91

Анонимен

преди 2 години

Z и V не са нацистки знаци. Има си обяснение защо ги използват. Провери си някъде

90

путлер

преди 2 години

Северна корея това ще стане с русия и народа ще е Zумбиран от наследниците на путин.

89

али

преди 2 години

Според мен воените трябва да свалят Путин, да му прехвърлят вината за провала в Украйна . За да може Русия да си изтегли армията и в същото време да запази достойнството си....Аз не виждам друг изход. Иначе отиваме към 3-та световна война или ядрена...

88

Рамзан Кадиров

преди 2 години

Голем глад се очертава в Пидо-Рашка, скоро единственото което ще ядат удмурто-татарите ще са чеченските паламарки на моите кавказки орли. И за българските платени русофило-*** гладни години се задават - Пу-тя няма вече да може да ви плаща и няма да имате пари за наркотици и посещения на гей-клубове. А ромът Костадинов ще остане без къщичката, дето я купи от ***-руски пари и ще трябва да се върне към старата си професия - ще се облича като жена и ще обслужва ора-лно турските тираджии...

87

Зозо

преди 2 години

Путин дано да се е запасил с повече гречка :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

86

Анонимен

преди 2 години

В момента на стадион,, Лужники" се провежда митинг - концерт в подкрепа на руските орди и башибозуци.Поне 100хил.руснаци под руски знамена и нацисткия знак Z подрипат и се кефат. Даже Путин в момента държи реч под бурните одобрения на руснаците. Този народ заслужава да се върне в Средновековието.

85

Анонимен

преди 2 години

ПУТИН РАЗКОВА ДЖЕНДЪРИТЕ.

84

Гитлер

преди 2 години

Путин! Путин!КАКВОТО ти името, такъв излезе!

83

Шаши

преди 2 години

До Виц: Вица е добър, но не прави заключения, че не зная нищо за руските народи. Вярно е за водката, обаче в София е пълно с българи пияници. По селата да не говорим. Ако го сметнем в проценти не ми се мисли.

82

Анонимен

преди 2 години

Бвх чел че само на Балканите има над 2 мил. недвижими имота купени от руснаци.В България по морето, в Банско и Сандански също много жилища има купени от руснаци. Не мисля че са толкова зле икономически. В Европа като кажеш че си руснак с друго око гледат на хората, европейците са много по-респектирани от руснаците отколкото която и да е източно европейска държава. В Германия ограмна част от жилищният фонд който се дава под наем принадлежи на руски фирми.

81

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 78Раша е около140 милки население, като изключим чеченци, дагестанци и т.н...са около 100, капиш комрад :)) Иначе за тази огромна територия дето е имат......дори с калашник не могат да ме накарат да живея там, студена ледена земя, непотребна за нормален човек :)

80

Анонимен

преди 2 години

глупости на таркалета

79

Никой

преди 2 години

Направо замръзнах. Очаквайте политически проект " Велика България " с вожд Стефан Янев . Като руската партия " Велика Русия " нацистко ориентирана с вожд Андрей Савелиев. Щом в политиката на България се намърдаха генерали а няма свестни цивилни политици то ми прилича на военна диктатура.

78

Джавелин

преди 2 години

Агитката на Динамо Киев ще се справи съсСлавната червена армия ! Те са печени момчета ! Изпратихме им и няколко левскари !Искат да докопат Рамзанчо !

77

Анонимен

преди 2 години

Ще остане ли техника за парада на 9 май? Мита за великата руска армия е разбит, парите отидоха в яхти. Тъжно ми е малко, за хората, които симпатизират на русия, те нямат друга радост в живота, отнеха им и нея.

76

Анонимен

преди 2 години

Някой е направил сериозни усилия да превежда на български тоя пасквил, поръчан и написан от жалки руски ***, финансирани от западни НПО.

75

Анонимен

преди 2 години

След войната ще оцелее Сибир, там ще е новата Русия, ще живее в села за да не дразни обиклящите американски кораби, които са като жътвари в степта!

74

Анонимен

преди 2 години

Хората на запад не помнят историята на 20 век. На запад не познават руския характер. Те си мислят, че в 21 век ще могат да се справят с Русия. А аз не вярвам. До сега никой не е успял да се справи с Русия. Сега това може да доведе до много тежки последици за запада.

73

виц

преди 2 години

Както бяха писали по-долу, трябва да познаваш Русия, за да я коментираш! Това пак са свободни съчинения, без да познават Русия. В тази връзка и един виц за непознаването :) ===Американец към руснак:- Представям си как обядвате: дървена маса, на масата бутилка водка, черен хляб, сельодка, лук и пелмени. Под масата - картечница. На стената балалайка и будьоновка, в двора танк, а на улицата мечка.Руснакът:- Пълни глупости! Как така една бутилка водка?!

72

Анонимен

преди 2 години

До 63Русия е свобода .. от хоризонт до хоризонт, цял континент по голям от Европа, все едно да победиш континент. Но не от претъпкания ти град където умираш по няколко пъти на ден с мисълта че поне си богат!))))))То хубаво де, ако тези 150млн.руснаци са равномерно заселени по цялата територия. А, не както е сега Москва 12млн.Петербург 6млн.и т. н.. В целият Сибир който е 60% от територията живее 20%от населението на Русия.