97

Анонимен

преди 2 години

Перестройката идва, путин е най глупавият лидер на русия от както я има от преди 3 века! Русия загуби последната си война, а Навални ще я разчлени на съставните и части- ще има и за китай, америка, ес и япония!

96

Реалист

преди 2 години

Путина върна руснаците 200г назад. Русия е икономическа и демографска развалина. Един луд диктатор ги управлява вече 22г. Живеят все по мизерно, младите, умните и свободолюбивите хора бягат към запада. Тази безмислена война показа на показ цялата руска ***...отия. Братя убиват братя. Руски войничета мрът като м..хи в старите им танкове. Останаха без гориво, без храна. Крадат кокошки.. Украинците ги стрелят като глигани на полето. НИКОГА Украйна няма да се даде да я управлява едно гну.. джудже

95

Анонимен

преди 2 години

Президентът на Украйна вчера се е появил на един от булевардите на Киев и е бил сред хората. Каза го по една чужда телевизия техният кореспондент в Киев

94

Абе

преди 2 години

Войни имало,умирали в близкия изток и това дава право и основание на психясалик путин да воюва срещу суверенна държава и да убива,включително и своя народ и армия ли бе идетенахуйници?

93

Рейгън

преди 2 години

Точно така! Искам дълга и кръвопролитна война на територията на ЕС.

92

Анонимен

преди 2 години

Който не скача е ЧЕРВЕН.

91

Анонимен

преди 2 години

Два дни преди войната, Путин каза, че няма да напада Украйна! Вчера Лавров каза в Анталия, че Русия не била нападнала Украйна! Дали да вкараш 150 хил армия в чужда държава, да сриваш градове, инфраструктура, да убиваш жени, деца, старци, да разрушаваш семейства, съдби, да изселиш 5 милиона от домовете им не е война, тавариши?

90

Aliosman

преди 2 години

Сивите вълци да подготвят едно Агджа за *** да му пусне едно куршумче, че ни писна от неговите глупости. Сигурно бозкуртовете вече действат. Успех, момчета.

89

Поплавски

преди 2 години

Преди осем години,олигарсите в Украйна,си назначиха "президент",един треторазреден артист колкото да има в президентството им човек. Хиените от Европа и тези зад Океана,започнаха да го съблазняват с демагогските си приоми,започнаха да струпват оръжие,с цел държавата Украйна да се превърне в плацдарм и в определен момент да нападнат Русия.Този "президент" превърна държавата си в барутен погреб.*** не прецени характера и моща на руският президент,затова днес се крие при майките с колички.

88

Анонимен

преди 2 години

Вън мумиите от Кремъл!

87

Путин и теориите му.

преди 2 години

Са гаранция за трета световна ! Всяко едно европейско евро трябва да бъде хвърлено за превъоръжаване и унищожаване на диктатора ! Направим ли се ,че не го виждаме той ще ни нападне в най--добрия за него момент внезапно и коварно ,постоянно ще говори ,че война няма да има ,а ще се превъоръжава и ще удари внезапно ---живота на една планета със този агресор рано или късно ще ни сблъска ,нека ние да сме по-подготвени и да го ударим първи !

86

Анонимен

преди 2 години

Света не се намира на прага на 3-а световна война, макар на Путин и русофилите много да им се иска това да е така! Пък и да настане 3-а какво от това! Вижте в какво състояние са войските на Русия - пълна трагедия, да не говорим за въоръжението. Вижте само колко по-напред са турските Байрактари, правят руснаците за смях. А ако Путин натисне копчето, то американските системи ще му прихванат ядрената ракета и ще я пренасочат баш към Кремъл!

85

Само

преди 2 години

Психоболни и мозъчно изостанали и увредени могат да мислят и мечтаят,че путин печели и ще спечели. Жалко за руския народ,жалко защото спи под диктатурата на Кремъл

84

Анонимен

преди 2 години

86 огромна грешка. Само да попитам като умираха деца в Сирия, Иран, Ирак, Либия, няма да подхващам за Африките колко деца умират там, Путин ли беше виновен. Защо не умираха деца преди 5 години в Украйна? Путин пак управляваше Русия. И не, не защитавам гадостите които стават в момента, но не ми харесва да ме манипулират. А манипулацията е точно толкова смъртоносна, колкото и куршума

83

Румениге

преди 2 години

Мутрите ВЪН.

82

Анонимен

преди 2 години

В социалните мрежи хейта е забранен и се наказва със бан освен ако не пс.ваш р.снаци и п.тин!Мисля,че демокрацията ви е по зле и от ко.унизъм!Дано тая смо.ана война роди нещо по добро от 2-та строя защото не струват и ми се ще нац.стите да бяха взели света!Поне нямаше да ми пробутват за филмови звезди нег.и които са хем ***.aли хем нарком.ни хем лъжци!

81

не може да бъде!

преди 2 години

Конфликтът е много сериозен,но аз не бих препоръчал на никого да се ориентира за събитията по информацията от Дойче веле.Или да я приема сериозно.А най-добре да не се чете преди ядене!

80

Анонимен

преди 2 години

Бай Путин и цялата шайка дедовци около него,трябва да бъдат свалени и на тяхно място да застанат млади хора.Достатъчно поразии направиха,да се махат тия феодални старци!Мумии с разбирния от преди век нямат място в 21 век във властта!!!!

79

Петров

преди 2 години

Това дето се нарича днес.бг няма ли пари да покани собствени автори а само преписва от чужди медии?

78

Петров

преди 2 години

Кремъл бил пълен със старци, абе тъ пун ге ри, байдън да не би да е на 20 или нанси пелоси дето е над 80. Нещастници.