40

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че машините гласуваха за ПП. Задочно. И така маргиналите не получиха и по 10 лева за глас. На кукловодите им излезе доста по-евтино.

39

Аз

преди 2 години

Интересно ми е къде се скриха всички борци за правда? Къде са Мая Манолова, пинокио, хората с количката, ония от боец и ред знайни и незнайни. Тогава цените се вдигнаха със стотинки, а сега - в пъти. Къде сте мили борци? Да не сте на хранилка при киркорчо?

38

Анонимен

преди 2 години

Точно сега е моментът да въведат еврото ,Кокорчо какво чака ?

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42 "Продължавайте да носите парцалите на му цуните и ше се спасите... "Продължавайте да не се ваксинирате и ОПРЕДЕЛЕНО ще се спасите ....

36

Анонимен

преди 2 години

Нали това е целта на пландемията - обезценяване на държавния дълг и на спестяванията. Кой ял, ял...

35

Анонимен

преди 2 години

"Годишната инфлация към края на януари е 9,1%, обявиха от Националния статистически институт." Значи, за да се сбъднат сънищата на Кокорчо, с които ни залъгваше цялата минала седмица (за ГОДИШНА инфалция от 6 на сто) трябва сега да имаме дефлация. Някой мисли ли, че това ще се случи, или Кокорчо е крайно некадърен и лъже народа, точно както "братчето" си Кирчо?

34

Българин

преди 2 години

Селяните са тия дето 12 години гласуваха за ГРОБ. И онези крадци много успешно ни загробиха.

33

Анонимен

преди 2 години

Абе дойде ли БКП-то на власт и все такива ги прави. Яли сме им попарата, но защо пак избираме такива кратуни.....

32

Анонимен

преди 2 години

ББ щеше да отиде при Путин да му иска ресто, все пак му построи цял газопровод, нали така.

31

До Българин

преди 2 години

Така е. ПП не са виновни за нищо. За всичко да търсим Бойко, който една година не е на власт. Радев втори мандат обвинява Бойко, сега и тези. Ми то много лесно така. Да ходим и ние във властта, ако искат хората нещо ще кажем..е, то вече нищо не може да се направи, той Бойко объркал всичко, и да си живеем на народен гръб. Ей го ей, Радев така втори мандат ще си крета. Много сте елементарни, и затова ще ви доят докрай. А, новите са пълни аджемии. Големи бели ще сътворят. Дано си тръгват скоро.

30

Эвропейски Союз

преди 2 години

Сделкая Зеленой, а в същото време "Китай увеличава потреблението на въглища" - затова сте бедни!

29

Българин

преди 2 години

Ще повярвам, че има промяна у нас, когато осъдят банкянския *** и поне част от калинките за престъпленията им. Защото досега е само говорене. А кражбите и магариите им от самолет се виждат.ПС: Всичките дето гласувате за ГРОБ сте де.би.ли.

28

Гербер

преди 2 години

Ако генерал бойко беше на власт нямаше да има инфлациа!

27

Алберт Бурла,Пфайзер

преди 2 години

Шабат Шалом, Гоим! 50 000 000 000 прибрах от вас и това само за миналата година!! как няма да има инфлация!!!

26

Анонимен

преди 2 години

Над 50% от всички съществуващи долари са напечатани през последните 2 години. При еврото печатенето се случва с по-голяма сила. Шефа на фед скара обяви че инфлацията е като тази през 81г. Които и да беше на власт нямаше да ни спаси от случващото се

25

Българин

преди 2 години

Аз инвестирах в имот в Неофит Рилски и не усетих инфлацията, заради приходите ми от нощувки в имота.

24

Българин

преди 2 години

И какво са Ви виновни ПП, че цените растат? Те ли ни вкараха в енергийната борса? Те ли подписаха без възражения Зелената сделка? Те ли прекратиха дългосрочния договор за доставка на газ с руснаците? Те ли направиха свинщината с Мариците и ВЕИ-тата? Търсете оня банкянския и неговите лакеи и теменужки !!

23

Анонимен

преди 2 години

Кирчовите калинки защо не замразяват цените на основните храни,като в Унгария и Турция? Какво чакат,масов глад, и бунтове ли?

22

Анонимен

преди 2 години

Испанската прокуратура още миналато година прати официално съобщение до българската че липсва престъпление ,но платените *** и продажници в Българиа само това говорят и замитат истинските проблеми с бедноста цените,свободата и кражбите на радеф и кирчо

21

Анонимен

преди 2 години

Политическите решения не са грешни а са умишлени за да поставят хората в по-голяма зависимост от държавата. Това е част от пландемията. СИФ имат "предвиждане" че до 2030 няма да притежаваме нищо и ще бъдем щастливи или поне така им се иска на тях. Много ще патят балъците които се връзват да спазват мерките.