55

Анонимен

преди 2 години

Но вие как ни заблуждавате, не е истина. Демек-опитвате. Искам да пожелая добър път на всички бг медии и да си нахлузят каски и да отидат в най-горещите точки по земята, за да узнаят какво истинска журналистика. Гарелов и Йончева поне го правеха.

54

Анонимен

преди 2 години

По същият начин като западните Само трябва да се признае, че западните са много по-добри в това.

53

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Не гледайки харесванията и нехаресванията. Четете коментарите. Проклетите *** *** са храбри само онлайн. Но не смеят като храбрите украинци от цял свят да напущат уютните си домове и да се сражават за родината си. Срам за руския народ!

52

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Трябва да забраним на РФ да използва Нашата Азбука. Предлагам да използват китайски йероглифи. И без това руснаците претендират, че са най-знаещите и най-интелигентните в света. Нека да го докажат.

51

Анонимен

преди 2 години

В бх се пускат само мнения за НАТО а не и против и бяха изключени Петър Волгин и др. журналисти срешу НАТО.

50

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Оказва се, че българите сме най-лесни за обработка от руските ***. Те ползват Нашата Азбука и много лесно разпръскват лъжите на лилипута и обкръжението му. Внимавайте и с Уикипедия, напълниха я с погрешна информация относно съвременна Украйна и нейната политика, премълчават за предишните си военни инвазии там. Твърдят, че имало нацизъм в Украйна, а в същото време премълчават, че президентът Зеленски е евреин по кръв. Препоръчвам използването на независимите западни медии, превод с Гугъл.

49

Анонимен

преди 2 години

Планът за нападение над Украйна е одобрен на 18 януари. Агресията е трябвало да започне на 20 февруари и да приключи на 6 март. Закъсняха с началото, а до днес са изпълнили едва 30% от плана. С всеки изминат ден русНАЦИте затъват в украинското блато, което ще бъда по-страшно от афганистанското през 80-те г. на миналия век. Тази война слага окончателно кръст на митовете за славянското и православно единство.

48

Потомък на Аспарух

преди 2 години

НАТО ще ударят първо Беларус като реципрочен удар. Това ще е голям удар за логистиката на зомби армията на полуделия лилипут. Ще разруши и необоснованото самочувствие на високомерните руснаци.

47

Анонимен

преди 2 години

До49 Ами ако прочетеш малко в медията може и да ти стане ясно. Русия прави коридори за хората, за да не попаднат под ударите. Ходи прочети и защо го правят. Аман от неграмотници!!!

46

Анонимен

преди 2 години

Украйна и НАТИ показват видео монтажи и стари снимки които не са от Украйна.

45

???

преди 2 години

Как медиите в България, САЩ, ЕС и Великобритания заблуждават народите си за случващото се в Украйна? Ами примерно като пишат такива новини или ги препечатват.

44

Влади

преди 2 години

Руснаците са най-силни в лъжите и дезинформацията още от съветски времена, когато поддържаха платени медии на Запад, откъдето мамеха обикновените хора. Уж били за мир, а 10 години убиваха в Афганистан, а тяхно оръжие се доставяше на всякакви режими, уж социалистически. Сега пак лъжат, какви страшни оръжия имат, като Су57 или Су75(изобщо не непроизведен). Сега нападат Украйна от три страни и пак те са жертвата. Платените им писачи тук плюят ли, плюят. Агент ген.В.Цанков пък шпионирал за Русия.

43

Точен

преди 2 години

Защо спряха руските медии? Ние, българите да не сме зомбита, че да не можем да преценим кой лъже? Западът лъже 2 пъти повече от Русия.

42

Анонимен

преди 2 години

Баси наглите ***. първо спряхте руските медии в целия гейски съюз, сега ни обяснявате какво показвали. Ми пуснете ги да видим де какво показвали, не ми трябват разни лъжливи продажни кyчки да ми разказват, Гьобелс се обръща в гроба от завист

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35Защо всички тези хора бягат от Украйна,а не искат да се бият за тази бандеровско-сороска Украйна? Защо спират насила мъжете да избягат,ходят по мъзететата,за да ги карат насила да се бият? Защо укаринската армия също не иска да се бие за бандеровци ,а се предават? Защо се налага да се осбождават затвроници,да се вакрват чужди профи наемнци,и да се използват паравоенни банди като Азов,Десен сектори други такива?

40

Аз

преди 2 години

Абе съмнявам се във всичко, но опита ми показва, че наистина руснаците са най големите лъжци и пропагандисти. По време на комунизма не е имало ни едно престъпление и хората са си живели много по-добре от сега - познайте защо - защото са гледали по телевизията и навсякъде маниполирани неща

39

хибрид мисирки

преди 2 години

Какво е ХИБРИДНОСТ?!Това е тотал заглушаване на гласа на другата страна в спора и налагане силово мнение и промиване мозъците на плебса, както е сега в Бг.... По всички медии се леят лъжи и манипулации заглушени са всички други медии, сайтове, тв и радио на противната страна.... Абе тотал ЦЕНЗУРА!!!!Спасението и намирането на истината е... каквото ти казват и облъчват Бг медиите асимилирай в обратна посока!!! Все пак тук имаме инфо само за наши медии, може би и от другата страна да е същото, знам ли!!!

38

АнонимеН

преди 2 години

КИМ ЧЕН УН ТИ ВИ! ДРУГОТО Е ЗАБРАНЕНО!

37

ястреби хибриди

преди 2 години

Ами добре е, че затвориха руските медии щото много лъжели ама да затворят и нашите щото май повече лъжат, а по добре в медиите да си ни пуснат нон стоп турските сериали за радост на плебса!!! Втръснаха ни неколцината заклети хибридни ястpeби.... Аз не знам като толкоз любят войната що не грабват мешките, каските и пушкалата и да бегат на фронта, а не нас да ни подлагат за потенциални мишени!!!

36

Анонимен

преди 2 години

И понеже ни имат за публика, която не може сама да прецени, слушайки и двете страни, решиха да отрежат достъпа до другата гледна точка. Следва статии като тази, която ни дава наклон, как да интерпретираме истината.И това наричат свобода на словото, опора на демокрацията.Кое понятие загуби смисъл? Свободата на словото, или демокрацията? Или публиката се оказа по подготвена от очакваното, и нужната реакция не последва?Западната пропаганда все повече губи почва, и се страхува, значи губи битката