90

Анонимен

преди 2 години

Русия нито смята да ви унищожи, нито да ви анексира. Биолабораториите и желанието ви да разположите ядрено оръжие, наред с нацистките ви изпълнения са това, което ви докараха войната вкъщи. Можеше да поемеш по пътя на разбирателството в началото на мандата си, вместо това виж докъде се докара да се водиш по акъла на вашингтонските психопати.

89

Урок по Литература

преди 2 години

"Колко жалък е шута на кралския трон, колко глупав е народа позволил това", Робърт Бърнс шотландски поет

88

Bg

преди 2 години

Слагат минуси на шотландски поет, защо ?!? Платени из....ди русофоби и лгбт-та

87

Махни се,бе!

преди 2 години

Зеленски, вредния си ти, първо ти не си украинец по произход, че да командваш Украйна, второ - ръцете ти са изцапани в много кръвна убивани хора в Украйна девет години подред, трето - всеки украинец, който не беше съгласен с престъпната ви власт, беше убиван и четвърто - пречиш не само на Украйна, но и на цяла Европа и излишния си - ти! Сриваш Европа енергийно,икономически, влошаваш отношенията между европейските държави умишлено,опасен си, а сега се струпват и чужди войски в нашите държави!

86

До Случаен минувач

преди 2 години

Защото в Израел не са толкова прости.................те си имат достатъчно проблеми с палестинците и арабите..........какво трябва да направят??Да си дадат най-добрите оръжия на Зеленски за да останат беззащитни.............е, няма как да стане това!!

85

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Късно е,евреи. Да живее Русия! Да живее България! Да живее Сърбия! Край с еврейският фашизъм!

84

Bg

преди 2 години

"Колко жалък е шута на кралския трон, колко глупав е народа позволил това", Робърт Бърнс шотландски поет.

83

Истината

преди 2 години

Тези двамата са психически болни!Както и всички Русофоби.Горните двама са безвъзвратно загубени,но вие Русофоби,напънете се малко и разберете,че да има многополюсн Свят е по-добре.Това е начина за Мир!Баланс на силите.

82

Зеленски

преди 2 години

е много жалък............вместо да се разбере с руснаците............реве като лигльо...........или на САЩ, или на ЕС, или на Израел.........но никой не искат трета световна война, колкото и да е важна Украйна!!!Сега трагедия............милиони жертви и камък върху камък няма да остане от Украйна.......тя ще е заробена от западните банки за 100 години, ако изобщо остане такава държава!!

81

Украйна

преди 2 години

е дълбоко разделена страна......от повече от 10 години...........м/у Русия и Европа.........трябваше да се намери баланс м/у двата лагера..........но какво се случи!Крайните националисти, бандеровци(на името на един престъпник Бандера), фашисти завзеха властта и се само провъзгласиха за елит, те решиха че могат да решават сами всичко и да тормозят руснаците....забраниха не само руския, но българския и други езици.............е, Путин им показа къде им е мястото, сега ще му се молят на колене!!

80

Анонимен

преди 2 години

Зеленчукът отчаяно моли за мир. Знае, че руснаците идват за главата му, а западните лицемери няма да му помогнат. Късно е, либе, за китка. Голям го вадеше като избиваше невинни руснаци в Донбас. Украйна се разпада, няма вече такава държава. Да се спасява докато е време.

79

Анонимен

преди 2 години

Шмъркай,шмъркай недей приказва,твоята е ясна вече

78

Случаен минувач

преди 2 години

Евреите са казали: "Войната е нашата жътва!" Нали евреите много се поддържат? Защо тогава от Израел учтиво, на твърдо му отказват военна помощ?

77

Аноним

преди 2 години

Тази агресия при Тръмп нямаше да го има, защото той веднага щеше да отговори на издъхвъщата путинова армия. Тръмп нямаше и за миг да се колебае да им изпрати ядренни ракекети.но да видим все още не е късно

76

Анонимен

преди 2 години

Ееее, нали печелеше?

75

Донев

преди 2 години

Теб какво те интересува,*** Ганев, зеленски какъв ,гледай си гусударят всерусий самодържец,щом си русофил,украинците са си избрали управниците,целият свят застана срещу Путин само нашите *** тук му кадят тамян,Сигорно си по добър от поляците ,мелезо

74

Анонимен

преди 2 години

Зеленски трябваше да мисли преди24 февруари.Сега е късно.Руснаците няма да се спрат и ще превърнат Украйна във втора Сирия.Това е жашко.Ето защо политиката не е за клоуни и марионетки...Жалко за обикновенните хора,олигарсите и богаташите им са отдавна избягали.

73

Анонимен

преди 2 години

Ама ти печелиш войната,остават още няколко дни,нали така писахте,ибрици.от Украйна ще остане равна поляна,и глупавите го знаят,въпрос на време е

72

Анонимен

преди 2 години

Путин е единственият виновник за всички жертви и смърт. Параноик, който без причина реши, че от НАТО го заплашваме (НАТО никога не е заплашвало русия, факт е че си нападат съседите без да им пречи някой). .Но това е само поводът, който си намери, а да започне война срещу демократичния свят; истината е, че xyйло иска да заграби земи и пороби народи, за да възстанови руската империя и да остане в историята. И ще остане, да: но като Злодеят на 21 век.

71

Анонимен

преди 2 години

Всичкото Путинофили марш у Раша да се поклоните на падишаха