130

Анонимен

преди 1 година

В Украйна живеят милиони руски семейства и това е тяхната страна. Зеленски им забрани да говорят на родния си език, затвори училища, преследва ги на национална основа, събори паметници на руснаци, забрани литературата на руски, забрани телевизията на руски, разпръсна опозицията, започна война. Зеленски не е ли фашист? В Русия украинците са на трето място по население, никой от тях не потиска, никой не нарушава правата им на национална основа и естествено са за Путин.

129

Анонимен

преди 1 година

Американски мислител: Състоянието на Зеленски надхвърля 20 милиона долара и той иска пари от САЩ

128

Анонимен

преди 1 година

До 159: Както и да го обясняваш истината се вижда от километри.Вие русофобите сте като тийнейджъри хванати да преписват на контролния панел. Всичко е ясно, но всички се оправдават и лъжат!

127

Анонимен

преди 1 година

До През годините...Защо не слагаш лайкове. Иначе си прав но сорросоидите се подкрепят взаимно а други само пишат поне слагай си лайк на себе си.

126

Анонимен

преди 1 година

В Русия беше приет закон, забраняващ ЛГБТ хората, а в Европа всичко това се приветства, еднополовите бракове са разрешени. Въпрос: На чия страна е Бог?

125

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 157, колкото и да се обясняваш, истината се вижда от километри. Русофилите сте като тийнеджъри хванати да преписват на контролно. Всичко е ясно, но те не спират да се оправдават и да лъжат!

124

Анонимен

преди 1 година

Русофилите не пращат оръжия и не искат разруха. Който дава оръжия той иска разруха. Всички знаем кои са това но не са русофилите.

123

Анонимен

преди 1 година

През годините Русия призоваваше за някои паневропейски споразумения за сигурност, но това беше само игнорирано или отхвърлено (последно през декември 2021 г.). Следващата стъпка може да бъде само разполагането на американски тежки оръжия в Украйна и подготовката на НАТО да атакува Русия или нейния режим. Страхувайки се за собствената си сигурност, Русия реши, че трябва да нанесе удар, преди тези западни намерения да станат реалност.

122

Алекс

преди 1 година

Русия увеличава производството на мощни оръжия,но не може да направи "ЛАДА" с ABS и въздушни възглавници.Първобитни диваци.

121

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 152, още един човек с чувства. Много сте чувствителни бе ц ц ц.

120

Анонимен

преди 1 година

Не мисля че има 60 г. нито 72 г. Това са измислени лица. Няма такива.

119

Анонимен

преди 1 година

Русофилският планктон във форума тотално е изплискал легена :) чета коментарите и просто се смея. Няма такава жалка изме т, готова да види България разрушена, само и само дивите азиатци да победят. То тяхното е болест.

118

Анонимен

преди 1 година

"Тукашните..." сами си цъкаш лайковете. Имам чувството че групичката си прехвърля реплики по между си и сами си слагат плюсове по между си.

117

Така е ..

преди 1 година

До анонимен 144 Аз съм на 72 години и мисля като теб. Някои дива-ци мислят че всички пенсионери сме изкуфели и гласуваме за БСП. Не е вярно. Не приемаме мотото напред към миналото. Починал не може да се върне.След 8 години става на прах. И Путин иска да възроди СССР , ама не става.

116

Анонимен

преди 1 година

Не си на 60г. @ ако си много жалко за теб защото доста неща не си разбрал.

115

Анонимен

преди 1 година

Казва се пусть всегда не знаещо момченце трольче.

114

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 143, тукашните русофили не знят къде е Русия на картата, ти ги каниш да ходят натам. Пишат за пари калпазаните, продажнаСмет!

113

анонимен

преди 1 година

Стига вече с тези врагове! На 60 г. съм, омръзна ми толкова години пропаганда! На СССР, а сега на Русия все Западът и е виновен, но в крайна сметка Русия започна безмислената война в Украйна! НАТО и бил пред портите, айде стига!

112

Анонимен

преди 1 година

До 142....И изводът ти какъв е...Да бягат европейците от гладът е Европа и да отидат в благоденстваща Русия...Ами дай пръв пример ти дв ти видя гърбъ....

111

Анонимен

преди 1 година

Патриарх Кирил призовава войниците си ,да обичат враговете си до с*мърт....хахахаха