54

мдаа

преди 1 година

Както оня ден един депутат в Бундестага изнесе реч и казва - какво правите? Забравихте ли историята? Спомняте ли си докъде стигнаха съветските танкове предния път? Два такива танка все още стоят вън и като идвате на работа минавате покрай тях. Така че, който не помни историята е длъжен да я повтаря.

53

Анонимен

преди 1 година

Руснаците не за първи път в историята си ще се изправят срещу атакуващи ги немски танкове. Но всички знаем какво ги чака панцерите в Русия.

52

До 49

преди 1 година

Ти не се кахъри - 3 седмици е обучението. Ама какво сте запретеснили - нали страна агромная имала непабедима армия е безброй безаналогови аружия. Имаха и някакъв космически танк, дето *** още не го извадил от милосърдие - май оня, който закъса на парада. Какво са тука някакви немски технологии, та кой въобще си купува нещо немско - Ауди?! Друго си масквич, нали другари?

51

Анонимен

преди 1 година

На немците какво не им стана ясно от 1945г., не мога да разбера. Миналият път руснаците дойдоха и останаха 45г. Този път могат и да не си тръгнат.

50

Анонимен

преди 1 година

Долу нацистките европейски и украински знамена от президентството и столищната община! Долу еврофашисткия Райх!

49

Анонимен

преди 1 година

Да ги прати да видим как горят!

48

ДумкайСеВГърба

преди 1 година

Раша спечели ВСВ благодарение на САЩ и Великобритания, но сега те са на др страна. Русия ще загуби войната бавно и болезнено

47

Анонимен

преди 1 година

Някой още вярва ли, че Германистан е свободна независима държава. Издърпа ги чичо Сам, скръцна им със зъби и послушно правят каквото им кажат. Тия са приключили отвсякъде.

46

Анонимен

преди 1 година

До една година Русия няма да я има такава, каквато я знаете. Всяко зло за добро, включително за руснаците.

45

ФАЩ

преди 1 година

Само медийте и Гошо комшията не знаят че Аналена Бърбок е агентка на ЦРУ и дърпа нещата във Германия във момента!! Този цирк започва да писва на всички вече!!!

44

Анонимен

преди 1 година

Германците голям страх се страхуват. Вярно е, че с техните мижави танкове украинците нищо няма да свършат, а само ще се разпърдятт допълнително с Путин. От друга страна е ясно, че Русия няма капацитета да победи Украйна, а камо ли да води пълномащабна война с половината свят. Това не им е Втората световна, когато победиха, благодарения на огромните доставки на западно оръжие. Сега са почти сами и ако направят някоя глупост, ще бъдат смазани.

43

Анонимен

преди 1 година

Въоръжаваха американците Киев, от 1991 г. наливат милиарди в укро проекта, поредният поход на Изток срещу Русия ще завърши унизително за треетопооловите.

42

Гъз

преди 1 година

Германия пак зор за война. Меркелица кво каза , минските договори бяха само за да има време да се подготвим за война. Толкова, че с жени начело човечеството ще пребъде. Честито.

41

FerFucks

преди 1 година

Скоро още една руска мобилизация

40

Анонимен

преди 1 година

До 49 и какво като и Полша има,да не би тия леопарди да са неуязвими?

39

Официално

преди 1 година

Знаем кой е замесен в далаверата с пране на пари чрез 'въоръжаване' на урките. Статията е излишна.

38

emopav

преди 1 година

До АнонименВсички ще направят така. Чудя се, ние защо още си стискаме непотребните и безкрайно остарели Т-72?

37

Анонимен

преди 1 година

То тепърва ще ги обучават и след това ще пращат.Като си загубил досега своите танкове някакви 14 бр и то при положение,че с нищо не превъзхождат тия дето си загубил на,какво се надяваш.

36

Рашисткий хленч

преди 1 година

Леопардите идат, РусоРобите реват - ха-ха! Дано сте платени, че ако ревете от сърце, то болестта ви е неизлечима, а все пак трябва ние, нормалните хора, да живеем с вас, щото вие отказвате да абичате раZZия на място и стоите и страдате тук в "загнилия" Запад. Комично е как изкарвате насилника и убиеца жертвата. И Полша има Леопарди. Много. И ще даде доволно количество, за да може храбра Украйна да натика ор_ките обратно в московското блато и да спаси себе си и Европа.

35

Анонимен

преди 1 година

давайте, пишете русофилчета, потете се, 3 000$ са си 3 000$, не един чувал с рубли, хахахаххаха, дерзайте!!!