93

Анонимен

преди 2 години

Аз съм сигурен, че ще ви изритат от Кремъл до 6 месеца.

92

До 112

преди 2 години

Газохранилищата са пълни:))

91

Без думи

преди 2 години

"Русия ще постигне целите си в Украйна, сигурни са в Кремъл". Украинският министър на отбраната: Русия можело да бъде победена (ама може и да не може)

90

Германка

преди 2 години

Цирк Зеленски с нова, изцяло клоунска програма. Можете да я следите безплатно по всички инфомарционни канали.

89

Само питам

преди 2 години

Що за същество трябва да си, за да защитаваш една агресивна държава, която е враг на страната, в която си се родил. Държава, която напада и избива най-близките си съседи и им отнема територии, само защото не искат да бъдат руски васали, желаят да са свободни и да вървят по собствен път? Държава, която може единствено да разрушава и убива, а не да гради и да създава. Държава, в която лъжата и измамата са се превърнали във висша ценност? Държава, която се нарича Русия?

88

Рамзан Кадиров

преди 2 години

Доста украински главички отрязохме, българчета евроаткантички мили :*

87

Анонимен

преди 2 години

Какво да го обвиняваш ЕС, мизерията в ЕС започва да пълзи и все повече ще се задълбочава.

86

Джугашвили

преди 2 години

Тактически ядрени удари с малки уранови заряди, но с голяма прецизност по територията на цял Укристан. Ако задокеанските психопати се намесят, сарматите да летят до Ню Йорк.

85

Анонимен

преди 2 години

Най ме кифи когато промити мозъци започват да провенят историята, като например че не Русия а САЩ са ни освободили от Турско Робство!

84

Германец

преди 2 години

Цирк Кремълски с нова, изцяло клоунска програма. Можете да я следите безплатно по всички инфомарционни канали.

83

Анонимен

преди 2 години

Синчето на Песков, първородният му син Николай дали е на фронта, а?!Хубаво е да се мре за Русия(според Путин), но да мрът децата на простолюдието.

82

Анонимен

преди 2 години

За Наших!

81

а

преди 2 години

Не е зле тоя пл ъх да спре да ръси глупости

80

Истински българин

преди 2 години

Да ти с3ра на у$тата на децата ти продажно евро плъ) (че. България е с Русия! Каквото и да стане

79

МЗ ПРЕДУПРЕЖДАВА

преди 2 години

Русофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение.

78

Тошо

преди 2 години

Важното е да сте сигурни, в какво не е важно!Искам този служител от снимката, да иде на фронта!Тогава да видим дали ще е така сигурен, както е в двореца в Москва!?Ммммм, този въпрос не беше май коректно зададен, давай следващия въпрос!

77

Бате Ненчо

преди 2 години

Всички деца от 1ви до 4ти клас в България искат ядрени бомби в киев и харков! Браво дечица

76

Истински българин

преди 2 години

До българин. Скрий се бе, гнусен, миризлив руснак. Нямаш право да говориш от наше име.

75

Наблюдател

преди 2 години

Обикновено всеки неудачник и загубеняк обвинява за мизерното си положение ЕС, НАТО и САЩ, които са го ограбили и не са позволили на бляскавият му потенциал да се развие. Така, че животинската радост, че "добрият Путин и Велика Русия" наказват "отговорните" за проваленият живот на неудачника са разбираеми. Истината обаче е коренно различна!

74

Анонимен

преди 2 години

Води се Световна война. Китай скоро ще влезе във войната. За нас това означава тежка зима. Глад и студ и край на туристическият бизнес. Рафинерията ще спре. Газ няма да има. Ядрено гориво за АЕЦ-а също. Пари също няма да има, нито пък заеми ще можем да вземем. Пък който иска, да се радва как "громим" руснаците. Само да не реве после, когато му връчат сметката. Защото всичко си има цена. Американците няма да я платят, ние "съюзниците" ще плащаме.