74

Кривондел

преди 2 години

Репликата "Превзехме Мариопул" да се чете "Отказахме се да губим повече хора в Азовстал"....Защото нищо не се е променило от поне седмица насам.

73

Анонимен

преди 2 години

Превзет е, ама половината не точно.....ХАХАХАХ

72

балък

преди 2 години

Нали беше арестуван, после получил инфаркт, а той си е жив и здрав!

71

Българин

преди 2 години

Двойно нещастие за пещерните русофоби. Едно че Мариупол е превзет и второ, че Шойгу дето го изкарват умрял/убит от месец взе че се появи жив.

70

Анонимен

преди 2 години

Те и нас така ни освободиха руснаците от фашистите преди 70 години и още не можем да се възстановим. А най-голямата щета са промитите мозъци, видно от коментарите по-долу. Защото до ден днешен в България се учи история, която е угодна за русия. Защото СССР винаги е имал за цел да потиска България и да създава усещането за малка, неспособна и зависима държава. Резултатът сега е възходът на предателски партии като Изражднае и хиляди промити мозъци, безрезервно вярващи на руската пропаганда.

69

Анонимен

преди 2 години

Ако искат русия да я има , тези двамата трябва да се гръмнат, иначе с магучая е свършено .

68

Анонимен

преди 2 години

Завзетите с война в 21 век, чужди територии, трябва да се задържат. Ще видим, дали ще стане това.

67

Алекс

преди 2 години

Руският окупатор го чака безпощадна партизанска война.Ще си припомни Афганистан.

66

Анонимен

преди 2 години

Смешки, там са два батальона чеченци. В телеграм ги има.

65

Анонимен

преди 2 години

До Тенгри Кан Не си познал. Руските сатрапи са изверги - подготвят някоя "специална операция". Няма да се учудя ако използват някое от адските предположения, кото вече чухме от западни анализатори. Нямат намерение да обсаждат завода дълго. Ясно е, че завода ще бъде превзет някога, защото не може да издържи вечно, а Украйна няма военната мощ да отблъсне руската армия в момента.

64

Тттт

преди 2 години

Точно така хубава блокада няма нужда да дават жертви, азов всички са на мет от 8 години,сега почват галюцинации кризи сами ще поиспопадат *** само ще пушат и пийват ще се наслаждават на екшъна как тези неандерталци Азов се самоизяждат.

63

Анонимен

преди 2 години

Шойгу е министър на Отбраната на Русия без да е бил и един ден в казарма. Как стават тези работи?

62

СЛАВА УКРАЙНА

преди 2 години

Путин продължава да се опитва да пороби Украйна и украйнския народ!Но едва ли ще му се сбъдне.Украйнците са борбени и независими хора,а руснаците са пияндурници и пройдохи и нищо не става от тях!

61

Анонимен

преди 2 години

Ако имаха достатъчно техника украинците щяха да контраатакуват и да обградят руската армия в чувал Щеше да стане Сталинград 2.За радост на руснаците украините нямат достатъчно танкове и тежка артилерия за контраатака.

60

Анонимен

преди 2 години

Явно са си стиснали ръцете, да не стават панаири, с американски и френски военни.

59

Анонимен

преди 2 години

Подарената от Русия украинска територия се връща в родината! УРА

58

Тенгри Кан

преди 2 години

А! Направиха това, което онзи ден писах. Какви десантни групи ще пращаш в този металургичен град... 11 кв. км! Пиши ги мъртви още със заповедта, с която ги пращаш. тегли му една обсада, отрежи му водата и край;))) За нула време всички ще излязат;)))

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 63 Слугуваш на нацисткия кремълски режим - всеки сам си избира съдбата.

56

Мужик

преди 2 години

Навсякъде където стъпи руски ботуш да завладее минава с номера че всъщност освобождава. Мислете му русофили че може да дойде отново и нас да освобождава и начина няма да е по различен!

55

Анонимен

преди 2 години

Дали Украйна ще остане без излаз на море, без Донбас и ново правителство в Киев? Това са целите.