87

:(

преди 2 години

Добре че Таймс пише за тези неща, тук липсва журналистика - за това и платените кремълски публикации добре се котират. Разбира се интелигентния човек е прогледнал както публикациите, така и коментарите на Руските ***. Но глупците в БГ са много и се насърчават.

86

Политик

преди 2 години

всяка информация, която не е в интерес на обществото е "дезинформация"!!!

85

анонимен

преди 2 години

"Те обвиняват украинците във във всичко - от измами до неблагодарност", ЗА ПОВЕЧЕТО ОТ ТЯХ КАК ДА СИ КРИВЯ ДУШАТА И ДА КАЖА, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО

84

гост

преди 2 години

Моля правителството да покани журналисти от The Times за да заснемат така наречените бежанци.Нека да документират поведението им , материалните им възможности ,а пък после да пишат статии.

83

Анонимен

преди 2 години

Аз вярвам на очите си, вярвам на това, което чуват ушите ми. Не знаех, че са тр^лски. Но благодаря на Таймс че ме светна по въпроса. Утре като видя поредната силиконова кифла да обижда български деца и друга да недоволства, понеже стандарта й бил много над бг нивото, ще си кажа, че това е защото зрението и слуха ми са тр^лски.

82

Реалист

преди 2 години

Това че The Times наглолъже е очевадно за всеки който познава българския манталитет: "повече от половината българи са казали, че правителството трябва да помогне на украинците, ВКЛЮЧИТЕЛНО ФИНАНСОВО." Бъларите са стиснати и няма как голяма част от тях да искат да дават пари за бежанците от Украйна.

81

Анонимен

преди 2 години

Начин според Таймс 80% от българите сме кремълски *** ? Сладури! Да живее свободата на самоизразяване !

80

Петров

преди 2 години

През Първата световна война Кобургготска България напада Сърбия и Румъния - съюзници на Англия и Франция. Таймс тогава други неща пишеше.

79

Анонимен

преди 2 години

МНОГО ПОЗДРАВИ ОТ Viktoria Melikhova, 51, an economist from Odesa, found safety with her daughter in a Black Sea resort in Bulgaria И ОТ THE TIMES! ТРОЛЮ,ТРУЛЮ,ТРУЛЕТЕ... АМА ВЯРНО ЛИ, ЧЕ БОРЕ ДЖОРЕ ЩЯЛ ДА ПРИЕМЕ У ЛОНДИНИ 4 МЛН УКРИ С ДЪРЖАВНА ПЕНСИЯ 2500 ПАУНДА, А КРАЛИЦАТА ОТПУСКАЛА ЕДНО КРИЛО ОТ БЪКИНГАМ?!!!

78

Петров

преди 2 години

по нашите псевдомедии от сутрин до вечер се възхваляват украинците. те са чеда небесни, "съюзници" (разбирай лакеи) на американците, слуги на англичаните и тяхната фанатична русофобия.

77

Анонимен

преди 2 години

Хората си коментираме, както мислим. Но като не ви харесва ни обявявате за ***. Яд ви е, че не мислим като ла.нен, наркоман и сие

76

Е

преди 2 години

Е аз да не съм сляпа,че трябва *** от Кремъл да ме убеждават и напрягат.Със скъпи коли ,нагли и агресивни ,това са те бежанците.Аха.

75

ЧИЧО

преди 2 години

ПРЕЗ ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА РУСИЯ НАПАДА БЪЛГАРИЯ. БЪЛГАРИЯ НЕ ИЗПРАТИ НИТО ЕДИН ВОЙНИК СРЕЩУ РУСИЯ ПРЕЗ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА. СЕГА РУСИЯ НАПАДА УКРАЙНА !!! АЗ НЕ МОГА ДА СИ КРИВЯ ДУШАТА ПОДДЪРЖАМ УКРАИНЦИТЕ !!!

74

Факт

преди 2 години

Глупости...

73

Анонимен

преди 2 години

Бас държа, че и след като украинците акат, миризмата след това е заради Путин. А ако някой каже, че мирише, то той задължително е т**рол! При това руски! Пфу.

72

който

преди 2 години

не е с промит от масмедиите мозък и не е съгласен с информационната пропагандата, която ни залива отвсякъде определено е руски ***....

71

Анонимен

преди 2 години

Пьлно е с укра *** Помогнете на беженците майки и деца, но ако се нуждаят, че има такива с претензии Защо не настаняват сирийските беженци по хотели?

70

Петров

преди 2 години

По големи *** от англичаните и Таймс няма . Това е исторически факт.

69

Възмутена

преди 2 години

Пак Русия им е виновна на нашите политици, които не се съобразяват с мнението на бг народ. В Панорама по БНТ доброволец каза, че украинци са дошли организирано на почивка след като разбрали, че държавата ги настанява безплатно в хотелите по Черноморието. Това не бе опровергано от бг власти. Затова половината туристи от Украйна си заминаха обратно след като безплатната почивка свърши.

68

Анонимен

преди 2 години

82 и твърдиш че тогава е имало Украйна? Леле, ти история учил ли си? Писмата на българите възрожденци чел ли си? Някъде да си видял написано Украйна там?