18

ДПС Фен

преди 1 година

Нищо нямаме, пусна Турската тръба, като си мислиш, че заблуди "Партньорите" от ЕУ И USA, нищо подобно!!! И 12 години мятайки на парче пари от прозореца на ЖИПА, СИ мислиш, че управлява правилно! Една седмица остана и ще си видиш 10 пункта разлика, много скоро! Тичай о време надалеч, ама не в Дубай, че Черепа е вече там и чака!

17

Анонимен

преди 1 година

Тоя пък кой беше? И кво пак се е притеснил и дрънка глупости?!?

16

уточнение

преди 1 година

Чакай,бе,новите бяха на власт 7 месеца.То една бременност трае 9 месеца,какво искате.За да се изринете борбата трябва да е безмилостно жестока и епична.Пълните гуши,нямате страх от закона,защото сте окупирали всичко....

15

пришълеца

преди 1 година

Голем съм нардняк, баце:)))

14

Чукча писател

преди 1 година

Някой е напът да напълни гащите от страх, защото трудно се опазват кюлчета, милиони и власт.

13

Анонимен

преди 1 година

Две години и ти не успя да си на първа линия за кражбите. За това най-много съжаляваш. Нали щеше да се отказваш от политиката? Какво стана? Неееееее, кражбите се ослаждат. А народът - "кучета го яли". Мутра крадлива.

12

Анонимен

преди 1 година

До 10: Ама вие много се активирате в Българските форуми нещо а? Гледай си как блатная става една огромна тоалетна от *** колите се изяждат едни други. Разбрали в а т н и к ***?

11

Анонимен

преди 1 година

Тоя виждал ли е какво представлява аутобаан? Виждал ли е колко са по-хубави пътищата на съседните страни? Тук не говорим за Германия и Швеция, а за Турция и Сърбия.

10

Анонимен

преди 1 година

Защо не ги махнете всичките тези ЧалгариФатмаци, мутри, рапъри, клоуни и простаци? Закрийте този Кукубенд Парламент и президентството. За какво ви е изобщо централна власт? Децентрализирайте властта и си се управлявайте с пряка демокрация, като Швейцарската Конфедерация.

9

Анонимен

преди 1 година

До 7: Беж към пропаднистан блатник скапан.

8

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Никога повече Пъпъ шайката комисионери и техните патерици бкп и дб няма да управляват БЪЛГАРИЯ Е НА БЪЛГАРИТЕ

7

Анонимен

преди 1 година

2 години!!!! Боко май е забравил, че до миналата пролет той беше на власт.Освен това, ПП са управлявали 236 дни, а Радевите служебни правителства,, Янев" и Донев 264дни.

6

Анонимен

преди 1 година

До 1: Не съм нито чул нито видял комунист да вкарва друг комунист в затвора. Ако знаеш такъв случай по света кажи и аз да се образовам.

5

За Пръв Път

преди 1 година

ще Гласувам - нямам търпение да ги нагажа всичките Изедници с гласа си за Възраждане! от 70% негласуващи малко да са като мене и Възраждане взима властта и ни сдобрява с Русия!!

4

Ралица

преди 1 година

ДАВАЙ БОРИСОВ БЪЛГАРИЯ ГЛАСУВА ЗА ТЕБ ШАЙКАТА ПЪПЪ В ЗАТВОРА ГЕШЕВ ЦРУ ТИ СВЪРШИ РАЗСЛЕДВАНЕТО НА ШАЙКАТА ДЕЙСТВАЙ

3

Анонимен

преди 1 година

Резултатите от управлението на ГЕРБ са ясни, най-бързо изчезващата нация с най-неграмотното младо население с най-лошата здравна система с най голям процент на доплащане, в най-корумпираната държава с най-зле работещата съдебна система. Просто да се чуди човек, как тая партия е още актуална, пък камо ли и първа според проучванията. Българина си прави ритуално самоубийство, ако върне тия мафиоти начело на държавата.

2

Анонимен

преди 1 година

Дори да се абстрахирам от всичко останало само заради измисленото му извънредно положение и мерки срещу грипчето не бих гласувал за тоя.

1

Анонимен

преди 1 година

12години на заден ход и парите на сигурно в чекмеджетата !