18

БАНко

преди 2 години

НАЙ ПОСЛЕ ВИЖДАМ ВЯРНО ЗАГЛАВИЕ !!! НИКОГА ПЛАЩАНЕ НЕ Е ПОИСКАНО ОТ ПУТИН В РУБЛИ !!! ТАЗИ ,,ПОДПОРКА" Я ИЗМИСЛИХА В БРЮКСЕЛ ЗА ОПРАВДАНИЕ НА САНКЦИИТЕ !!! КИРО ОТДАВНА ИЗГУБИ ДОВЕРИЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА И НАРОДА !!!

17

Анонимен

преди 2 години

Аре сега да видим киро ще ги обяви ли за русофили и агенти на Путин. Ще нарича ли Шолц - Копейкин.

16

Анонимен

преди 2 години

Нямало да плащат в рубли-така казваха. Ама никога и за нищо на света нямало. А ние какво се озъртаме гузно още? Пак ли ще сме последни?

15

Анонимен

преди 2 години

Киро Кеша сега да плати разликата на доставките! Много ниско наведен на Бай Дън и ФАЩ са харвардските измамници. Толкова плоски, че ги подмятат като палачинки. България е отвлечена държава. Управлява се от ФАЩ. ОСТАВКА, НЕКАДЪРНИЦИ!!!

14

Анонимен

преди 2 години

курулулирания пудел сега да плати разликата от джоба си, неговите действия нанасят сериозни щети и на икономиката и на гражданите. Ако имахме прокуратура вече трябваше да са го прибрали по спешност, ако не те поне лудницата

13

Анонимен

преди 2 години

Германия доставя оръжие , обаче ние сме най-неприятелската държава за Русия... Голямата любоФ на Русия към България.

12

БАНко

преди 2 години

ЕВРОПАТА ОТЛОЖИ КАПИТУЛАЦИЯТА !!!! ЗА МЕСЕЦИ , МОЖЕ БИ !!!

11

Q

преди 2 години

Друго си е газът да ти е двойно или тройно по-скъп....някак по-демократично, по-изгодно...а не бе просто си е по- достойно...много търпелив е българинът...много.

10

Анонимен

преди 2 години

А БГ са американски *** !

9

Истински Демократ

преди 2 години

във всяка нормална Демокрация, Правителството вече щеше да е подало Оставка, при тази новина, а ако не - щеше моментално да бъде свалено! разбира се, от простите българи света не очаква нищо - плащайте си като попове, инфлацията ви е в топ на света в момента и няма нищо общо с тази в Европа, защото Европа има евтин съветски газ!!

8

Анонимен

преди 2 години

Поне се вижда кои държави са най-силно подчинение на САЩ и по нареждане от САЩ отказват да си плащат за руския газ - България, Полша и Финландия.

7

рибока

преди 2 години

"Как да купували законно"?И кое е незаконното след като санкциите няма как да бъдат одобрени с резолюция на ООН,защото Русия има право на вето?За валутата може би?Ще плащат в каквото им иска продавачът,иначе няма стока,има свободен пазар с недостиг на стока и високи цени.

6

Барба Ганиос

преди 2 години

О, неразумни и юроде! До кога ке търпиш 4-та Ляма и Ел Президенте да те ядат жив?!

5

СССР

преди 2 години

Защо няма радост?!

4

Конституционалист

преди 2 години

Арест, Народен Съд, Присъда, Трибунал за 4-ната Ляма, Правителството Унищожило България! Импийчмънт, Съд, Присъда за Ел Президенте, довел Кикорко и Кокорко във Властта!!

3

Анонимен

преди 2 години

Лицемери, отрежете ги тотално и ще умрат за няколко месеца без парите ви. От двайсет години финансирате диктатори. Ние как спяхме газа от Русия и се оказа, че можело.

2

(-_-)

преди 2 години

Айдее, кирето сега да обясни за това как България не се била поддала на натиск..Гьот фе рена.. За чий натиск иде реч?

1

Асан

преди 2 години

А какво ни интересува това нас нормалните гейове :)))