86

Анонимен

преди 1 година

Лейтенант Грубер и малкият му танк общо взето се получи на девети.

85

натовски рат

преди 1 година

запада газ пикае, че Русия си взима своето лека полека, псетата лаят, кервана продължава :)))

84

уSSрайна

преди 1 година

Каква слава, каква уSSрайна? Една напълно фалирала изкуствено създадена държава. Добре, че няма да съществува след края на СВО, защото тия не могат да се отплатят до 20 тото им поколение. Дългът им отдавна надхвърли брутния им продукт. Живеят на заем от доста време.

83

Да лъжат медиите

преди 1 година

Квото искат да говорят, Украйна ги изпраска от раз!

82

Даваш пари на режима

преди 1 година

Само за днес киевския режим е изразходил 15 милиона евро, посредством използване на противовъздушни ракети, оръжие, различни мониции и техника. Всичко това се спонсорира от евросъюза, нато и твоите данъци. Не бъди ***, не давай парите си за оръжие. Поддържането на укронацисткиярежим, нато и ЕС, те прави съучастник в убиването на хора.

81

Говедо

преди 1 година

Слабо есе на нeлитo,без никакъв опит за разсъждения!Радост за простичkитe укрофилчета!

80

Анонимен

преди 1 година

И защо трябва да вярваме на някакъв си бивш полковник от нато, който едва ли ще каже истината..

79

Анонимен

преди 1 година

Тоя генерал явно е на същите опиоиди като зелето..... Защо ни занимавате с *лупаци?

78

Т-34

преди 1 година

Стига пропаганда! Следете телеграм каналите: Осташко! Важное; Colonelcassad; Рыбарь; Повернутые на Z войне; Военная хроника; Операция Z: Военкоры Русской Весны; СОЛОВЬEВ; WarGonzo; NЕ.САХАР; ОФИЦЕР; Архангел Спецназа; Союз Добровольцев Донбасса; Също така гледайте предаването "60 минут" и "Вести" в smotrim.ru

77

Анонимен

преди 1 година

Това ли последният им танк?

76

Анонимен

преди 1 година

Вносът на немски автомобили в Казахстан например е нараснал с 507% между 2021 г. и 2022 г., а в Армения със 761%. Износът на химически продукти за Армения е нараснал със 110%, а за Казахстан - със 129%. Продажбите на електрическо и компютърно оборудване за Армения са се увеличили с 343%.Какво се случва с тези стоки, когато влязат в тези бивши съветски републики, не е лесно да се установи, но едно правдоподобно обяснение е, че оттам те влизат в Русия като пренасочени търговски потоци, логично .

75

KOSTAS LINKE

преди 1 година

ДО 85----ЕИИИ. по заповед на СТАЛИН !!!.....Когато ООН СЕ СЪЗДАВА 1945 ГОДИНА ОКТОМВРИ МЕСЕЦ В САН ФРАНЦИСКО...ГРУЗИНСКИЯ *** СТАЛИН ЗАСТАВЯ И ЗАПОВЯДВА НА УЧРЕДИТЕЛНИЯ УСТАВ НА ООН, ЧЕ СССР ДА ИМА ТРИ ГЛАСА , А НЕ ЕДИН !!!..БЕЛАРУС И УКРАЙНА СА САМОСТОЯТЕЛНИ ЧЛЕНКИ НА ООН, НО КАТО СЪВЕТСКИ ПРЕДСТВИТЕЛИ, А НЕ НЕЗАВИСИМИ ДЪРЖАВИ..!!!....И ТАКА СССР ИМАШЕ 3 ГЛАСА В ООН --- чааак до СЕПТЕМВРИ 1992 година, когато ОНД РАЗПУСНА СССР в ООН .

74

Анонимен

преди 1 година

Сега чакаме изборите в Турция, после ще ви светне крушката славоукраинци.

73

Анонимен

преди 1 година

Великобритания призна пълния провал на икономическата война срещу Русия! И дори написа - защо се случи така... Тъй като износът на петрол и газ за Европа намаля, Русия бързо увеличи износа за Китай и Индия. Още по-лошо, част от руския петрол, изнасян за Индия, изглежда е бил връщан обратно в Европа, като все повече кораби изнасят рафиниран петрол от Индия през Суецкия канал....

72

Анонимен

преди 1 година

Вече се усеща напрежението у русофилите. Копейките свършват, постовете стават невротични и несвързани. Другари, беж до аптеката за валериан, моля Ви се!

71

Анонимен

преди 1 година

Чудесно! Дано Русия загуби войната!

70

Анонимен

преди 1 година

Тези от НАТО са много зле наистина :)))

69

Анонимен

преди 1 година

Ахахаха в едната топ новина - Украйна губи, в другата - Русия губи и маймуните се състезават да пишат глупави коментари, мисирките се гаврят с вас и вие се връзвате като неудачниците каквито сте

68

Анонимен

преди 1 година

Ресурсът на Русия във всичко надхвърля ресурсът на покрайна. Няколко пъти. покрайна е на колене. Никога няма да си върне нищо.

67

Анонимен

преди 1 година

Ей пак пишете глупости за САЩ.Давали са стари тенджери,както и сега дават на Украйна.Ей това е.