51

Анонимен

преди 1 година

И защо платеният никога не е трит от *** на сайта, въпреки явните му нецензурни думи и злобните обиди, насочени към напълно непознати?? Двоен аршин, или платени медии?

50

ГНЕВЕН

преди 1 година

До 60 анонимен скопец: -Дженди ,бегай при твоя идол ЗЕЛЕ ,дето цв.или от сутрин до вечер по портите на ЕС.Русия никога от никого не е искала помощ."Могучая" за пореде път ще нацепи безполовия ЕС/НАТО/ФАЩ! И тогава такива като теб ще станат първи русофили ,ще целувате задните части на руснаците и ще пеете руския химн с пълно гърло.Това го можете най-добре ,дженди!

49

Анонимен

преди 1 година

До 62, копейко, че той и Путин усилено налагаше ваксинации, и затвори всички неваксинирани над 65 години по апартаментите им за 3 месеца! Това някак много удобно го забравяте??? Що така?

48

Анонимен

преди 1 година

Не ви ли писна от платения тррол? Навсякъде си вре носа и птопагандира европодчинение, ваксинации и наркомани?

47

Анонимен

преди 1 година

Интересно как много поддръжници на *** заподскачват от радост при подобни новини за първи успех на рашистите от много време. Как насочват пръст срещу САЩ и Европа и викат те са терористи. Но нито веднъж не казаха ама те руските пи ч ки искат да стигнат до Ламанша, значи и те са терористи!?! Русите са не умен народ, и знаят само да заплашват с атомни бомби. Те и КНДР имит атоми ама са гладни...

46

Анонимен

преди 1 година

До ГНЕВЕН, и аз горещо препоръчвам на цялата русофлиска из-мет като тебе, да тръгва да помага на "могучая", още повече че Путин официално обяви че дава така мечтаното от теб руско гражданство, на всеки чужденец записал се в армията му! Направо не знам какво още търсиш тука???

45

1234

преди 1 година

Руснаците като завземат едно село и чибурашките почват да мечтаят за цяла Украйна. Ако пък завземат някой град с размерите на Харманли, вече започват розови сънища за Западна Европа! Ако завземат Киев, вече отиваме на между галактически властелин! Хахахаха, няма такива наивници!

44

Анонимен

преди 1 година

До 50, тая опорка за "до последния украинец" сме я слушали много пъти, ама понеже копейковците сте яко тъ-пи парчета, не осъзнавате че ако това е вярно, то Путин е пълен глу-пaк че е допуснал това да се случи, тъй като излиза че изпълнява плана на НАТО - двете най-големи бивши репулики от СССР да се бият по между си!

43

Анонимен

преди 1 година

Половин година превземат град колкото нашия Ямбол.... Ха-ха-ха! "Великата армия" на РФ.... Ха-ха-ха!

42

Анонимен

преди 1 година

Мелитопол официално стана столица на Запорожка област на Русия. Русия разработва нов самолет за скрито унищожаване на кораби и подводници Русия започна разработването на противолодъчен разузнавателен самолет, който да замени съветския Ил-38. Според източник от военните среди, новият модел значително ще разшири гамата на въоръжението.Новата машина ще запази стандартната 4-моторна схема за самолети от този клас. Предвижда се да бъде оборудван с турбовитлови двигатели TV7-1. Моделът на самолета ще получи и най-новото бордово оборудване.Самолетът ще бъде изграден на базата на родни електронни комп

41

Анонимен

преди 1 година

Украинският терорист Денис Никитин даде интервю за "Файненшъл таймс" след терористичната атака в района на Брянск. Фашистката *** каза, че акцията е била съгласувана с киевската хунта, защото в противен случай не биха могли да стигнат до границата. Терористът също потвърди че е имало престрелка в едно от селата, но за мъртви цивилни Никитин твърди, че не е знае. В атаката са участвали около 45 бойци. Киев продължава да отрича участие в атаката.

40

Анонимен

преди 1 година

САЩ и Германия искат да наложат санкции на Русия "колкото е необходимо". Лидерите Джо Байдън и Олаф Шолц по време на разговори в Белия дом изразиха готовност да затягат санкциите срещу Русия "колкото е необходимо", съобщиха от пресслужбата на Белия дом. С това страните уж потвърдиха "силни двустранни отношения", убеден е Вашингтон. Всъщност те обясниха на германеца кой е шефът в къщата и какво да прави.

39

Анонимен

преди 1 година

Има мощно настъпление в посока Авдеевски. Информацията трябва да бъде потвърдена.

38

Анонимен

преди 1 година

Financial Times: Украйна иска от Европейския съюз да доставя 250 000 артилерийски снаряда на месец. Изданието отбелязва, че поради проблеми с доставките украинските бойци изстрелват само една пета от снарядите, които могат да използват. В допълнение, въоръжените сили на Украйна произвеждат само 110 000 155-мм снаряди на месец - 25% от броя, който руската армия харчи на месец.

37

Анонимен

преди 1 година

Те руснаците ако превземат все град за половин година бая време ще продължи тази война. Нещо което не е хубаво за нас де. По-добре по-бързо да се разбират какво ще правят

36

Анонимен

преди 1 година

НАТО ще се сражава с Русия до последния украинец! Като свършат украинците тогава идва ред на страните от източна Европа.

35

Анонимен

преди 1 година

Джон Кирби, координатор по стратегически комуникации в Съвета за национална сигурност на САЩ:"Китай все още обмисля предоставянето на смъртоносна военна помощ на Русия.Бихме искали Китай да се присъедини към останалия свят в осъждането на тази инвазия и да не прави нищо,което да помога на Русия да продължи тази война.Всъщност ще се радваме да видим стъпки от страна на Китай да помогне на Украйна по отношение на тяхната самоотбрана."Един от ораторите на Международните терористи продължава да заплашва и в същото време да привлича Китай на своя страна.И как тази КНР все още(уж световен полицай я

34

Анонимен

преди 1 година

Два ключови моста в Артьомовск са разрушени през последните 36 часа, а контролирани от укропите пътища за снабдяване вече няма. Има коридори за евакуация.

33

Анонимен

преди 1 година

Председателят на Европейския парламент Роберта Мецола пристигна в Киев. В своя Twitter тя написа:"Хубаво е да сме с тези, които пожертваха всичко за нашите ценности. С европейците, чийто дом е Европейският съюз." Но украинците умират не само за европейските ценности, а за желанието си да унищожат руснаците и за интересите на САЩ. Както показва практиката, те наистина имат дом в Европейския съюз, но не в "цъфтяща градина", а в нацистко огнище.

32

До 40

преди 1 година

Тея измислици ги разправяй на третополовите си братя и приятели. После копейка ще викаш на баща си ако имаш такъв. И трето - "ние" не сме нахлували никъде. Нахлуват твоите гей партньори в дебрите на изходния ти канал. И четвърто - това че снощи не са те боднали е твой личен проблем, не бъди агресивна, скъпа.