69

Анонимен

преди 2 години

Руските продажници реват от яд.Спряха парите от Русия.Нормално е да гласуват за.Като нема кой да плати ,гласуват по съвест.Останаха сами Руските партии.Да живеят Македония и България обединени в ЕС.

68

илиана йотова

преди 2 години

Предателката корнела се въздържала. Облизва се за участие в ново правителство на ПП. А слави ако искаше да ги спре, да беше излязъл от коалицията седмица по-рано, за да си бяха подали оставките вече, не да разиграва циркове и да се прави на патриот.

67

Бай Пън

преди 2 години

До Бай Дрън Дрънчо, макетата влезат ли в ЕС, направят ли си спонсорирана от Гърция партия в Пиринска Македония, дето Баце подложи на гладомор 12г и референдумът за присъединяване към РСМ е сигурен, а както знаем в ЕС, референдумите са като закони.

66

БСП С 4.2% ?

преди 2 години

БСП И ВЪЗРАЖДАНЕ ДА СЕ СЛЕЯТ, ЗА ДА МОЖЕ НИНОВА ПАК ДА ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА.

65

МММ

преди 2 години

До Гошо...*** - рядко сме били на едно мнение, но този е един от тези случаи! А на последователите на Копейкин, които вечер нагъват македонска наденица и кършат снаги на сръПски певачки - национализма не е да подложиш задни части на Русия! Както Коцето обича!

64

aZ-ът

преди 2 години

Един от малкото моменти, в които можеше да покажем , че сме силни достойни хора. Истината е, че дълбоко бе себе си българина е страхливец. Обяснението за продажните политици е тъпо, именно българите си ги избирате. Резултатите са налице 850 Хил надолу за 10 г. Тва и Чумата не е трепала толкова. До 70-80 г. тази държава няма да съществува в този си вид. Или ще е щат (предградие) в Европейска Федерация или ще е вилает на Турция. Аз не мога да кажа, кое е по-лошо от двете.

63

Анонимен

преди 2 години

ПОЗОРНОТО ХОРО НАД КОСТИТЕ НА МАКЕДОНСКИТЕ БЪЛГАРИ СЕ ВОДИ ОТ БОЙКО БОРИСОВ,ТОМА БИКОВ, ДЕСИСЛАВА АТАНАСОВА, АХМЕД ДОГАН, КАРАДАЪ, ХРИСТО ИВАНОВ, КИРИЛ ПЕТКОВ, ЛЕНА БОРИСЛАВОВА. ТОВА Е ПОЗОРНИЯТ СГОВОР, КОЙТО РАЗКРИВА ИСТИНАТА, КОЯТО Е БИЛА ВИНАГИ ПРЕД ОЧИТЕ НИ, ЧЕ ТОВА Е ПРОСТО ЕДНА ШАЙКА КОЯТО РАБОТИ В СИНХРОН, КАТО В РАЗЛИЧНИТЕ МОМЕНТИ РАЗПРЕДЕЛЯ РОЛИТЕ, КОИТО ИГРАЯТ ЗА ДА ЗАБЛУЖДАВАТ БЪЛГАРИТЕ, ЧЕ СА В КОНФЛИКТ И С ПРОТИВОПОЛОЖНИ ПОЗИЦИИ... ПОЗОР!!!

62

ЛЮБОВ НЕОБЯСНИМА

преди 2 години

ПП СЕ НАВЕДОХА НА ДПС.

61

анонимен келеш

преди 2 години

Добре де Бойкикев какво прави на задната седалка в джипката?:):):)

60

Анонимен

преди 2 години

Сега на идните избори ИТН ще се преструват, че те нямат нищо общо с вота и че не са създадени от ГЕРБ и ДПС и въздухарите под налягане отново ще гласуват за тях, а БСП ще им бъде патерица. Всички са добри, само Възраждане са лоши. Ако не вярвате питайте БТВ и Нова ТВ.

59

И КОСТЯ И НИНОВА

преди 2 години

СЕГА ИТН ЩЕ ВДИГНЕ РЕЙТИНГА.

58

Бай Дрън

преди 2 години

Моето мнение е по-различно от всички мнения в парламента. Битката за Македония с всяка година и напоследък месеци и седмици, се губи все повече. Затова правилното решение е да се пусне Македония в ЕС и от там нататък да работим за българщината, останала в Македония.Когато едно дете му забраняваш каквото и да е, то го прави напук. Същото е с Македония и хората, които живеят там. Политиците са ясни-и там и тук са предатели на народа си.

57

анонимен келеш

преди 2 години

Добре де Бойкикев какво прави на задната седалка в джипката?:):):):)

56

Евро_Македонец

преди 2 години

Браво, Браво, Браво на България ! докато има граници, политически и пречки и сторическа завист, няма да има помирение - напротив ще има само омраза, напрежение, бедност - цивилизованите нации отдавна са го забравили. Има някаква надежда, има !!!

55

Избори

преди 2 години

Също няма за Има - това е Новата Коалиция, която със 170 гласа, ще Клати България, както Никога доСега!!

54

hahahhahaha

преди 2 години

очаквам стачка на привържениците на ПеПе, как могат да гласуват с ДПС и Пеевски, олеее ужасТ :)))хахахахах, платените медии къде са сега?Само ИТН!

53

Анонимен

преди 2 години

Предателство

52

Анонимен

преди 2 години

Ето новата коалиция национални предатели. ПП и ДБ гласуват заедно с ДПС, ГЕРБ и БСП... Депутатите на Кирил Петков гласуват заедно с Делян Пеевски! Честита ви коалиция!

51

Анонимен

преди 2 години

*** те македонците отхвърлиха френското предложение ние какво гласуваме незнам

50

Xexe

преди 2 години

Айде, една излишна тема по-малко