288

Има нещо странно

преди 2 години

Няма такава партия трябва да се кръсти партията плешивия маркуч.

287

Пфуй

преди 2 години

Дългуча седи в тъмната си дупка като призрак и току измундри нещо. Изключителен лъжец и противен човек, който го интересуват само парите.

286

Анализатор

преди 2 години

Абе Трифонов- Има ли още -- Такава Партия че и референдум да Правиш.

285

Анонимен

преди 2 години

Слави е гледал от Дивана на Доган политическата система. Крие парите си от народа. Покажи си парите в офшорките. Каримански - брокер на офшорки и Караджов - брокер на кражбите от Глобул. Видяхме измамниците, брокерите, плагиатите и самозванците на Слави да ги слага на постове. Слави отклонява вниманието от себе си и неговите доказани мошеници, като дава на народа поредна залъгалка-близалка. Както беше с мажоритарното гласуване и незаконното гласуване по интернет, без проверка на самоличност.

284

Анонимен

преди 2 години

Слави за Президент! Африкански за Вицепрезидент! Пожизнено!

283

А бре де бре

преди 2 години

До 306 . Ами като не исщал да става политик да си гледа *** шоу и тъпите песни и офшорките си, кво ни занимава с простотии и търси внимание.

282

Анонимен

преди 2 години

Вдига димки Чалгаря с надеждата да бъде забелязан, защото на 2 октомври ще е под чертата. И понеже веднъж пробута един референдум, от който не последва нищо сега се е сетил след пордената бяла магистралка, че може да опита пак. Дрогата не прощава!

281

Саки

преди 2 години

Преял е Дългия със сладоледи при Доган и вече се е захаросал здраво.

280

klod_si

преди 2 години

Аз съм за президентска република. Парламентарният модел с много партии умря отдавна. Трябва друга политическа система.

279

ПРОТИВ!

преди 2 години

Това е стъпка в посока диктатура. Сегашната система е достатъчно добра. Хората не стават. Бойко ви каза още преди години за лошия човешки материал. Само пропусна да каже че и той част от този материал.

278

Dhdhd

преди 2 години

Не знам кой му е съветник или PR, но нещата при тях много се размиха 1, 2 и 3 тотал щета. Много трудно ще се получат нещата, освен ако не излезе с друг тип новина: Дефекта да го превърне в ефект. Трябваше да е по-твърд и егоист. И да гледа сериала Къща от карти

277

А бре де бре

преди 2 години

Поредната тъпотия на Чаргар певеца на простотии," 7-8 и ще си паднала, 7-8 и ще си легнала ... трал-ла-ла" и тоя чиропинчо исща политик да става.

276

Анонимен

преди 2 години

По добре парламентарна република. Поне реално се показва лицето на хората тук. Парламента е реалното отражение на държавата. Ако хората сме по - добри, спазваме законите, изчистим корупцията и не се прекланяме, когато виждаме нередности и политиката ще ни е по - добра.

275

Анонимен

преди 2 години

Путин е най-големият референдумист. Той пита народа за всичко.

274

Мнение

преди 2 години

Славуцооо, хората те видяха какъв възсух под налягане си. Айде стига напъни напразни, никой не ти вярва вече на глупостите. България е демократична страна и никаква президентска република не може да стане. А ИТН падна в канала.

273

Анонимен

преди 2 години

. Тази зима ще ви питам с какво ще се греете ако не живеете на село и не сте близо до гората. Кубик дърва се продават за 185 лева. Ако всички минат на ток енергиината система ще се срине. Тя нее изчислена за големи консуматори. Това ви го казвам като работил 25 години като главен енергетик. Системата е със остаряли съоръжения отпреди 50 години.Никой нее инвестирал в нови мощности. Високоволтовите стълбове се крепят на честна пионерска. От 35 години не са боядисвани и ръждата ги е изяла.

272

Анонимен

преди 2 години

Прав е ,че в политиката е само фалш.Напоследък много се карат.Политическият ни "елит" се пcyваше в 47-мото НС повече от ромите при нас.Обаче дали ще е разумно един да ни управлява?Ами ако сгреши нещо?Като са повече е по-трудно да има грешки.Повече умни глави на едно място има по-голям шанс да вземат по-разумно решение.Днес е Радев,но ако успеят да го махнат и да ни сложат някоя наркоманизирана марионетка тип Зельо жабата?Май не е добра идея за президентската република.

271

Анонимен

преди 2 години

Монархия е по - добре даже от президентска република. При монархията поне знаят,че държавата ще се наследи от семейството и гледат да я управляват с мисълта да оставят работеща държава а при президент с пълна власт, като знае че трябва да си заминава особено ако е болен от нещо мисли като нихилист, камикадзе за което живота няма смисъл и ще иска всичко да свърши с него!

270

Хахаха

преди 2 години

Тоз Чалгар популист се чуди как да спечели внимянието на заблудени шарани.

269

Праведен

преди 2 години

Не, ти не си видял нищо, всичко беше целенасочено !