33

хаха

преди 2 години

До Анонимен 22 АМи да , те така дойдоха и 45 година и преди това 1878 ... след глад и мизерия . ОСвобождавай и владей ... :)) Толкова е просто...

32

баба мара

преди 2 години

вие дето щяхте да ни оправите за 800 дни до кога ще ви гледаме физиономиитехаиде гледаите си бизнеса и не се занимаваите с оценки защото отвращаватехората

31

Анонимен

преди 2 години

По-добре. Това е по-малкото зло!

30

Балкански Катър

преди 2 години

Нека да не забравяме че България бе тотално икономически унищожена от хайките Ликвидационни съвети на СДС и продължи да бъде ошушквана от Костовци и други докопали се до власта с помоща на париите гласували досущ както на последните избори .Няма смисъл да прехвърляме вина в/у ГЕРБ или други защото ние сами си ги създадохме и облякохме с власт.За взичко трябва да виним само себе си .Робски души сме били , робски сме и робски души ще си останем .

29

Василев

преди 2 години

Къде ще раздават пари със самосвали да отида с лопатата и чувала???И Никито щеше да управлява държавата и икономиката!!!???Там е работата, че пари няма да има за всички, и всички ще усетят кризата!А другата крайност е пари за всички и трицифрена инфлация!Балонът се спука селяни прости, или някой умишлено го изтърбуши, защото който е раздал трилиони заеми, трябва да жъне и да си ги върне!Как се връщат , има и естествени кризи, но има и изкуствени кризи, каквато е тази!Животът е жесток!Локи!ЦРУ!

28

хаха

преди 2 години

Ами това е тънкият замисъл .. , нали ?

27

Анонимен

преди 2 години

И от какъв зор трябва да бързаме за еврозоната?Цъфнали сме и сме вързали,та само еврозоната ни липсваше.

26

Друго си е

преди 2 години

Инжинер завършил в Бауман, икономист в МГИМО, философ в МГУ и президент в АОНСУ.

25

Михаил Миков

преди 2 години

Изобщо не е случайно, че от БТВ канят все такива политически трупове. Не са поканили само Ахмед Доган, Бойко Борисов и Корнелия Нинова.

24

Анонимен

преди 2 години

Следвайки препоръките на брюксел, а не интересите на България, тиквата заложи бедност и зависимост за десетилетия напред.В Европейския съюз сме от 15 години..Кажи кога народа на рази територия е жил богат? Кога е имало оправия на тази територия последни 500-600 години? И как така Гърчолята , на малко да излязат, фалираха и тн и пак са по-добре от нас и също в ЕС?Кажи Сърбия, като нямат този воденичен камък ЕС, а другари като Русия и Китай, колко по-добре са от нас?

23

българина

преди 2 години

Вече ще ти излезе име Ники ***. От 16 страни в ЕС 12 са извън всички правила. Тогава защо изобщо ги има?!! Второ Франция иска да нагодят правилата в кавички към реалността, което още веднъж показва, че ЕЗ е булшед. Трето ние референдум за ЕЗ правихме ли, че не се сещам? Четвърто крайно време е да печатаме както всички останали, а не да вземаме дългове от техния печат

22

I'm-дртиВайТБоЙ

преди 2 години

АЗ пък ще взема лично да го посъветвам да се опита някак си да изкара месец-2 с една средна пенсийка от порядъка на 600-690 лв. тук в 100ЛИЦАта и да видим какви ще почне тогава да ги ниже за все още НЕактуализирания от НС държавен бюджет на РБ, просто ще ми бъде много интересно какви ще ги разтяга тогаз, тоя типичен * * * ... /звездичките са от мен - да не включваме *** и админът во действие!/

21

Анонимен

преди 2 години

ТИ РАЗКАЖИ КАК ГЕПИ БТК ЗА ЦАРО, ЗА 250 МЛН ПРИ РЕАЛНА СТОЙНОСТ 1 МЛДР, НЕ НИ РАЗАКЗВАЙ ПОД ШИПКОВИЯ ХРАСТ... ЗАЩО ТЕ НАЗНАЧИХА ШЕФ НА БТК, КАТО ОТ КОМУНИКАЦИИ РАЗБИРАШ КОЛКОТО ДЪЩЕРЯ МИ С ТЕЛЕФОНЧЕТО.

20

Шоу

преди 2 години

Случайно ли бтв кани все политически трупове който участваха в управлението и докараха България до катастрофа ?!

19

Анонимен

преди 2 години

Военната червена Хунта тепърва ще ви заробва. Икономическото заробване е само първата крачка. Когато ви вкарат в икономическа нищета след това лесно ще ви вкарат и политически в червения капан. После не само еврозоната, но и ЕС ще гледате през крив макарон.

18

Христо Христов

преди 2 години

Тиквата лично се хвалеше с ниските заплати у нас, канейки "инвеститори", които реално "инвестираха" пари от ЕС (платени и от нас). Прехвалените инвестиции за електромобили на ПП са от СЪЩИЯ сорт.

17

Анонимен

преди 2 години

е, постните пицари така разсъждават. да седи народа под геноцид.

16

много важно

преди 2 години

Не вярвям,че евроинтегрантите са се загрижили за мен и ми мислят добро и просперитет.Всичко е мижи да те лажем и интереса клати феса.

15

Икономист

преди 2 години

Такива като теб и началниците им ще забравите еврозоната. То не е като да си дете на баща от ДС и да бъдеш министър на неопределен брой министерства. Да му мислят финансистите като теб, които загубиха парите на българите в управлявания от теб фонд Експат !

14

Анонимен

преди 2 години

МУК, ТИ ЩО НЕ НИ ВКАРА В ЕВРОЗОНАТА, ПРОФЕСОРЕ? ГЕРБЕРСКОТО ДНЕС ВИЕ НА УМРЕЛО...