92

Sleepy Joe

преди 2 години

Мокри сънища

91

Анонимен

преди 2 години

хора, що не спите?

90

Хахаха гастърбайтъри

преди 2 години

Рушорилски ***, и ти ли имаш памперс като дъртия караконджул..

89

реалист

преди 2 години

Ясно е че Щатите искат война. Ние българите имаме доста хубави поговорки по темата: " Като не щеш мира, на ти секира"; " Който гроб копае другиму, сам пада в него"; "Да би мирно стояло, не би чудо видяло" и тн.

88

Искаше война има я

преди 2 години

Киев не знае, Русия не знае, сал той байизкукуригал всичко знае... очаква се да каже точно в колко часа Путин ще напада, ... Защо ли!!!!От доста време байалцхаймер дърпа мечката за опашката, моли я да напада, заплашва я да напада, начални дати и срокове и определя и в същото време прилага най сигурното си оръжие... провокация и подклаждане на война както в Ирак, Сирия, Виетнам, Либия, Сърбия и къде ли не.... От месеци се налива оръжие и се подготвя провокацията и успя... Хората /жени и деца/от Донецк и Луганск са принудени вече да бягат, а мъжете да се готвят за отбрана.... Браво байалцх

87

Санкциите са сигурни

преди 2 години

Абе нема угодия....., но едно е сигурно: САНКЦИИ ще има!!!!Ако започне Русия да напада навреме(според байалцхаймер)... ще има САНКЦИИ!!!!Сега пък се очертава ако не започне навреме или въобще не започне(пак според същия) ... пак ще има САНКЦИИ!!!!Добре, че е Путин да го изтърпява тоя байалцхаймер иначе ако беше некой кибритлия ФАЩ щеха да я търсят само водолази!!!

86

Анонимен

преди 2 години

Що путин да не гръмне по Биг Бен, че малко шоу да стане? Фрас!

85

Анонимен

преди 2 години

До 102Напълно Мумифициранно продължава да е Слуга на Евреите!))))Единствено мумифициран е идолът и вождът на руснаците и русофилите, а мирът ще настъпи когато мумийте на "Червения площад" станат Две.

84

Напълно Мумифициран

преди 2 години

но продължава да е Слуга на Евреите!

83

Ива

преди 2 години

От кагебиста Путин всичко може да се очаква.Човече с болна глава- непредсказуемо.Аман от болни мозъци.

82

Ехаа

преди 2 години

Байдън: Руските сили ще тръгнат към памперса ми в следващите дни

81

Анонимен

преди 2 години

Господин Байдън, не си ли спомняш, че точно ти каза, че Русия ще атакува точно на 16 Февруари. А, верно, изтекли са цели два дена и ти едва ли имаш способността за толкова дълга памет. Предлагам ти да започнеш упражнения за паметта и първо научи имената на внуците си.

80

Анонимен

преди 2 години

Абе бай Байдане ,Руските войски се изтеглят ,само ти ли не разбра ,че война няма да има ..

79

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Този инфантирен дъртак е всичко останало но не и " пич" !!

78

Анонимен

преди 2 години

Само г..пак може да вярва на Американските глупости - Те друго не могат !

77

Анонимен

преди 2 години

Дядката съвсем е изтървал козите, горкия.

76

Ясно е!

преди 2 години

"Байдън: Руските сили ще тръгнат към Киев в следващите дни"- преди седмица каза че ще на 16ти! И не се получи. Също както каза че ваксините предпазвали от заразяване. После - зараявали се хората , но не влизали в болици и не умирали! После влизали в болници но рядко и умирали по-леко. Освен това- не задължителни ваксинации защото не било конституционно! После - задължителна. Две дози и приключваме- после 3, 4, 5та доза ....през три месеца

75

Анонимен

преди 2 години

Че има отвличане на вниманието има,въпросът е от какво се опитват да ни откажат и да не обръщаме внимание?Докато зяпаме и чакаме цените на всичк литнаха,но може и друго да има и да не го виждаме все още...

74

бла бла

преди 2 години

Бла, бла, бла, блать

73

до 79

преди 2 години

Бъркаш много! "Заплахата от руския ботуш" е за да се отклони вниманието от Канада и другите държави които се борят за свобода и човешки права. И не им искат фашизма или комунизма- което е едно и също. А Путин просто ги разиграва докато Байдън е президент. Получи си от Байдън СП2 но иска още. Сега е момента.