20

Анонимен

преди 2 години

Поредния Ялов интелегент, за който извън академично металния комфорт не вижда по далеч.Да си вдигне носа от задните части и да се огледа какво става в окупирани държави като нашата в същите среди. След поредица грантове в историческата наука, вече имаме османско присъствие, македонска нация, българофобияжи прочие.От научен работник, рядко става държавник. Работника си е работник. Все ще си намери шеф, да му служи. И колкото повече му плаща е по добър.

19

Путин е психясал

преди 2 години

Мозъкът му е тежко увреден и се нуждае от шокова терапия.

18

Анонимен

преди 2 години

Работил е за руската държава ама никакъв руснак не е тоя Свинядзе

17

Извинете

преди 2 години

Извинете, мога ли да попитам, кога руснаците излизат на улиците да свалят Путин?

16

Анонимен

преди 2 години

Украинците да си погледнат иконите и да си помислят дали изповядват православие или юдеизъм. Много е лесно да си евреин и да пращаш друговерците да се трепят в името на интересите на трета държава.

15

Анонимен

преди 2 години

Руснаците предупреждаваха ордата на Ногай много пъти, че не трябва да убиват руско население където и да живеят, да се държат добре с русите. А Ногай не искаше да слуша. И какво стана - Суворов просто изтреби цялата ногайска орда.

14

Анонимен

преди 2 години

Умен човек, ерудиран! Ама колко са такива на фона на стадото?

13

През 1922 г., когато

преди 2 години

Сталин поема генералният стол над СССР, тогава Ленин, болен, с инсулт, прикован на инвалидна количка, диктува писмо до своите съмишленици в конгреса на СССР да сменят Сталин от поста "генерален секретар на СССР", защото виждал у него особено властолюбие и психичноболни претенции. Текстът на писмото обаче не е достигнало до ръководството на СССР, защото Сталин го унищожил. Сега и Путин искат да махнат, ама той ги натиска!

12

по-далече от Русия

преди 2 години

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.Импичмънт на проводника на руските интереси Грипен Решетников Радеф !

11

Анонимен

преди 2 години

Рашъните може да са непулноценен народ, но ние европейците и американците трябва да сме снизходителни към тях, и рашъните имат деца, и рашъните обичат децата си.

10

Анонимен

преди 2 години

На мен ми трябваше 1 месец за да осъзная, че Зеленски е разработка на ЦРУ. На украинците все още не им стигат 7 години за да проумеят това.

9

Браво

преди 2 години

имало и умни руснаци

8

Анонимен

преди 2 години

Много са големи събитията, които се случват. Не става въпрос само за Украина, а за целият свят. Върви нова подялба на света и тя няма да се случи мирно. Байдън си призна, че идва нов световен ред. Това не са празни приказки на дърт човек с деменция. Предстоят трудни и сложни години за всички.

7

Анонимен

преди 2 години

svetovnite pirati si namerili maistora.

6

Хора пазете се

преди 2 години

Съдия Ели Скоклева Дупница вкарва хора в наказателна психиатрия за критики по поръчка на Гешев!

5

Гиб Мелсън

преди 2 години

Руснаците са превзели сградата на СБУ в Мариупол. Това е украинската държавна сигурност. Напишете на ютюба : из здания СБУ Мариупол да видите какво са държали в тази сграда на държавна сигурност на Украйна: знамето на Десен Сектор, женски перуки ако се наложи да бягат и руския флаг. На някои компютри са успели да вземат информациията, на други не. Явно не са очаквали да ги превземат толкова бързо. От Киев явно са ги лъгали за истинското положение на събитията.

4

Анонимен

преди 2 години

Отличен коментар, показващ в какъв урдлив Левиатан се е превърнала Русия и режимът на ***!

3

истина

преди 2 години

Психозани руснаци ще воюват до пълна победа и над собственния си народ. Нещо се обърка в Русия преди 100 години и няма оправия.

2

Перник

преди 2 години

Гешев праща хора в наказателна психиатрия за отправени критики срещу него!

1

Инквизиция Бобов дол

преди 2 години

Съдия Ели Скоклева Дупница вкарва хора в психиатрия за критики по поръчка на Гешев!Полицията в Бобов дол отвлича хора и ги води на съд!