36

Анонимен

преди 2 години

Баси желязната майка

35

До 63

преди 2 години

За вас русоробски изчадия има един Господ сега -Maxar. Всичко вижда, като излизате да му се кланяте и да се молите да не заснеме отново диващината на ордите които почитате.

34

Анонимен

преди 2 години

Тея ми мязат на ранните години, още при войната в Ирак, дето се сипеха какви ли не статии ... ТО не беше, че иракчаните клали децата си, то не беше, че Садам купи плейстейшъни, дето ги конвертирали да работят, за навигация на ядрени ракети, то не беше че празнували 11 септември ... После се чудят, защо имало ислямофобия ...

33

Анонимен

преди 2 години

Затова е необходимо украинците да набият хубаво и3вратеният руски башибозук та да проумеят и нашите доморасли русофили че нямат морал и нямат човешко поведение. И това съм сигурен че ще стане. Може да не е тая година може да през 2023 както прогнозират англичаните но неминуемо ще стане и руснаците както и техните безумни адепти българските русофили ще си получат възмездието.

32

ПорЦелан

преди 2 години

Господи каква *** пропаганда.

31

Петров

преди 2 години

днес се навършват 23 години от дивашката бомбардировка на американиците над телевизията в Белград при която загинаха 16 мирни граждни. Умишлено убийство от страна на американската армия на мирни хора. Украинските *** решиха да скрият това престъпление и разпростраяват този фейк за майките с помощта на бъларските *** на американските престъпници.

30

Анонимен

преди 2 години

Адски т ъ п а пропаганда не вървите

29

Слава на Украйна

преди 2 години

Паралелите с нацистка Германия са неизбежни. Едно крайно озлобено население, с промити от десетилетия мозъци. Насъскани с мизантропия и скотство. За руските орди, които имат вкоренения ориенталски навик да отричат дори очевидното и напълно доказаното, ще са необходими много повече от двете десетилетия които бяха необходими на германското население да се денацифицира и демократизира.

28

Black Metal

преди 2 години

Написалата статията - знаеш ли къде да те окуражат, а?

27

Анонимен

преди 2 години

пишете сценариите си подобре измислени че вии разбират от самото начало че лъжете

26

Анонимен

преди 2 години

33 Да над 40 г лелки ама тези лелки имат деца на по 20 25г и няма да продат родата си като тебе а са с Русия

25

Той

преди 2 години

Отново фейк новини !Украинците нищо не могат да прихванат само си измислят

24

Анонимен

преди 2 години

Браво, това надмина всички очаквания, но може и по добре можеше също да се споменат невинни брадати бременни котета

23

Анонимен

преди 2 години

Независимата Журналистика зависима само от САЩ

22

Анонимен

преди 2 години

НА ОКРАЙНА И ПОМАГАТ НАТО И КРАВАРИТЕ И РУСИЯ ПАК ГИ ГАЗИ.НАЦИСТИТЕ В САЙТА ГАЗ ПИКАЯТ

21

Пропаганда

преди 2 години

Пропагандната машина на САЩ работи на 150%. Дано да ви се разпадне кривата, уродлива империя дето властва от Втората световна война насам. Не ми трябват нито суперкомпютрите ви, нито Макдоналдса ви. Този свят трябва да се изгради наново. Ако трябва ще копаем картофи, ще устоим. Но не искаме повече наглата манипулация на Запада да продължава.

20

r3v0lv3r

преди 2 години

Четете българският фейсбук и ще видите, че при нас най-върли подръжници на Русия са лелките над 40 години.

19

Анонимен

преди 2 години

А прихванати съобщения до руски баби какво разкриват?Не разбрахте ли, че плоската ви пропаганда спусната отвън работи, ама там на запад. Тук не върви, а постига точно обратното. И някоя истина да публикувате, няма да я забележи никой. Пълно недоверие и отвращение изпитваме.

18

БатеАз

преди 2 години

Между другото в тубата има качени многи прихвнати разговори, вероятността да са автентични е доста голяма. Явно украинците си поддържат мобилната мрежа с цел да подслушват.

17

ПЛАНдемия

преди 2 години

Поне тези свети дни се смирете малко