62

Анонимен

преди 1 година

Да! Вярно е! *** е българския народ. ***, защото именно той е създал подобни същества и той продължава да ги търпи, да ги развъжда и да виреят на воля. Определено си е *** народ! Много точно изказване от майката на Симона Радева. Моите поздравления за попадението. Браво!😊👍

61

Исторически парк

преди 1 година

Ама не бе.. то с полицейска заплата се изкарват тия силиконови джуки, дето само хиалурона им струва 8000лв..

60

Факт

преди 1 година

Нека народа види каква полиция има и да се замисли трябва ли да плаща за нея огромни пари.

59

Анонимен

преди 1 година

Каквато майката такава и дъщерята. Няма на кого да прилича.

58

до 71

преди 1 година

И 1000 лева са им много на тия батали!Как може лекари от Спешна помощ да вземат по-малко пари от тези никаквици в униформи!

57

Голям боклук е тая

преди 1 година

Този "*** народ"издържа и плаща на дъщеря ти да работи за него а не за мутри и бандити,ясно....

56

Анонимен

преди 1 година

Да бе,била съвестна и безкомпромисна,ха ха ха!То по клипчетата си личи каква е!

55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "В МВР нали имаха правилник, според който не приемаха за полицаи лица с татуировки?!" ---- за 1500 лева - толкова! Това, което ги интересува е милицаят да слуша какво му се нарежда и да не задава въпроси. Дори и физическата подготовка не е толкова важна. Иска се само да изпълнява нареждания.

54

По-кротко

преди 1 година

Народът не е дилър-конкурент на нейния Георги.

53

Анонимен

преди 1 година

възможно е и полицайката да не е замесена пряко . щом е пусната . медиите раздухаха новината ... някой прошепнал на някой и те така ...

52

Анонимен

преди 1 година

До анонимен 62 тия татуирани мишоци даже не се и бръснат, всеки ден се занимавам с подобни и ме е гнус, че аз съм в по-добър вид от тях.

51

Анонимен

преди 1 година

Отново прах в очите на масите... замислете се как точно някаква 20 годишна пииикла ще предостави не буркан(и), а лампи, които се използват от НСО и подобни служби??? Как точно 20 годишна пиикла с няколко години стаж ще осигурява такъв чадър??? Невъзможно е! Просто тъъпата паатка е видяла, че този се ползва с покривоителство отгоре и е решила да му се надууупи. Мислете!

50

МВР е ОПГ

преди 1 година

От години повтарям че милицйонерите от криминална са истинска мафия. На който не му се вярва няма представа за реалността в България!

49

Гумичка за триене

преди 1 година

Заплашват я във Фейсбук някакво приложение за споделяне(фукане) и тя РЕШАВА ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е *** ??????????? Нямам думи

48

Анонимен

преди 1 година

В МВР нали имаха правилник, според който не приемаха за полицаи лица с татуировки?! Сега всеки втори служител на МВР на възраст под 35 години е с татуировки като рецидивист от Бобовдолския! И като добавим и липсата на морал, елементарни човешки ценности и очевидната подкрепа на организираната престъпност, вместо борбата с нея, става ясно, че няма абсолютно никаква полза от така начерената Полиция!

47

Анонимен

преди 1 година

Симона срещу пет лева да ти свърша на пагона и после да го оближеш, а?

46

Diabolo

преди 1 година

Щерката заплашва, че ще си платим, *** сме и нз си какво, майката по същия начин лае, вместо да изкаже поне едни съболезнования към загиналите момичета, които са биле изключително свестни деца!

45

до майката на симона

преди 1 година

и мен снощи ме заплашваха във фейбук в профила на "големи" покер играч със фейсбук име Simeon Naydenov-момнчето щото е "независимо"е член на ДБ(дай бУЛХАРИСТАН)..написах му реални неща и веднага ме блокира иначе бил съпричастен паляка с катастрофата...после се появи неговия приятел доФтор в пирогов жена му е дентален лекар има зъболекарска клиника и той миХата започна да ме заплашва във фейбука той също е член на ДБ и как щял да ме смачка на живо...иначе парцХлчетата добрички и съпричастни били

44

Анонимен

преди 1 година

Бас хващам, че майката и бащата на Симона са първи братовчеди.

43

Анонимен

преди 1 година

По-добре панелни селяни отколкото да гълташ на дрога семето.