164

Анонимен

преди 11 месеца

На мен бъдещето на укра не ми дреме, а мисля, че и на никой

163

ХА ХА ХА!

преди 11 месеца

Руските алигатори схрускаха немските пантери!

162

С думи прости:

преди 11 месеца

НАТО, дори обурудвано със войници от руска закваска (заб. украинците са такива!) за НИЩО не става! Тактиките му срещу руската армия никакви ги няма! Пълен резил! 40 западни страни имащи се за най-могъщите ги бие една единствена държава!!!

161

Мууууууу

преди 11 месеца

Идва момент в който и най-бруталната пропаганда трябва да приеме реалностите. Т.нар. контраофанзива неслучайно се забави толкова много. На всички беше ясно, че освен да избие няколко десетки хиляди украинеца и да направи милиардно натовско въоръжение на скрап друго нямаше да постигне. Зеленчука нямаше избор обаче в един момент трябваше да си оправдае съществуването. И естествено не направи нищо. Скоро ще бъде сменен. По изключително брутален начин. И то от собствените си нaцисти.

160

Боби

преди 11 месеца

Нещо за гривната 68 копейки от една гривна са в момента заеми и този показател се повишава... Ъкрайна фалира на 01.08.2022г.

159

Христо Христов

преди 11 месеца

Зареждам уиски да пия за погребението на ЕС! Колкото по-скоро изчезне ЕС, толкова по-добре за България!

158

толкоз

преди 11 месеца

посочва Би Би Си.

157

Полковник

преди 11 месеца

Това е наистина голямо постижение че Русия е петата икономика в света и то при положение че води война и са и наложени жестоки санкции.Ще ви кажа само че войната помогна на Путин да стегне юздите на чиновниците в цялата страна а военното положение ги кара да изпълняват всичко в срок.Няма да се учудя ако догодина Русия в и третата световна икономика.

156

Анонимен

преди 11 месеца

HiPhi Z показа по-добър резултат на снежен лосов тест (насипва се сняг за по-трудно) от Porsche 911. HiPhi Z може да предендира за най-добрия спортен автомобил в света. На второ място се нарежда Zeekr 001. Легендарния BMW M5 отива на кино, вече не се произвежда.

155

Анонимен

преди 11 месеца

До 148 Ами сигурно тоя капитализъм е бил на Луната иначе запада на зелето му каза нагъл неблагодарник .Е що така бе?

154

Христо Христов

преди 11 месеца

Егати разсъжденията в статията. Британските учени отдавна откриха, че руснаците и храстите пречат на украинските проксита на НАТО да напредват.

153

Анонимен

преди 11 месеца

Боби, по дани на СБ, Русия се нарежда на 5 място като икономика в света по покупателна способност. Всички твърдят, че РФ изпревари Германия, но никой не забелязва, че Русия опасно доближи четвъртото място на Япония. Виж таблицата.

152

БМВ капут

преди 11 месеца

БМВ вече не може да произвежа. На сайте им може да се види, спрян е модел М5 не може вече да се купи, а от цялата серия 5 са останали само електрички по 100 хиляди евро и две мизерни конфигурации с двигатели като на Дачия. Вече няма материали, няма алуминий, енергията скъпа. Да правим скъпи електрички, тях така и така никой не може да ги купи на тези цени.

151

Христо Христов

преди 11 месеца

Време е да пратим 50000 неграмотни европеидни про'с'так да помагат... И да си заработят "европейската МРЗ" за която гласуват.

150

Боби

преди 11 месеца

До Капиталистъ Муудис промени рейтинга на САЩ от ААА на АА+. Така да се каже очаква проблеми до 3 години. Правителството трябва да плати Трилиони долари само Лихви вече не говорим изобщо за погасяване на главницата...

149

Анонимен

преди 11 месеца

До146 Ами нас ,какви ни интересува,а кажи и нещо за гривната ,ако изобщо съществува

148

И до там!

преди 11 месеца

"посочва Би Би Си." това като го намерите - ЯСНО ! Раздел ненаучна фантастика!

147

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 148. Малко ти е казал. Има и още неща. Защо ли не пишат нашите медии за стачките в Ню Йорк.

146

Полковник

преди 11 месеца

Инициативата вече е на страната на руснаците.Ясно се вижда как укрите са изтощени и че с тези млади момчета вземани направо от улицата няма как да настъпват.Явно се чудите как отблъснаха руснаците в началото ами много просто с обучаваните 8 години войски ама те вече ги няма.Дадоха фира.Чакам с нетърпение руската контра срещу остатъците от бандеровците.

145

Анонимен

преди 11 месеца

Боби , Зозо си е програмиран уркопитек и , каквото са му казали това повтаря и на това вярва така става с хора с нисък интелект.Както казва Фройд "Хората с нисък интелект вярват в това в ,което искат да вярват ,защото имат нужда от илюзии без, които не могат да живеят"