11

До кога

преди 1 година

Ако не знаете дави каща според ЗДОО държавните служители и полицайте лично не внасят данъци и осигуровки в НОИ, парите за мед.нужди за рани пенсии и обещетения идват от данъците на народа и какво получава народа за това.Едни не работещи мръкащи търтей.

10

до 1

преди 1 година

Убийството можеше да се извърши с много други предмети. Не обобщавай и не назовавай определени структури, защото нито ти е работа, нито имаш нужната компетентност

9

недосегаемите

преди 1 година

Да е жив и здрав Веско Маринов пак да ни пее !

8

Анонимен

преди 1 година

Това го е чул от Медведев и той така казва на Европа.

7

Нео

преди 1 година

Случаят отново напомня за върлуващо безхаберие, некадърнос и простотия в редиците на "реформираното" от Рашков МВР!

6

Жалко

преди 1 година

за човека, но и в този случаи има много много премълчани истини. Никой не убива заради историите които ни презентират по телевизиийе! Причините са други и умишлено се премълчават. А иначе щом покойният е бил американски гражданин извършителя ще го обвинят по доста членове от НПК!

5

Уууубряя

преди 1 година

В тиквария няма нито едно престъпление без участието на бивш,сегашен и бъдещ милиционер!Милицията дълги години го е прикривала и това е логичният резултат!Нито е първият нито ще е последният!МВР трябва да се закрие и уволни до последното копито и на негово място да се направи истинска гражданска полиция защитаваща законността и спокойствието на гражданите!

4

Това

преди 1 година

Го чуваме всеки ден. В много варианти. В различни сюжети.

3

Хора

преди 1 година

Колко хора си отидоха заради не работещата полиция и какво стана ,нищо!Това не може да се търпи вече,трябва да се спрът парите за полицията.

2

Перниканец

преди 1 година

У ЦСЗ много обичат полицаи и бивши полицаи. Любят ги, може би е по-точно казано.

1

Анонимен

преди 1 година

Защо се позволява на бивши полицаи да носят оръжие?Защо не е обърнато внимание на десетките сигнали срещу този неуравновесен човек?