124

ГОЧО

преди 2 години

За какво име връзка със свят който се превръща в така нареченият "третисвят"!!! След десетина години западният свят ще е тотално западнал икономически и морално и тази война ще се пренесе в ЕС, защото тя там е проектирана! А Русия винаги ще си бъде най-силна във всяко отношение, защото за разлика от останалият демократичен свят нейнят господар е руснак и мисли само за РУСИЯ?

123

Анонимен

преди 2 години

Наследниците на Чингис хан превзеха Русия..

122

МНОГО ДОБРЕ

преди 2 години

А дано !

121

Анонимен

преди 2 години

Точно така Таня! Китай си гледа интереса и единственото което ги е интересува е земята и природните ресурсите на Русия.

120

Shark

преди 2 години

До 126 Ами то и населението на Европа се промени. В Париж например е пълно с тъмно черни, говорещи френски. И не само там!

119

Анонимен

преди 2 години

Много скоро Русия вече няма да е славянска и православна държава. Православните славяни стават все по малко в Русия. Дръпнатите и мюсюлманите стават все повече там.

118

Ами

преди 2 години

До Хи хи Те самогона и чайниците са измислени много отдавна, което ще рече, че и тях не са измислили. Е, може би само са дали името "самогон" на техния алкохол! А, употребяват и един друг алкохол "Тройной".

117

куция кон лавроФф

преди 2 години

не е на себе си опят.

116

Анонимен

преди 2 години

Запада се е справял много добре без Русия по време на студената война ,всъщност толкова добре че СССР се разпадна ,това не е война която може да спечелите - от производство на танкове и ракети ,народът не живее по добре.

115

Таня

преди 2 години

И какво ще правите с Китай? За какво сте им вие, освен за да им продавате ресурси по-евтино от другите? Нито технологии имате на тяхното ниво, нито производство, нито пазар, на който да продават. Ситуацията ви с Индия е сходна. И на тях и на Китай им трябва запада. Това са 3 млрд човека за хранене.

114

Анонимен

преди 2 години

Последните години населението в Русия се промени. В Москва е пълно с монголоидни мюсюлмани говорещи на руски. Много странна комбинация.

113

Анонимен

преди 2 години

Мамуните са свикнали винаги да им се молят винаги да им предлагат, а пък видите ли те биха мислили много и най-накрая може да са снизходителни. Абе царули, не виждате, че в Русия останаха само пиянки и .урви, седали сте да си придавате важност.

112

120 сергееФф

преди 2 години

на себе си ли си?

111

Хи хи

преди 2 години

САЩ създават а ширпотребата китай произвежда....но блатнитеИдиоти не могат да измислят нищо повече от самагон, чайниците тоже, така че греда др0гаре.

110

Анонимен

преди 2 години

Гледам разни хора тука произволно си боравят с някакви понятия от рода на пари, валути, пазари без изобщо да осъзнават базоваи икономочески факти. 1. Парите сами по себе си са нищо, ако зад тях не стоят ресурси, стоки и услуги, които можеш да купиш 2. Стоките и услугите се произвеждат с ресурси. 3. Страните, които в момента почват да се откъсват от доминацията на Западния модел държат ПОВЕЧЕТО ресурси. Западът държи пари без покритие. Кой разбрал, рсзбрал

109

Хубава новина

преди 2 години

приматаДа стой извън Европа.

108

Абе,

преди 2 години

До Невъзможно Ще си подновят отношенията, няма къде да ходят!Нима руснаците не са въоръжавали държави избиващи американци? За какво ги имат тези ресурси, когато "алъш вериша" не върви? Ако разчитат само на Китай, то китайците си гледат интереса и ще им диктуват цените/нали пазара диктува цените/!

107

Ха-ха-ха

преди 2 години

..... нашите икономически отношения с Китай ще се засилват още по-бързо..... Така ще се засилят, че няма да се усетите кога ще станете васал и суровинен придатък на Китай!

106

Анонимен

преди 2 години

Сбогом Запад. Здравей Китай! От Китай измъкване няма. Китайска Русия.

105

Да

преди 2 години

Китай е голям пазар! Но забравяш, че тази държава не е България и там не можете да командвате, рекетирате и налагате цени, каквито си искате! Китай си гледа интересите и няма да се съобразяват с вас . Те не са Северна Корея! И да не мислите, че ще им повлияете на отношенията с Европа и САЩ? Те току така няма да изоставят пазарите си. Вие също сте голяма държава, но в голямата си част населението ви е неплатежоспособно, за което най- голям принос има вашето ръководство!Много ресурси, беден народ!