нещо втора категория хора, втора категория членове на ЕС?

14

Анонимен

преди 9 месеца

Такива "интелектуалци" познавам много... На хранилка от Москва са най-долните от тях...

13

Българин

преди 9 месеца

Не може да си "интелектуралец" и да вЕрваш на руските лъжи за "освобождението" на 3ти март. :)

12

Анонимен

преди 9 месеца

Това ли е проблема на България? Националнуят празник!!!Корена на всички беди? Разделяй и владей....но *** е *** и се връзва на евтините провокации вместо да си отвори очите как поредните милиарди заминават за Щатите за поредните чертежи...а няма пари за здравеопазване, инфраструктура, образование и пенсии

11

Българин

преди 9 месеца

"Радев не е сред тях" Късно, :) вече стана ясно, че не само е "сред тях", ами той бил "инициатор". Крие се, защото ако се провали, ще каже, че няма нищо общо. :)

10

ЗА ЕС и НАТО

преди 9 месеца

Забрана на руZкия празник 3 март! Демонтаж на руZкия паметник на връх Шипка!! Забрана на всичко свързано с Русия, включително и партия Възраждане! Време е да скъсаме оковите на Кремъл!

9

Анонимен

преди 9 месеца

А немитите евроатлантици смятат, че ако не празнуваме Освобождението, значи не сме били под робство. Според тях явно Баташкото клане е било някакъв перформънс. От хиляди народи по света само двеста имат собствени държави, но планктоните не търпят никаква форма на суверенитет, защото това означава отговорност за развитието на собствената си страна. За тях е по-добре посолството да решава всичко, а Путин да е виновен за всичките им провали.

8

2

преди 9 месеца

Нормално е разумните хора да не държат на празника, а утаййките и хомодженърите от БКП и *** им е все тая. Кво им кажат от послството и дупара дават.

7

Анонимен

преди 9 месеца

Само безродниците русофили бранят 3-ти март, така както бранеха 9-ти септември.Някой помни ли какво стана с този "празник"?Точно така, същото ще се случи и с 3-ти март.Чао-чао!

6

Анонимен

преди 9 месеца

и кои са тия интелектуалци??? кой ги нарекал интелектуалци??? и защо те са интелектуални а останалите не са??? защо те имат право на мнение а другите не???