89

Анонимен

преди 1 година

Пенсионните фондове винаги са били най-лесни за крадене - готови пари, със закон ти ги удържат и като изчезнат незнайно къде, ще натопят 2-3 от последните по веригата за пред хората. Много ми харесваше на времето обяснението за задължителното осигуряване за втора пенсия - още от тогава беше ясно какво ще се случи с първата пенсия, но по-лошото е, че същото ще се случи и с втората! Въппрос на време е!

88

Анонимен

преди 1 година

До Дзивко, гледай сега :) И с много плащане пак не става. Знаеш ли защо? Защото парите се окрадоха! Решението е лични партиди за всичко! Време е да се въведе и ниво на обслужване според приноса. Плащаш 300 лв. здравни, имаш златна карта. Плащаш минимални пари.... живото застрашаващи лечения само... и то с доплащане. Лична партида за пенсия :) Не плащаш... няма пенсия. така всеки ще е мотивиран и ще разбира смисъла на солидарността!

87

Анонимен

преди 1 година

Анонимен 78 ДО 90 ГОДИНИ НО В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ЗА МНОГО МАНГИЗИ И НИКАКВА ОТГОВОРНОС

86

Анонимен

преди 1 година

Няма пари за пенсии защото САЩ ни грабят..

85

Анонимен

преди 1 година

Старците които имат деца и внуци в чужбина да им спрат пенсиите.. Да ги хранят децата им..

84

Анонимен

преди 1 година

При червеният капитализъм е така,икономиката на страната е превзета от червени крадци и техните фамилии,същите унищожиха България за 30 години,нещо което турците не успяха за 500 години!Докато не бъдат окачени по стълбовете и дърветата тия червени бичмета и техните отрочета,България бял ден няма да види!

83

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 73 НО В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ЗА МНОГО МАНГИЗИ И НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ

82

Ха ха

преди 1 година

По турско най тежкият даньк е бил -10% десятъка то са били бунтове вьстания сега -1/4 от заплатата и -20% допьлнителен даньк на всичко което ползваш или купуваш10% плоськ даньк колко ви остава50% от заплататаКой не скача е червен викаха от сдс навремето

81

Анонимен

преди 1 година

Търсете сметка на всички управляващи. Европа издърпа младите хора на България за да си осигури техните пенсионери защото там също населението застарява, но политиците им са го измислили как да си поддържат баланса. Един политик трябва да има поглед години напред, но нашите си гледаха само личния джоб. Като цяло света застарява и това се знае от много отдавна.

80

Анонимен

преди 1 година

Пенсионерите постоянно намаляват.Преди 10 години са били с 170 хиляди повече. И все повече ще намаляват заради високата смъртност.Проблемът възникна от повишаването на пенсиите.

79

Анонимен

преди 1 година

Работещите да протестират и да искат спиране на всякакви плащания осигуровки .. В момента работим и съществуваме , само за да лекуваме , охранваме и плащаме пенсии на родителите на предателите емигранти.

78

Анонимен

преди 1 година

До Програмист НЯМАШ ПРАВО ДА СПРЕШ

77

Анонимен

преди 1 година

Искате не искате , пенсии няма да има . предателите емигранти са виновни.. И да дойдат чужди хора африканции и араби да не са луда да ви плащат пенсии , те ще ви довършат в рамките 5-10г.

76

Анонимен

преди 1 година

*** много пари за пенсии. Я по-добре до 90 години работете! Зидаромазачи!

75

Вьзмутен

преди 1 година

Защо да работя на някой внук на - дс батка за шепа дребни , докато той ходи по - 3 пьти в годината на малдивите а аз не мога да си платя и сметките с парите които ми дава и ако реши да ми даде - дневният си харч за заплатаПо добре да ровя по кофите или да крада

74

Джалма

преди 1 година

До Анонимен:Там,в Карловско,беше важно да кажат кой изсече гората.Ако имаше гора,това нямаше да се случи.Кой?Но се мълчи.Сега е най добре да си дръпнат къщите по високото за да са спокойни.

73

Анонимен

преди 1 година

До Киро КанадецаНЯКОИ ЩЕ ДЕПУТАТСТВАТ ДОКАТО СТИГНАТ ПРАГА

72

Махат ги.

преди 1 година

Във Франция вече отмениха пенсиите.

71

Анонимен

преди 1 година

в разград турците са 80% и предпочитат да дават парите са на турски бизнеси, игнорирайки българите, които са обречени на глад и изчезване! ето ви плана за унищожаване на белия човек в действие!

70

Програмист

преди 1 година

Май е време да минавам в сивият сектор и да спра да снасям на държавата по една торба пари всеки месец. Ще си направя застраховка в частен фонд, най-добре извън българия.