112

Анонимен

преди 2 години

Путин започва газовата война със запада да видим на кой как ще му излезнат сметките :) за нас уж студ а за тях май картошки :) и само картошки и одеколон

111

Анонимен

преди 2 години

То Европа първа скочи срещу Русия да прави санкции. Европейските пoмиapи на Вашингтон дори не се опитаха да търсят дипломатически решения на конфликта. Единственото което им дойде на бeзмoзъчнитe aлчни глави беше да печелят от оръжия и санкции.Сега обаче Путин им е виновен че се нaaкаха в собствените гaщи

110

--

преди 2 години

Европа на първо място не трябваше да разчита на лъжливите рашляци - и за това си е виновна сама наистина. Инак руската икономика се върна на нивата от 50-те години без милостта на Европа. И там и ще си остане.

109

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 113: "Един студ ще преживеем но с рашистите повече никога"? Ако искаш да стоиш на студено през зимата, това си е твое право. Аз не искам.

108

Хм

преди 2 години

Мен повече ме е страх от жегите от колкото от тая мека зима последните години. Нещата се обърнаха и аз харча много повече ток лятото от колкото зимата

107

aZ-ът

преди 2 години

С две думи - ще мръзнем, ще гладуваме и ще беднеем, да са сме солидарни с урките.

106

Анонимен

преди 2 години

Украинците не могат да имат собствена държава. Доказаха на дела, че такава не им трябва. За тях важно е кой дава пари...Е сега ще ги отърват от това бреме. С някой общности етноси е така. Поради липса на държавна традиция първата им работа като получат държавност (обикновено даром) е бързо да я изтъргуват срещу малки облаги. Иначе да свестни хора, братя славяни, православни, но неспособни да се управляват сами.

105

Стига глупости

преди 2 години

До Българин "Не искаме много от руснаците, само трябва да си признаят че говорят на български. Това е достатъчно". ..................... Достатъчно за какво?

104

вярно е

преди 2 години

прав е човека Те са си виновни че са дупо подмазвачи на хамериканците

103

До 106

преди 2 години

Ама Кирчо каза че не е руски а е евтин някакъв си...

102

Анонимен

преди 2 години

Раша стана на каша пияния казачок пак се изказа :)

101

Българин

преди 2 години

Не искаме много от руснаците, само трябва да си признаят че говорят на български. Това е достатъчно.

100

Анонимен

преди 2 години

Байдън ще прати топло от Америка

99

Какво излиза?

преди 2 години

Пак купуваме руски газ, но от посредници, за да ни излезе по-скъп.

98

Анонимен

преди 2 години

Украйна е неуспешен опит за държавност. На този политически експеримент сега се слага край. Украинците ще спечелят връщайки се в лоното на Руската държава. Сами не могат. Доказаха го. Чудят се на коя западна организация да се продадат и кой да им е мастър, дори не се пазарят добре. Жалка работа. В Руската федерация ще се научат отново да работят и да бъдат смирени, като повелява своето писание. Русия ще прости, както винаги.

97

Анонимен

преди 2 години

101, дрътия, не ти ли е време да си ходиш от тоя свят? Заради такива *** и комундeли България е на тва дередже. В гъзeр е правен баща ти, задето е успял да свърши на *** в оная работа, за да се пръкне такъв *** като тебе.

96

Дичето

преди 2 години

Владимир Путин враг 1 на българските хомосекшуъли! :D

95

Путин

преди 2 години

Няма вятър,а и зимата е дълга..Ха,ха

94

анонимен келеш

преди 2 години

Глад,студ,мизерия......никой не иска с путин и русия:):):)Финландия,Дания,Македония и те идват:):):)

93

Анонимен

преди 2 години

93, че то в Прoсия е пълно с пeдеруги бе, другарю. Защо така обиждаш твойте любими рaшляци?