40

Анонимен

преди 1 година

За нищо извън гимнастиката тази стара комунистка не трябва да и се дава трибуна

39

Анонимен

преди 1 година

Нешка Робева, по съвет на чужд агент, основа заедно със Слабаков Екогласност. Но не съм чул да е стояла на студено и тъмно за идеите си, когато имаше режими на тока. Факт.

38

Анонимен

преди 1 година

Нешка Робева подкрепи Андрей Луканов да няма лустрация на БКП и ДС. Факт.

37

Анонимен

преди 1 година

КИРКОРОВ ЩЕ ТИ СЕ РАЗСЪРДИ,НЕШКЕ

36

Вида Бохем

преди 1 година

Основният проблем идва от транс.джен.дърите, които имат много силно лоби в азбучната бригада. На Запад родителите се борят отдавна срещу осакатяването на децата им - пубер-блокери, хормони, рязане на гърди и пениси. Истанбулската конвенция не невинно нещо и носи скрита заплаха.Проверете книгата Detransition на Оли Лондон и мнението му по въпроса.(шведите тотално изтрещяха)

35

Кумарджиев

преди 1 година

Бабо Нешке, първо много малко деца вече карат на майчино мляко, 99% още от родилното са на консервирано мляко под формата прах с кви ли не добавки. И второ има немалко майки които са истински цеpбери за децата си и резултата от тях го виждаме всеки ден на улицата, в магазина, в ресторанта - пълно е с троснати, невъзпитани хора които са сърдити на света и мислят че той се върти само около тях. Ако родител 1 и 2 са в състояние да произведат нормално възпитан човек който сам прави своя избор е ок

34

РУСКО ПОЗОРИЩЕ

преди 1 година

НЕОБЯТНО

33

РУСОФИЛА

преди 1 година

Малииии......много джендъре у коментарете!

32

Анонимен

преди 1 година

Абе, бабо, гледай си там гимнастиката. България е на това дередже, защото всякакви червени вещици-легенди по всичкознание се обаждат по теми, които най-малко ги засягат. Лили Иванова няма ли да я питате за еврото?

31

Анонимен

преди 1 година

Явно Кремъл толкова ви е навлязъл дълбоко в междубузието, че не виждате нищо друго... А тия дето се интересуват от Путин, ами идете му на гости, бе джендеруги... Но не забравяйте че не си пада по пидерунгели...

30

Сата НАТО

преди 1 година

"Дълбоката скрита цел на *** идеологията е намаляване броя на населението и достигане на един златен милиард" -------///------- Ох, тя открила Америка! И какво, тва сички го знаят, какъв е проблема? Предпочитате да станем 16 милиарда и да избиваме и да се ядем един друг ли?

29

Стефанов

преди 1 година

Докога ще й давате трибуна на тая изперкала съветска мумия? Цял свят крои планове как да навреди на тутраканската селищна система. Тоя хора даже не осъзнават как изглеждат отстрани...

28

Родител 3

преди 1 година

А защо не како Нешке?!

27

Анонимен

преди 1 година

Филип Киркоров е с теб,Бабе!

26

Гей

преди 1 година

Ние с моя приятел ще си осиновим бебенце.

25

Сата НАТО

преди 1 година

Побъркана иддийодка е тая...Цялата офанзива на кремльовските твари - Нинова, Морфов, тая помивка, са координирани. Не виждам как името на млякото променя състава му, а и никой не и пречи да го нарича както си иска.

24

НЕШКЕ

преди 1 година

РАЗКАЖИ ЗА СЕМЕЙНИТЕ ЦЕННОСТИ НА ПУТИН!ПОКАЖИ НЯКОЯ СЕМЕЙНА СНИМКА НА ТОВА МИЛО СЕМЕЙСТВО!

23

Анонимен

преди 1 година

"Дълбоката скрита цел на *** идеологията е намаляване броя на населението и достигане на един златен милиард", твърди Робева Тая е толкова необразована, че е смесила две опорки на Кремъл, и даже не го разбира. Целия й репертоар е типичен. Явно, когато си задлъжнял на другарете в Кремъл, то е за цял живот. Язък за големите й "успехи", ясно откъде и как са дошли.

22

Анонимен

преди 1 година

Дреме ми. Тези джендърски глупости се обсъждат само за да ни отвличат вниманието

21

но вина

преди 1 година

Сащ пак смятали да върнат лойко сорисов на власт.Ако го направят,ставам твърд и чепат русофил.