45

Анонимен

преди 1 година

Нет Владимир, нет Владимир, брешеш ти усьому свiту що ти "за мир". Хахаха, великата песен е това!!! Има я в ютюб и с превод даже.

44

Влади-Мир

преди 1 година

Край...)))) след дийп аналллиз от *** мисиркова Руската Армия се предава!!!!

43

Германец

преди 1 година

Путинопитекус булгарикус изкара всички тези шест месеца на блицкрига зад компютъра си и не се оплака. И той без душ и с външна тоалетна, но гък не каза. Тоя Павел на къфф се праи?

42

Анонимен

преди 1 година

фейк.тоя има укаринска мутра личи му

41

Анонимен

преди 1 година

ало мисирките, тоз на 15 ли е отишал в Чечня. г.нусен и лъвли.в саит,

40

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Ханс воюва пет години, семейството му беше бомбардирано, ограбено, изнасилено. След войната Ханс беше в лагер десет години. Но Ханс никога не се оплака.

39

Анонимен

преди 1 година

Не е вярно, тука троловете ни казаха, че всичко е ток и жица.

38

DAWEDA

преди 1 година

ИМА СТОТИЦИ АМЕРИКАНСКИ ВОЕННИ КОИТО ГОВОРЯТ ПРОТИВ ИНВАЗИИТЕ В ИРАК И АФГАНИСТАН...

37

Анонимен

преди 1 година

Генерал Стефан Янев ще научи този ревлю на дисциплина и военна тайна. Вкарал си кал в окото, за да избяга от фронта. Такива провалиха специалната операция. Искахме да намалим агонията на Украйна, но страхливците предатели се криха в калта.

36

Павел ....

преди 1 година

...Филатиев? Публикувал във Вконтакте? Я да проверим........ааааааа, достъпът до тази медия е кръцнат.....Във фейса няма такъв, в инстарграм, но свободноевропата вече ни осведомява, че лицето е напуснало Русия....Предоплагам, най-късно утре и книга ще издаде, вдруги ден с новичок ще го отровят...И те така!

35

Анонимен

преди 1 година

Драги читатели вие които мислите , че тоя войник е за пример не не е така. Как може да се оплаква , че нямало душове и хигиена.. Бре ти си на война бре Аланколо!! Ако искаш може и момичета от украйна да ти пускат ! Аман от измислени Америка-Англо статий повръща ми се от вас !

34

Анализатор

преди 1 година

Поредният глезен московски пройдоха, свикнал на лек и безпроблемен животв столицата.Безнравствена фигура лишена от цели и идеали в живота !Между него и стария фронтовак Иванчук /условно да го наречем така/, сражавалсе край Сталинград, Полтава, Прага и влязъл победоносно в Берлин, засъжаление . . .няма нищо общо !Прехода в смяната на поколенията от XX в XXI век, е повече от катастрофален !!!

33

юбералес

преди 1 година

На война като на война. Няма какво да се оплаква. Това не е Грузия, Сирия или Чечня.

32

Анонимен

преди 1 година

Има една нова песен, базирана на "Нет Малатов" - казва се Нет Владимир и е доста приятна за слушане АХАХАХ

31

На мен най ми липсва

преди 1 година

Че Путин не язди вече гол до кръста мечки, дракони и караконджули

30

БАНко

преди 1 година

НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДА И ЦЕНЗУРА !!! НЯМА. КОЙ ДА ВИ ПОВЯРВА , ОСВЕН ПЛАТЕНИТЕ СОРОСЧЕТА ОТ ,, Д Е М О Н И Ч Н А БЪЛГАРИЯ " !!! ПОЗОР СТЕ !!!

29

SS

преди 1 година

Пълен фейк ! Пушката която му дали била ръждясала и със скъсан ремък ! Тоя който е писал тоя бълбоч въобще не е наясно с нищо!

28

Goodbye horses

преди 1 година

Пазете го това заглавие за догодина, ще бъде нещо такова "Европейски гражданин с признания от зимата на 2022-2023г: Като нещастници се опитвахме да оцелеем"

27

Анонимен

преди 1 година

Исках да стигна до там където текста ще ме откаже да чета. Е стигнах и до там . 1-во Войник никога няма да признае , че е застрялал някого най вече цивиле, пълна измислица. Второ Руските войници имат най добрите заплати в цяла русия и имат осигурени жилища където да живеят без пари до края на дните си. Историята е пълна измислица . Крадял компютър защото била повече от заплатата му.. и как е разбрал това явно го е вкллючил и е имал достъп до данните които фигурират и системата която поддържа..

26

Мда

преди 1 година

А дано, в името на журналистическата обективност, пуснат барем едно от стотиците документирани таквиз излияния от другата, украинската, страна... ама надали...Щото оттук нещата не са журналистика, а плоска манипулацийка...ПОЗОР!!