64

ВАМПИР

преди 2 години

До Анонимен 53 Високата инфлация в ЕС е главно заради високата цена на тока, което няма нищо общо с газа, а е по вина на екоактивистите и на тях да им е... мамата

63

...

преди 2 години

На снимката зад гърба му липсва руското знаме...

62

ЕВРАЗИЯ ЗДРАВЕЙ

преди 2 години

НЕ ДОЛАРЪТ, НЕ ЕВРОТО- НАЙ НАДЕЖДНАТА ВАЛУТА Е РУБЛАТА А НАЙ РАЗВИТАТА ОБЩНОСТ Е ЕВРАЗИЯ- РУСНАЦИТЕ СА НИ ПЛАНИРАЛИ ДО 2024Г БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ ПРИНУДЕНА ДА ВЛЕЗЕ ТАМ...И ТОГАВА ПРЕДВИЖДАМ ТАКЪВ ЖИВОТ- ИНФЛАЦИЯ ПО ДОБРА ОТ ВЕНЕЦУЕЛА 2340% И ЗАПЛАТИ КАТО В РУСИЯ- ОКОЛО 100ЕВРО...

61

Браво

преди 2 години

Браво радев - продьлжаваме измамата - отставка

60

Анонимен

преди 2 години

Тонове оръжие се продадоха в тази Украйна още от първата фаза на войната 2014 година,къде са парите? Сега тези самолети Антонов,които се пълнят със сандъци оръжие плаща ли ги някой - или ги пращате помощ безплатна от името на бг народ?! Дайте да ги видим тези стари договори,парите как се превеждат, превеждат ли се изобощо?

59

Анонимен

преди 2 години

Киро-хомото се очаква да пусне македонците в ЕС и след това да си събере багажа и да се махне за Канада. Злото ще е сторено и никой няма да може да го накаже. Хора мислете умно и не позволявайте новия американски проект на Американското посолство - Яневия проект да получава подкрепа. Такива като тях трябв да бъдат наритани и изхвърлени от държавата. Това са национални предатели и безрoдници. Гнусни центаджии, лъжци, крадци и извратеняци. Киро-тъпoто откакто е дошъл на власт върши само злини.

58

Анонимен

преди 2 години

Ха ха, световна война, заради Украйна. Там има ли нефт, там има ли газ, там има ли злато. Няма. Е защо Ротшилд ще иска да си загуби своето. При такава война си отива и той. Заради украинците. Тц, тц

57

ТРЕТАТА

преди 2 години

И ТОВА Е ЗАРАДИ НАС, НАЙ-ВЕЧЕ ЗАРАДИ НИНОВА, ЧЕ ДАВА ОРЪЖИЯ НА УКРАИНЦИТЕ ОТ ПЪРВИЯ ДЕН НА ВОЙНАТА И НИ ЛЪЖЕ?

56

Анонимен

преди 2 години

да де Радев, ама да си кажем правичката, тая война я започна Путин и вина за ескалация на конфликта също носи Русия и Путин, и ако някой трябва да бъде наречен политически шарлатанин е именно Путин и неговите проксита в България

55

истина

преди 2 години

Използва случая да си покаже червения зад ник.

54

ДО МАНИПУЛАТОРИТЕ

преди 2 години

Казват, че който е ПРОТИВ ДАРЯВАНЕ и то ДИРЕКТНО на оръжие е на страната на Путин, страхливец! ЛЪЖА! Българите НЕ СМЕ фили и фоби на НИКОЙ! Гледаме БЪЛГАРИЯ! Знаем, че Русия е агресор, а Украйна жертва на индиректните борби на "великите" сили! И помагаме ПРЕДОСТАТЪЧНО вече! Не е страх, а мозък, че не искаме да ни намесват в ЧУЖД конфликт и "великите" да се бият и чрез НАС! А да купуваш газ от Газпром, но от друго място и по-скъпо, НЕ Е независимост от руски газ, а PR! Радев е прав и реагира!

53

Анонимен

преди 2 години

До АА.....Точно щото е военен са му по-ясни нещага и създалата се в момента обстановка. Да не се случва, че тогава ще ти се искат смели военни в мирно време, ама ще има обезумели военни във военно време, на които няма да можеш да викаш мушмОрок.

52

Анонимен

преди 2 години

Той като виден русофил само лъже.

51

Доброто побеждава!

преди 2 години

Всички знаем, че западът и САЩ са добрата, светлата страна, а Русия е империята на злото. Също така знаем, че доброто винаги побеждава злото. А какво ще стане когато Русия победи в Украйна. Западът ще си плюе ли в лицето и ще се прави че нищо не е станало, или ще започне ядрена война с Русия за да победи империята на злото? Какво ще стане тогава, когато ще останат без енергия, без ресурси, без топла вода, престанат да се къпят и ще замиришат, добрата страна ще замирише на пръчотина. Доброто мирише ли?

50

Българин

преди 2 години

НИЕ СИ САКАМЕ ВОЙНА БЕ!!! КОГА ЩЕ ИЗПРАЩАМЕ ОЩЕ ОРЪЖИЯ?

49

ИнХрр

преди 2 години

Не сме имали такъв президент с найнисък интелект от всички бивши президенти. Той си мисли,че ако дадем,или не дадем оръжие на Украйна ще повлияем на следващи събития и от нас зависи дали ще има световна война,но ако не дадем,то путин ще е доволен от наш льотчик и побързо ще успее да завладее Украйна и България също и повече украинци ще унищожи.

48

Анонимен

преди 2 години

Пращайте още оръжия на фашистка Укроландия и няма да се изненадам утре да ни няма.

47

АА

преди 2 години

До 33Пикльо, за разлика от лекетата кето теб съм бил в казармата, истинската, не тая след 90та година и знам моща на оръжията. Професията военен е да воюва, ако ще плачи за мир, щяха да му викат пацифист!

46

Споко

преди 2 години

Споко, Радев ви е приготвил нов проект - проекта "Стефан Янев". Новият проетк ще ви оправи. Проектът "Кирил Петков" се закрива, Киро и компания скоро ще ви кажат чао и ще си вдигнат шапката, те са млади, чака ги дълъг и безгрижен живот в Канада, САЩ или там където са се разбрали с началниците да си получат наградата.

45

Българин

преди 2 години

Ние искаме война! И не само да има война, ами и да участваме в нея с българско оръжие и български войници. Срещу Русия.