40

Анонимен

преди 1 година

Путин ще падне от стола благодарение на Телеграм и ВПН. Слушайте какво ви казвам муахахахахха.

39

Пепи

преди 1 година

Тоя рептил ще затрие света

38

Анонимен

преди 1 година

Операция - Буря прави Украйна пустиня . По примера на Ирак.

37

Анонимен

преди 1 година

съмнявам се че руснаците имат тактически ядрени бойни глави, но дори и да имат използването им съвсем не е лесна работа, за разлика от стратегическия арсенал, тактическите не са готови за употреба, а трябва се монтират на ракети с по-малък обсег или да се използват като авиобомби, а за това е нужен подготвен персонал иначе става сакатлък, отделен въпрос е че използването на ядрено оръжие ще превърне и голяма част от Южна Русия в радиокативна пустиня

36

химик разузнавач

преди 1 година

Аз знам какво ни очаква ама знам че Путин и компания също имат деца и внуци осигурени със милиарди пък няма да ги ползват ..,Гювеч на тоя икакъв НАТО да ги сма1чка веднъж за винаги то така илу иначе Путин иска война ,по добре е НАТО да удари изпреварващо !

35

сина

преди 1 година

простия запад дреме и само санкционира, докато наблюдава задаващата се ядрена война. Това са ялови "европейски" политици - друго не се и очаква от тях. Само помпат украйнините с оръжия и пари и гледат сейр. Е сега ще усетят топлината и ще си променят мнението. Насилствено карат г-н Путин да действа по трудния начин, вместо да седнат и да се разберат с него. Исканията на Путин са основателни!!!

34

Augusto Pinochet

преди 1 година

като са *** англосаксите и не разбират от дума - хак да ние.

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, мда, блатна буря. Откачения хвърли ли ядрено оръжие ще бъде линчуван от своите, гарантирам ви. Руснака вече се оглежда в огледалото, вижда овехтелите дрехи и се чуди що ли още търпи. В момента събира кураж, но ако метнат ядрено ще има светкавична реакция в самата Русия. Никой на света не иска да се подлага на риск от взаимно унищожение.

32

Мишо

преди 1 година

Добре, че гледах клипчето! Искам да ви задам въпроса - Вие безумно Луди ли сте или всяка тъпотия поднесена като сензация е длъжна да стане УаУ!???????Това на влака са системи Ескандер. Тези системи за ваша информация вече присъстват от началото на войната в Украйна! Смях!!!!!!!!!!!Поне да не бяхте качвали клипа, та да ви повярваме!

31

Анонимен

преди 1 година

Мечо и приятелите му.

30

Кънчо

преди 1 година

Ами не отиват на добре нещата. Нашето правителство да вземе да раздаде йодните таблетки, че не се знае знае ли се. В румъния и Полша вече ги раздадоха...

29

Анонимен

преди 1 година

При вaтниците 99% от всичко е 100%фейк...Армията им е фейк, президента им е пародия на човек, оръжията им дефектират постоянно, бойните се развалят още преди да влязат в бой, така, че и ядрените им заплахи са без покритие. Изобщо са cмeшници. Нали уж бяха много големи патриоти, а вече половин милион избягаха за последните 2 седмици.

28

Анонимен

преди 1 година

До АнонименОПЕРАЦИЯ пустинна буря, нали? :) ех....отрочета на демокрацията.... :)

27

Анонимен

преди 1 година

Ако махнат Путин следнего ще дойде някой много по-краен и краварите ще си скубят косите.

26

Кори

преди 1 година

До Анонимен 19, няма нужда от ядрени удари. Руските арсенали се покриват с конвенционални средства и руските атомни бомби ще си гърмят в руско.

25

Анонимен

преди 1 година

НАТО ще прегази руснаците в Украйна , както прегази Саддам Хюсеин в Кувейт .... '' Пустинна буря '' ....

24

Анонимен

преди 1 година

Краят идва.Подгответе се да бъдете съдени от Исус Христос.Скоро ще сме в неговото царство!

23

Анонимен

преди 1 година

Дори ядреното оръжие не е печелившо за путин! Единственото ефективно оръжие сега според путин е сплашването, но не може да излъже Зеленски че не е блъф, защото е много по npoz! Все пак НАТО е готов за такъв избор и не се плаши! Народа няма да му прости тези маневри! Слев войната е политически и всякакъв друг труп!

22

Анонимен

преди 1 година

Да не е влакът на Ким чен Ун? Вчера е изтрелял още една ракета над Япония.

21

Анонимен

преди 1 година

Кога ще почва ядрената война ? По коя телевизия ще я дават ? И в колко часа ?