91

Кире

преди 2 години

Умният човек не плещи като теб.В Харвард не те ли научиха?.Делата му говорят Действай млъкни малко трети ден ди премиер 300 глупости каза лелее

90

естет

преди 2 години

Следващата сесия на Парламента и на Мин. Съвет трябва да се концентрират в т. номер 1 : Намиране нов фризьор на Киро ( старият е починал ) , защото без гелосаната прическа на Кирчо всичко отива по дяволите !

89

Анонимен

преди 2 години

Това което стана е, че Славчо, преди да стъпи в гой.ното се дръпна. Кирчо скочи с двата крака! Ама пука му!Докато се усетите, ще изчезне, баща му е все още в Канада. Предполагам все още има имоти в Канада. Но, важното е промяната! Нали така казаха от Дубай?

88

Анонимен

преди 2 години

Реших, като министър-председател, все пак да покажа лидерство и МС, както вече знаете, има заповед от мен, че зеленият сертификат е задължителен...-->>> A ние решихме да ти биеме дуспата задължително!!! Няма да изкараш и един месец мекеpe проклето. Ходи си в Канада. Да пукнеш дано.

87

Вярно е!

преди 2 години

Да започнеме от главата!

86

Хах

преди 2 години

Тва мн ми хареса: траволта от Али експрес! Пълно менте!

85

Натовеца

преди 2 години

Кире продължавай да слугуваш на западнитети господари и налагай волята им срещу българският национален интерес и интереса на народа и ще свършиш като тиквичааа ГАРАНЦИЯ мойто момче,още на старта почна да стъпваш на криво яйце ти се пече на гъзааа в момента !

84

Тоа и оня

преди 2 години

Зъбльо и кокорчо! Въздух под налягане

83

до 99

преди 2 години

Кокорчо е много съмнителен, като се има предвид, че на 45 години и женен не, то и аз не съм на неговите години, ама през ден съседите ме виждат с различна 20 годишна!

82

Е

преди 2 години

Кво се плаши, Кирчо? Нали дойде, за да потекат пари и злато към суверена! Нали сме мн богати, но ни крадяли? Пък сега той спря краденето и ще ни плати тока! Нали, кире!

81

Анонимен

преди 2 години

Гледайте Лаурел и Харди в комедията Палячовските Проблеми!

80

А бе Кире

преди 2 години

Ко рече ти преди изборите поминиш ли?Аз и кокорчо ние сме хората можем,ще се спраеим с корупцията,бедноста и т.н.Кви ги плещиш сега?Малииии или млъкни и действай или бегай дорде можеш анадънмуу

79

Курти от Масачузетс

преди 2 години

Не са зъби ами раздай пари на калпак Траволта от Али Експреш

78

Не е добре

преди 2 години

Киро няма да издържи, лабилен е. Личи му, затова го придържат 25 годишни шматки. Мисля, че се е надценил и ще се откаже.

77

анонимен

преди 2 години

Киро ще го отнесе накрая от името на БСП.БСП пак ни лук яли ни лук мирисали.

76

До 78/74

преди 2 години

Гривната не променя много. 1. Единствена гривна на света ли е? 2. Ако да, знаем ли че тази дама не изпълнява задача?. 3. Много е необяснимо да държиш тези неща в чекмедже ако имаш сейф. А той го има. 4. Много е прозрачна историята, граничи с наивна.

75

Бял Мъж

преди 2 години

НеВероятно Феминизиран, МетроСексуален и Кух, ако нямаше жена, 100% щях да си мисля, че е 3-то Полов, но то няма гаранция - много от тези и жени имат за прикритие!!

74

Момчето

преди 2 години

Не се трае! Как можахте да ни го турите този шушляк! Радев ни стигаше!

73

Анонимен

преди 2 години

Вярвам ти,личи му ,че е отвратителен подлизурко на Б.Василев.Аз лично ще повярвам,че има промяна в България ,когато видя този човек далеч от БНТ.Позволи си да прави и рекламира фалшиви новини само и само да докаже злобната си теза колко лош е интернет.

72

пенсионер

преди 2 години

тоя Толкова много Говори и то пълни тъпизми, че не виждам кога може да му остава време от говорене, да работи! то ако с приказки се управлява държава, то всяка квартална клюкарка, щеше да е по-добра от Маргарет Тачър!!