27

Анонимен

преди 2 години

Бре, цяло цунами се развихрило, чак да не поверваш......хахахахаха :))) Да попитам платения от фармата Кунчев.....верва ли си какво приказва или е само за парите :))

26

Леша

преди 2 години

Цунамита от кинти по сметките на пландемиците ...

25

българин

преди 2 години

Там, където бяха супермегагигаваксинирани нали? А защо бе, Кунчев, защо при нас дето сме най-малко ваксинирани, няма Омикрон, а последната вълна затихва? Защо бе, Кунчев? А ти защо се разболя като беше и ти ваксиниран? А? Ей, луд умора нема, само се поти! И ти нямаш умора да ни плашиш, но ти си противоречиш сам на себе си! Хайде, ако видиш елементарна логика в това което ни обясняваш, покажи я? Къде е тя?Ние, неучените, непрофесорите, все пак не сме луди нали?

24

Веско

преди 2 години

Много точно казано, доц Кунчев! Евала!А на антиваксърчетата ще кажа само две думи- естествен подбор. :)

23

Анонимен

преди 2 години

В един нормалян свят, тоя щеше да намери помощ в психиатрично заведение, но уви и тези хора са изоставени днес, всичко е Ковид. Горкия човечец!

22

лаик

преди 2 години

Заради ваксината бре, Кунчо. Още ли не ти дойде акълът у кратуната? Колко месеца трява да лежиш с тръбата в устата, за да признаеш, че ваксината не работи.

21

Анонимен

преди 2 години

Кунчев ни напомня, колко му "помогна" "ваксината"... Неговите връстници и по-големите да бягат да се "ваксинират".

20

Майстора

преди 2 години

Цунами от настинка! Ваксинирайте децата с "ваксина" от която нормалните последствия -температура, отпадналост, мускулни болки - са по-тежки от самото прекарване на вируса при тях! А страничните ефекти са множество и ужасяващи! Но поне след като са "ваксинирани" ще могат точно толкова да се разболяват и да разпространяват вирус, колкото "неваксинираните"! Но поне ще изкарат "по-леко" болестта която по принцип карат незабележимо и неусетно!

19

Анонимен

преди 2 години

Тебе ваксината докъде те докара?

18

Анонимен

преди 2 години

Сложете му четвъртата доза да ни отървете от него най-накрая.

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16, няма как да откажат платена статия .... но пък знаят какъв ефект ще има :)

16

Анонимен

преди 2 години

Дано да се удавиш в "цунамито" да се спасим от нещастнк лъжлив като теб

15

Анонимен

преди 2 години

Защо сте сложили стара снимка на Кунче отпреди срещата му с 19 бустера и последвалите усложнения? Дайте актуален фотос, да го видим изсъхнал и с празни очи.

14

Стат

преди 2 години

Г-н Кунчев може ли да даде ясен отговор - КОМУ и ЗАЩО всичко това.

13

Анонимен

преди 2 години

ЗАЩО СТЕ СКРИЛИ КОМЕНТАРИТЕ ПОД "Имунната тромбоцитопения често отшумява без лечение при децата"?? Създавайте си съсиреци и сърдечни заболявания на вашите деца, с неработеща ваксина срещу заболяване, което е незабележимо за тях! ПСИХОПАТИ!

12

Анонимен

преди 2 години

Социопат!

11

Нане

преди 2 години

кунча бустера Третоваксаний, след, кат близо три месеца го нямаше, па надигна глава... Са ше наема известни блогъри и инфлуенсъри, с една дума платени троляци да ни агитират си сложиме бъркочите...)))

10

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирайте децата ВЕДНАГА! Не ги ли ваксинираме, губим всичко! Ваксините спасявят животи! На родителите - антиваксъри, недаващи съгласие за ваксинация на децата им, да се отнемат родителските права, съд и затвор, а децат да се пращат на приемни семейства в Норвегия, Дания и Холандия. Най-добрата, сертифицирана ваксина за деца е научно и медицински доказано да бъде Астра Зенека! Ваксина за всяко дете, ваксина за здраве, всяка ваксина е точка срещу коварния вирус! Ваксинираните деца са бъдещето!

9

Анонимен

преди 2 години

След месец в интензивното и още месец възстановяване от "лекото прекарване" благодарение на ваксината си, Кунчо изпълзя от дупката си отново да агитира за бъркоча.

8

Кики

преди 2 години

Дадоха ти предупреждение свише ти продължаваш срещу природата.Лошо решение , но всеки си плаща.