29

Байфидан

преди 2 години

До хм. Пич, не се ли усещаш колко си жалък с тези коментари? ГЕРБ и Боко не са на власт от 10 месеца, а ти по-добре ли живееш? Нещо май ти се изплъзват хаосът и кризите в държавата и полетът към поредната катастрофа.

28

Баче Кико

преди 2 години

Колко процента спечели кандидата на ДПС и ГЕРБ на балотажа?

27

Леша

преди 2 години

Радев, Кирчо и Кокорчо, новите герои на Доньо Донев. Инсталираха ги по американски модел, с машини. Шефа им е Байдън Памперса. Егаси тъжнярите ха-ха

26

истината боли

преди 2 години

Какво да го слушат, когато ГЕРБ са корупцията и явно не искат да бъдат съкрушени. Искат да си крадат, Гешев да ги пази, а бай Ставри да е все още самотен в очакване на герберски попълнения. Но иде видов ден!

25

Анонимен

преди 2 години

До хм Доказателствата КОГА? Или на вас такива не са ви нужни? Ще я карате по "усет" може би?

24

Анонимен

преди 2 години

За бога, спешно сложете Илияна Йотова и Десислава Радева на диета! Сменете им дрехите и най-вече обувките. Обидно е да ги гледаме. Най-накрая някой да обясни на съпругата на президента, че не тя него води за ръка, а обратното.И ако трябва, да инжектират някакъв стимулант преди изявите на президента - по-вяла, скучна, монотонна и безсмислена реч отдавна не бяхме слушали. Умните хора са го казали: "Три са главните проявления на човек - външният му вид, стила на писане и маниера на говорене."

23

Анонимен

преди 2 години

"Гражданския бунт" .. платените протестъри на Черепа така ли вече ги описвате? Що направо не напишете в учебниците по история, че е имало народно въстание?

22

Анонимен

преди 2 години

"Корупцията трябва да бъде съкрушена", но ако е на рублофилите - може. 19 тоалетни - може. Откраднати 500 милиона - може. Караганева и нейните 50 милиона - може. Къщите за гости на Комитова - може. Изчезналите пари на "инвеститора" в завода за ел коли - може. Две заплати за м(У)етресата - може, надути поръчки за тестове в училищата - може. Изчезнали 4 милиарда в края на 2021 - може. Иначе борим ние тая корупция, та пушек се вдига.

21

Леша

преди 2 години

"... ГЕРБ не го изслушаха" Никой не взима насериозно мръсния чорап.

20

Шпионин

преди 2 години

Аве, пичове! Кво стана със съветските шпиони. Ше се бориме с корупцията, с Баце, който НЕ е в управлението, а с шпионите КОГА? Или Чорапа още счита, руските шпиони за разузнавачи. За някакви икономически планове, правене на пари, инвестиции на западни фирми, ни вопъл, ни стон. Зеленочорапов ще ви погребе. Бивш овенен е.

19

Анонимен

преди 2 години

Радев, не корупцията, покупателната ни способност е съкрушена благодарение на теб и твоите кукловоди.

18

Петолъчка

преди 2 години

Айде още 5 години да си лежим и да си взимаме еди 15 000 лв. на месец! Честито балъци вие мизерствайте. Добре, че не може да има повече от два мандата тоя, че напускам комунистическата държава незабавно!

17

алоуу

преди 2 години

Кога ще почнете да раздавате пачките и кюлчетата на Боко!?Айде, че вече има опашка!!!

16

Изнервен

преди 2 години

Уф, поредната безсмислена реч в стил конгрес на БКП.

15

Koрумпираният

преди 2 години

Фигурант трябва да си ходи при черепния спонсор от Дубай

14

Гражданин

преди 2 години

На този гол оххлюв да му припомня, че е избран САМО от 1,3 милиона българи, така че не може да ни говори за получено доверие от народа. И също, че "бунтът" на нацията се изразяваше само от няколко десетки хиляди.

13

Радефф

преди 2 години

Чакаме кога ще почне изчегъртването, че нещо взе да се бави. Да не оцапате работата? Гербиджа трябва да се чисти.

12

Електра

преди 2 години

Браво на Герберите, че напуснаха тоя цирк. Крадеф, Идиотова и импексовата клика, не заслужават вниманието на българите в парламента, останалата воня е с турско азиатски корени...

11

айдее

преди 2 години

Тоя пак почна с лакърдийте!Остави празните приказки,ами почвайте да бачкате,*** ви некадърно мързеливо!!!И крадливо колкото си щеш!!!

10

бла бла бла

преди 2 години

бла бла бла много ми падна в очите а ми се струваше мъж на място.... същия като останалите поклонници на САЩ и Брюксел. Само демагогства....