94

Анонимен

преди 1 година

Къде тя задна скорост? Да не би укрите да са си върнали територия :)

93

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 82 --- Епа, те затова "печелят" войната в Украйна и я печелят от 5 месеца и... все още не знаят кога ще я спечелят, защото май нещо взеха да дават на задна скорост.

92

Анонимен

преди 1 година

То и за нас са огромно предизвикателство. Сега трябва да спрем да се къпем, за да го наказваме. Аман от тьпотии!

91

Зозо

преди 1 година

Хубав ли е филма или руски? :)))))))))))))) Аахаххахаа, ами с руския Меси какво стана? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ами робота с жив човек вътре? :))))))))))))) РЕЗИЛ

90

Анкета

преди 1 година

Ще има лиЕС след десет години. + Да, - Не.

89

Орестович

преди 1 година

Довечера еленски ше превзема кремъл. Пускайте си украинската ше предават на живо

88

Анонимен

преди 1 година

....... niama

87

Анонимен

преди 1 година

Китай-bank run, Индия-60% от населението с продоволствени карти, Бразилия-но комент,фавели,престъпност, 2 метрови стени межуду бедни богати, Аржентина-икон.криза от 30 и повече години, ЮАР-бедност, инфлация, безредици, разграбване на магазини, Иранбез коментар, ОАЕ, Саудитска Арабия-съюзници на САЩ..

86

Анонимен

преди 1 година

На чужди гробища плачете...вижте нашият хал: крадливи политици, бездарни управленци, жестоки доктори и безобразни медицински услуги,бедстващи пенсионери, нетрамотна нация от шофьори, таксаджии, продавачки и фризьорки, жалка и корумпирана полиция, перверзна съдебна система, отвратителен кич в псевдо културата, отчайваща социална политика......искате ли още? А то хванали се за Русия - ми да си се оправя Русия. Пука ми.А сега дежурните модераторчета изтрийте този коментар!

85

Анонимен

преди 1 година

В луксозната версия на Москвич щяло да има чердже на пейката на шофьора :)

84

Далай Лама

преди 1 година

Рашистите имат лоша карма. От Русия, се превърнаха в СеСеСеРе. От СеСеСеРе станаха пак Рассия, а сега от Рассия ще еволюират в северна китайска губерния Раш-ист-стан с оредял шерпов матрял. Няма къде да ходят, а и територията на китайците е доста малка. Индия е без значение, защото парите на държавата са в Западна Европа и САЩ, както и на Брацки Китай, който си гледа неговите интереси, а не тези на джуджаците.

83

Гледам по морето

преди 1 година

Едни бедни голи руснаци...*** пак обърка влака.

82

Striker

преди 1 година

Мдаа, тавариши. Мъй абасралис и аз ви натиках още по-дълбоко в к.чия г.з, ОБАЧЕ...от утре с наши фирми! Хахаххахаха!

81

Анонимен

преди 1 година

Кадъра на КГБ, който през цялата си служба при тях е бил незначителен, сега избива здраво комплекси за малоценност :)) За да се развиете икономически, требва да имате конкуренция в Раша, не ти да нареждаш кой какво ще прави, така не стават работите джудж :))

80

Анонимен

преди 1 година

На малкия пак му нацепиха шлифера :)

79

Кремълски цинизъм

преди 1 година

В Мариупол не бяха виждали жив американец, но това не пречеше на военно-престъпникът Путин да го изравни със земята, щото можели да дойдат "американците"! Когато в Кремъл на някой му хлопа дъската,винаги някой друг му е виновен!

78

Анонимен

преди 1 година

До Машина, Китай и Индия са в сериозно обтегнати отношения. Бразилия и Аржентина са в сериозно обтегнати отношения, съпътствано от хроничната инфлация в двете държави, в Южните Америки така и не се научиха да боравят с пари, също както Русия. Иран, ОАЕ, Саудитска Арабия, пич тия страни са в перманентно предвоенно положение, а ти ги слагаш под един калпак. Бе русофилията сте много елементарно стадо!

77

Абе

преди 1 година

Зеленото човече що не се изказва. Да не свършиха перемогите....

76

Машина

преди 1 година

Русия, Китай, Индия, Бразилия, Аржентина, ЮАР, Иран, ОАЕ, Саудитска Арабия...

75

Зозо

преди 1 година

До Хехе........... Може да направиш, ама в тоалетната :))))))))))))))))))))))))))))))))))