45

Анонимен

преди 2 години

Професоре ти остави това колко са ваксинирани,ами вземи отговори,защо България има 300% повече жертви на един милион население от една Сърбия,страна сходна с нашата по население и манталитет,тая огромна разлика е и преди началото на ваксинацията,запазва се и сега!Та имаш ли мнение по тоя съвсем простичък въпрос професоре?

44

TestKit

преди 2 години

Българите ще докажат, че не зачитат човешкият живот.

43

Анонимен

преди 2 години

Това за Роналдо от къде го измисли

42

??

преди 2 години

Кой му позволява да излиза по военни доспехи и да рекламира комерсиален фармацевтичен продукт?

41

Анонимен

преди 2 години

Продажник, предател, п..од..л.о.г.а., лакей .......Този не заслужава званието БГ генерал!!!

40

А.Колев, пасе кози

преди 2 години

"Ама в Израел, нали са ваксинирани "- да, преатели, ваксинирани са, и имат към 150 умрели за месеца, а България 5000. Паниката в развития свят се дължи на хуманизма, който е гръбнак на цивилизацията, 10 умрели са драма за тях, в България 5000 са нищо заради антихуманното общество, чакали ги да умрат, за да им вземат апартаментите, че те никога не можели да си купят, ами няма да можете с този акъл.

39

Анонимен

преди 2 години

E i kanzev kato se e vaksiniral sa6to 2 m besche pri vas pal li go vaksinirahte stiha panika i stres lekuvaite pravilno

38

Евала

преди 2 години

Тия *** тук не измряха ли от Ковид вече?Май ,че те са си тройно ваксинирани, ама правят пари от подкрепа на антиваксърството, зер, колкото и невежи неваксинирани да измрат, тях не ги ***.

37

ИТН

преди 2 години

Ей, добре че свалихме ГЕРБ. Но има още много за чегъртане, като го гледам тоя на снимката.

36

Анонимен

преди 2 години

Тоя плъх от коя канализация изпълзя?

35

aa1830

преди 2 години

По същата логика на Мутафчийски, че ваксините са безопасни защото има повече от милиард поставени излиза че в началото когато започваше ваксинацията не е бил убеден. Но тогава пак казваха колко са безопасни. Не съм антиваксър но това с тези трети дози 6 месеца след втората при неяснотите около новия щам и рестрикциите със зеления сертификат малко в повече идва.

34

Анонимен

преди 2 години

Връщай се в нафталина бе чepвeй!!!

33

АнонимеН

преди 2 години

БУДА Е КАЗАЛ, ЧЕ ВСЯКО ПРЕКАЛЯВАНЕ С КАКВОТО И ДА БИЛО Е ВРЕДНО! АКО ЯДЕТЕ ПРЕКАЛЕНО МНОГО СЛАДКО МОЖЕ ДА СИ ДОКАРАТЕ ЗАХАРЕН ДИАБЕТ, АКО СПОРТУВАТЕ МНОГО КАТО РОНАЛДО ЩЕ СЕ СЪСТАРИТЕ С 10 ГОДИНИ ОЩЕ НА 35 ЩЕ МЯЗАТЕ НА 45. А ПРОБЛЕМА С ВАКСИНИТЕ Е, ЧЕ КАЧИШ ЛИ СЕ НА БИЛИ ВАКСА ВЛАКА СЛИЗАНЕ НЯМА!

32

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ се скапа като алфа вироса. Сега идват новите както и Омизерона

31

Православна

преди 2 години

Ген. Мутафчийски e тoлкова нaперен, зaщото нa гoлемите xристиянски прaзници cи прeкадява чуркaта c мaнастирско кaндило пo изгрeв cлънце прeд икoната нa Cвeти Никoлай Чудoтворeц, зa дa пoрасне тя eдра и мoгъща кaто дунaвски шapaн пo Бoжиятa милocт.

30

Бай Пешо

преди 2 години

Господин Майтап, вие наясно ли сте що за медицинкси терор налагате? Ваксинирани, но болни имат право да ходят навсякъде, защото имат зелен сертификат, неваксинирани и здрави не. Освен това защо ваксинирани с 1 или 2 игли, но не са минали 2 седмици от поставянето на втората ги водите за неваксинирани? Каква е тази ваксина която трябва да се бие всеки 6 месеца? А защо ваксинирани умират от Ковид? Да, вируса е страшен, но фашизма който налагате е по-страшен. Но да знаеш, ще дойде момент да плащаш.

29

Гиб Мелсън

преди 2 години

Малко да поразсъждаваме и да пресмятаме. Годжи казва, че 10% от болните в неговата болница са неваксинирани.Вакснати са една четвърт от населението. Значи, би трябвало ако няма значение ваксината в болниците да има 75% невакснати и 25% вакснати. Обаче Годжи твърди, че при него съотношението е 90 към 10, което е малко по-добре от 75 към 25. Значи логически ако разсъждаваме ваксините на всеи 25 вакснати се спасяват 15, 10 обаче стигат до болница. Значи ефективността на ваксините е 60% реалната.

28

Анонимен

преди 2 години

Ох, защо ни ги показвате тия износени галошитарници?

27

Анонимен

преди 2 години

Даваха ни за пример Португалия, че има над 80% ваксинирани. От днес отново са затворени. Ваксините не работят, това вече е ясно и за пълните дебiли. И не само, че не работят, със сигурност увреждат здравето. Мислете с главите си и протестирайте срещу това недоразумение - зеления сертификат. Не могат да се справят, ако всички се изправим срещу тях!

26

ОСТАВКА КУНЧЕВ!

преди 2 години

НЕ СИ СПАЗВА ДОГОВОРА (с държавата) и не ходи на работа!!!!!!