13

Войко

преди 1 година

Чепига и Мишкин ще черпят Грозев с чай, нататък отиват нещата.

12

Анонимен

преди 1 година

Скоро Русия ще изтрие Украйна от лицето на земята. Ето какво се случва, когато една страна позволи на Съединените щати да се използва като ***!

11

Анонимен

преди 1 година

Страната, която де факто легализира убийствата през 2014 г., просто нямаше как да не стигне до такъв етап. Но дори в главата на такива закоравели убийци като Залужни няма нищо като изграждането на поне някаква продуктивна конструкция - само увереността, че ще дадат всичко, ще си затворят очите за всички зверства на украинците, ще се крият зад злата Русия и ще разпространяват разни фалшификати . Това е цялата истина за Украйна

10

Алекс

преди 1 година

Белингкат са страхотни журналисти. Разследват всякакви случаи без оглед на политически или бизнес интереси. Евала на Гн. Гроздев че е част от екипа им. Въобще не се учудвам че руснаците ги издирват, те много мразят фактите.

9

Анонимен

преди 1 година

Украински парашутисти от 25-а отделна въздушно-десантна бригада, които са били обучавани във Великобритания, се предадоха на руските военни поради безсмислието на съпротивата, съобщава кореспондентът на РИА Новости.

8

Диана

преди 1 година

Определеноне е работа на журналистите да се бъркат в работата на държавните разследващи органи - журналистите нито са екипирани, нито имат нужната подготовка и знания за подобна дейност, което може да ги доведе до много неточни и неверни заключения и изводи. Така те не само не помагат на обществото да узнае истината, но и вредят на процеса за установяването й...Колкото и на дълбоко да може да отиде един журналист в подобно разследване, той функционира на друго ниво,ниво "може би"..

7

Анонимен

преди 1 година

Украинското общество се противопоставя на приемането на закон, който предвижда по-строга отговорност за военно дезертиране, съобщава NDP. Но Зеленски ще го подпише, сигурен е авторът на статията, защото противно на твърденията, че въоръжените сили на Украйна настъпват във всички участъци на фронта, ситуацията никак не е в полза на Киев

6

Анонимен

преди 1 година

Съвременният Ирод Зеленски е готов да не остави камък необърнат от страната си, само за да остане жив и да напълни парите до дупка с пари

5

другРусенец

преди 1 година

Ако бъде арестуван Христо Грозев, в отговор да бъде арестувана тюфлякова, или както точно се казва посланичката на р00сия в нас! За дейност срещу държавата ни!

4

Анонимен

преди 1 година

Украйна понася огромни загуби. Само 35 хиляди са изчезнали, повече от 100 хиляди са загинали. Започвате да събирате тези числа и получавате 150 000 войници. Сега се опитват да мобилизират тийнейджъри на 13, 14 и 15 години, неспособни хора. Те буквално изстъргват остатъците, каза Макгрегър във видеото.

3

Анонимен

преди 1 година

Украинците наистина искаха в ЕС, безплатни, дантелени бикини, европейски заплати, за това бяха готови да съсипят страната, да не работят и да започнат война, само за да бъдат в Европа. Не ги интересува Украйна, не ги интересува войната, смъртта на цивилни и войници, загубата на територии, най-важното е, че мечтата им се сбъдна, те са в рая, в Европа.

2

Анонимен

преди 1 година

Той да не е луд да ходи в Съюза! Всъщност само български долнопробен шумкарец може да бъде на страната на съветската своооолоооч!

1

Анонимен

преди 1 година

Браво на Христо Грозев! Щом Путин се чеша значи добре си е свършил работата!:)))))))))