34

Анонимен

преди 1 година

Щом даваме оръжие на нацистите в Украйна , какви сме ?

33

в кръга на шегата

преди 1 година

Значи е време за танковете, тях няма как да блокират :)) Иначе не разбирам за какво се занимаваме с тия сърбофили, нищо българско не е останало от дедите им.

32

Ей така става...

преди 1 година

Затваряне на границата и късане на всякакви дипломатически отношения с тия смешници, те едва ли не не ни приемат за държава, ние ще им правим евала. Гърците добре ги наредиха, сега сме ние наред

31

Някой

преди 1 година

Александър Вучич..."Крим, Донбас и Луганск са Украйна!" Външният министър на Иран, ...Крим е украински...! Да не говорим за Ердоган! И това са най-големите съюзници на Путин! Само нашата куха манерка, с "високият" рейтинг, му се привижда руски Крим!

30

Анонимен

преди 1 година

Нео нацистите са БГ -ВМРО и Възраждане.С поведението много напомнят на нацисти.За ВМРО на 100% съм сигурен ,че проповядват нацистка политика. ИНАЧЕ КАК ЩЕ ЗАБРАНЯТ ПОДКРЕПАТА ЗА ДЕЦА ИНВАЛИДИ В БЪЛГАРИЯ? ДЖАМБАСКИ ЗАЩО ЗАЛИВАШЕ С ВОДА И ХВЪРЛЯШЕ ПИРАТКИ НА МАЙКИТЕ НА ДЕЦАТА ИНВАЛИДИ? НАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ И НЕГОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЯВНО ПРОПОВЯДВАТ СЪЩАТА ПОЛИТИКА,ЩОМ ЗАЩИТАВАТ ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ!

29

Диана

преди 1 година

Е, сега българите там се оказаха неонацисти, значи...Гузен негонен бяга! - и те гледат от братята си украинци явно...Това могат, това правят...Инструментариума им се изчерпва, не могат да измислят нищо ново, адекватно, крякат като някакви жаби старите си песно от преди 100 години и ще се пръснат по шевовете, значи...Нормално за едно блато като смотаната им държавица - всичко там е лъжа и измама, сигурно и слънцето там е изкуствено..Толкова са тъ.пи, че не могат да разберат, че всичко свърши...

28

Македонja

преди 1 година

Татари вие сакате да ни оништите! С нас са браката руси и срби! Смрт за фашизмот и нацизмот! Вие сякогаш сте биле татаро-монголи никогаш вулгари, ***! Фашистична држава създадена 1878 от русите!

27

Хитро!

преди 1 година

Ще измръзнете бе, тарикатчета. Никой не се е засилил да ходи при вас, за какво ще се тормозите на тоя студ...

26

Помнещ

преди 1 година

Абсолютно са прави хората. Те просто не искат Джамбазки и Копейкин да им стъпват в държавата. Правилно са ги квалифицирали "неоонацисти". Схемата е елементарна - руснаците и сърбите правят провокации с побоища, техните проксита в България ескалаират ситуацията, България и Македония се раздалечават, Македония губи шансовете си за ЕС и остава в сферата на влияния на Русия и Сърбия. Ако някой не го вижда това, значи е глуупав. Никой не бива да се поддава на тези провокации - Македония в ЕС и НАТО!

25

Анонимен

преди 1 година

Крим е Русия, Косово е Сърбия, Тайван е Китай, Македония е България.

24

Българин

преди 1 година

Що ли пеят същата ария за "неонацисти", както Кремълското Джудже? Сигурно е "случайно"?

23

Анонимен

преди 1 година

Новата Украйна. Стягайте се братя. И тука ще се бием братя с братя. ЕС ще се радват само.

22

Soli Invictus

преди 1 година

Фалангити, пешетари! Елате да ни освободите от фашисткатаФатмашка военна диктатура на Радев! Да живее Александър и Слънцето! Македонската империя е навсякъде, където грее слънце!

21

Анонимен

преди 1 година

Нашата политика в момента е на ниво от началото на 20 век,по време на управлението на Фердинант. Даже не се доближават до Тодор Живков. Официалните власти защитават Джамббаски и Костадинив, които явно казаха ,че имат териториални претенции към Македония,както и единия заплаши с атентат Президента на Македония.Това говори много лошо за Радев и Служебното правителство.Примтова не за нас и Македония ,а за ЕС и за НАТО.

20

анонимен

преди 1 година

да затваряме границата и да се приключва, с тая махала

19

Реалист

преди 1 година

Единственият правилен път за нас е да се сближим с нашите роднини в Македония, да ги откъснем от сферата на влияние на Сърбия и Русия, и да ги приобщим по мирен път към България. Това е естествения път на събитията. От другата страна - сърби и руснаци, всячески ще се опитват да саботират този процес. Ще правят провокации с чупене на паметници, ще бият шефовете на българските клубове, и т.н. Това са нормалните приоми за тези хора. От нас зависи дали ще се поддадем на тези елементарни номера.

18

Анонимен

преди 1 година

"Македония" и "братя" през 90 г срещу Гърция тогава е! Нека сега

17

А дали ще е студено

преди 1 година

на 4ти февруари? Ако е много студено може нищо да не блокират. Няма нужда де се вземат на сериозно.

16

Анонимен

преди 1 година

Радев категорично доказва, че напълно заслужава да бъде наричан "фиrypaнт" защото навън се утвърди като статична безучастна фигура на българската политика. Е , не е ли позорен този преЦедент със зелени чорапи и навирен юмрук?

15

Шотландски боец

преди 1 година

Често наричам русофилите, македонци тъй като Русия и Сърбия ги създадоха, за да ни мразят най-много на балканите, в същото време сме най-близки! А има русофили които подкрепят Русия, а са против създанието и Македония? Как?