95

Дин дзън

преди 1 година

Има фургони за бежанци като не искат да плащат за хотел.

94

Анонимен

преди 1 година

Въобще не трябва да има помощи за хотелиери, който иска ще помогне беззвъзмездно, ама не да си прави пиар с данъците на всички.

93

Анонимен

преди 1 година

И на мен не ми е приятно като ни обиждаха като дойдоха тук и пращаха на...ама не плаках,нали?Отгоре на всичкото тръгнали да ни разделят на русофоби и русофили чрез пропаганди.Забележете,че в статията пише от Киев.Онези от Източна сигурно вече са почнали работа и не се оплакват.

92

Анонимен

преди 1 година

Току-що гледах видео репортаж от Южен Судан. Как живеят 120 000 бежанци в палатки, в превърнал се в блато от наводненията район. Няма вода, ток, канализация или помощи...https://youtu.be/ydnnRyPPLs4

91

ZV

преди 1 година

Да си се връщат в Украйна,че няма кой да им заравя мъжете

90

Анонимен

преди 1 година

Миналата програма я минаха на 80% от държавния бюджет т.е. от парите на всички българи.. Европа се ослуша тежко...Ако има настоящо удължаване и увеличаване на издръжката, както искат хотелиерите всичко ще е 100% на бюджета...Аз като данъкоплатец питам, докога ще наливам данъци в тази държавна каца без дъно и все да ми се обяснява, че пари за здравеопазване, пенсии, пътища нямало...Как да има като се пилеят в абсолютно неадекватни политики...

89

Анонимен

преди 1 година

Да си на хотел е лукс има си бежански центрове и фургони, та дори българитеот наводненията ги настаниха във фургони без ток вода и мебели вътре.

88

Анонимен

преди 1 година

Да си ги оставят в хотелите. Като работници.

87

Вуте

преди 1 година

А в Германия ги настаняват в големи палатки, халета или контейнери. Ако искат хотел- в Киев

86

Българин

преди 1 година

Аз плача ама никой не ме чува и не му пука за мен и моето семейство ! Нагли и противни окупирали цяла Варна ! Не ви искаме !ВЪН от България !

85

мак

преди 1 година

Ако така наречената програма бъде удължавана постоянно, напливът никога няма да спре. Винаги ще има оправдания от сорта там падат бомби, другаде няма ток и подобни. И половин укр. население ще се премести в България, а после в Европа. Още повече, че са настанявани по хотели на пълна издръжка. А Европа няма да плаща за тях вечно.

84

Анонимен

преди 1 година

Да работят в чистотата не може да си позволим да ги издържаме вечно

83

АК-47

преди 1 година

Само питам, в коя страна от пропадащия ЕС настаняват украинските бежанци в хотели??? Нямали ток в Киев, ами няма да има, докато не изритат нациста Зеленски и цялата му шайка. Има центрове за бежанци, за какви хотели въобще се настоява.

82

Анонимен

преди 1 година

Стига сте ревали.Украинките са красиви нека да идват.Старите ергени ще си намерят хубава жена и ще са щастливи.Има и позитивна страна от цялата работа.

81

Анонимен

преди 1 година

Хайде излезе копейкаджии по улиците да ви видим колко сте? Хайде и ние нормалните хора ще излезнем, ама да не се уплашите като ни видите десетки хиляди по улиците на София? Не вие, копейкаджиите решавате пътя на България.

80

Анонимен

преди 1 година

Бежанските лагери са полупразни,почивката по морето свърши,който се чувства бежанец в лагерите има места!

79

Анонимен

преди 1 година

Грантояда дори не знае че в УССР разплащателно средство е рублата. Хората идващи от там са родени в УССР и точно те са имали копейки и рубли. Ама ка да го обясниш на американизирания ***?

78

ОТ СЛЪНЧАКА

преди 1 година

Взимайте им дацета да ни осветлят гена и ги разкарвайте тея Украински кошници. Напълниха Слънчака със СПИН това лято. Дори и за оная работа не стават.Двама Авери вече изтеглиха късата клечка. Аз оправих поне 10 и сега ме е страх да се тествам , Пълен Ужас !!Медийте мълчат но България е пълна със СПИН . ВНИМАВАЙТЕ ХОРА !!!!

77

Витко

преди 1 година

Аз предлагам никви хотели,никви центрове за настаняване и т.н да ги затворят някъде и да ги изгорят

76

Анонимен

преди 1 година

Ако и този път не гласуват за оръжие за Украйна, този път ще ги изметем от парламента и полицаите няма да могат да ги спасят.