59

След като русия

преди 1 година

Беше принудена да изкара танковете от втората световна и остана и възможността да изкара конницата от руско турската война

58

Радан Кънев

преди 1 година

Колко трогателно,каква житейска драма,С нетърпение очакваме утре статия за друг окраински генерал или дори полковник, нямаме търпение

57

Сандо

преди 1 година

кво спасяване? то 3-4 улици останаха под украинско знаме и града отново е Артьоморск !!!

56

Русия=Психиатрия

преди 1 година

Русофашистките окупатори се налага да прехвърлят резерви в Бахмут защото примката около града се затяга. Само при най малкия шум от веригите на Леопардите, алкашитеХвърлят пушките и го обръщат на паническо бягство.

55

до 52

преди 1 година

Господата от днеса не ми се вярва да използват програми с изкуствен интелект да им пишат статиите. Те просто са в буквалния смисъл там с изкуствен интелект, затова ти се струват статиите нескопосано написани не за друго. Защото и гаргиве знаят вече че войната не е Украйна-Русия, ами Запада срещу Русия. Без помощите и мръсните номера, им давам 3 дни на онези клоуни в жълто синъо.

54

Анонимен

преди 1 година

Жал ми е за украинците ,но с тези пропагандни статии не им помагате.

53

Анонимен

преди 1 година

Руската нацистка федерация е необходимо да бъде обезвъоръжена, за да не може никога повече да раздава руски или македонски паспорти на други народи и да разпространява своите диващина и империализъм.

52

Виждам русофилите

преди 1 година

Всячески се опитват да отхвърлят реалността

51

Анонимен

преди 1 година

Още смях, или щеше да бъде ако не беше тъжно.

50

Анонимен

преди 1 година

Как точно спаси Бахмут?С цената на стотици хиляди убити украинци.Защо им забраниха да снимат гробищата с украински знамена,които по ирония на съдбата са шити от руска фирма?Убиха бъдещето на децата си,вместо да преговарят за мир.Англосаксите ги употребиха и продължават да ги помпата с оръжия.

49

гост

преди 1 година

Според мен тази "статия" е писана (или превеждане) от т.нар. "изкуствен интелект". Нормален човек, колкото и да е неук, не може да сътвори подобно нещо. Липсва лигческа връзка между отделните изречения, в самите изречения, глаголните времена са объркани и още куп други неща. Нямате ли пари да си назначите журналисти на работа, че ползвате Chat GPT или други такива програми за по-евтинко?

48

хммм

преди 1 година

Аз все още чакам вече няколко месеца обещаното супер-дупер-мегамощно настъпление на Украйна и Нато към изгубените територии. Нещо се закучи работата.

47

До 46

преди 1 година

Нищо не е взела Русия ! Украинците ще си вземат всичко обратнодо края на лятото води си записки ! И не са 20% а 15 и тях си ги имаха от 2014 . Сега руснаците нищо не направиха освен дададат 200 хиляди жертви

46

Анонимен

преди 1 година

А иначе кога започва контранастъплеието?

45

Един по един...

преди 1 година

Изпълняващият длъжността "министър на вътрешните работи" в частично анексираната от Русия Луганска област Игор Корнет е бил ранен при експлозия в салон за красота в Луганск, съобщават руските информационни агенции, цитирани от Би Би Си.На този етап няма информация за състоянието му, но се предполага, че ще се срещне с Жириновски.

44

Филип Киркоров

преди 1 година

До СинаФилип Киркоров не харесва това:):)

43

Анонимен

преди 1 година

20% от територията на Украйна с население 10 милиона украинци е под руска окупация. Хоп, и Русия просто си взе 20% от територията на Украйна. Защо там няма съпротива и партизанско дижение срещу руските окупатори.

42

До Сина

преди 1 година

Е що се оттеглиха руснаците като трябвала денацификация на украинците и депедерализация на Европа ?

41

Анонимен

преди 1 година

Крейг Хупър, кореспондент на американското финансово-икономическо списание Forbes, заяви, че действията на въоръжените сили на Руската Федерация в геометрическапрогресия намаляват броя на единиците буксируема техника, която бойците на въоръжените сили на Украйна, получават от Съединените щати и Запада.На кой да вярваме?

40

Сина

преди 1 година

Никой не е спасил Киев, руснаците сами се оттеглиха. Пълна денацификация на руските украйнини и пълна депедерастизация на Европа!